acmrl
|
|
November 09, 2017, 05:57:56 AM |
|
bu forumda hangi altcoin burda tt ise onun değeri ilginç şekilde düşüyor. Yatırım yaparken bunu da göz önünde bulundurun bence
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
November 09, 2017, 09:41:38 AM |
|
Unify türk coini oldu. Ahmet satıyor Mehmet alıyor sanki. Şaka bir yana son baktığımda 0.03$ civarındaydı birkaç günde iyi artmış. 0.04$ civarı
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
|
|
November 09, 2017, 10:17:12 AM |
|
çok pis patlıcaz gibi ama hadi hayırlısı
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
acmrl
|
|
November 09, 2017, 10:25:50 AM |
|
çok pis patlıcaz gibi ama hadi hayırlısı unify i ayakta tutan zaten bu sayfada yorum yazanlar gibi sanki hep beraber çıkarsak duman olur uçar gider
|
|
|
|
muslol67
|
|
November 09, 2017, 11:42:16 AM |
|
Kesinlikle öyle .. Ben 1 kez aldım kaarda satıp çıktım bidaha girmem zaten
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 09, 2017, 11:48:06 AM |
|
Kımse elındekını satmıyor, satan varsa da topluyoruz sıkıntı degıl:) 1 yıl bekleyınce haklı cıkacagımızı dusunuyorum ıns unıfy bızı uzmeyecek. Tek gereken bır ıkı borsa ve roadmaptekı bıkac madde yapıldıgında gulecegız hep beraber.
|
|
|
|
yorgundemokrat
Member
Activity: 132
Merit: 10
|
|
November 09, 2017, 05:28:59 PM |
|
arkadaşlar unify ölü doğdu malesef. Elimdekileri çıkarıp bir daha arkamı dönmeden kaçacağım.
|
BUY THE RUMOR, SELL THE NEWS.
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
November 09, 2017, 05:42:55 PM |
|
arkadaşlar unify ölü doğdu malesef. Elimdekileri çıkarıp bir daha arkamı dönmeden kaçacağım.
Selamlar, aktif fiyattan ben alabilirim TL karşılığı. ödeme iş bankası veya enpara olabilir? elinizdeki adedi bildirirseniz bir teklif vereyim.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
|
|
November 09, 2017, 06:48:10 PM |
|
unify er ya da geç güldürecek diye umuyorum inşallah utandırmaz 0.5 dolar civarı harikulade olur tabi 4-6 ay arası
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
arcturax
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
November 10, 2017, 08:33:10 AM |
|
unify er ya da geç güldürecek diye umuyorum inşallah utandırmaz 0.5 dolar civarı harikulade olur tabi 4-6 ay arası
bakalım bende uzun vade tutuyorum
|
|
|
|
melancoly
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
November 10, 2017, 08:45:52 AM |
|
Biraz daha bekleyin. Ben bi alayım, nasılsa daha da düşer o zaman alırsınız. Bu konuda inanılmaz bir tecrübem var ne de olsa..
|
|
|
|
Anceluss
Member
Activity: 264
Merit: 12
|
|
November 10, 2017, 10:23:11 AM |
|
haber vermeni bekliyorum konuyu takibe aldım
|
|
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
November 10, 2017, 02:39:17 PM |
|
Verdim hocam cex e girerse en az 20 cent olur kafadan.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
|
|
November 10, 2017, 02:42:33 PM |
|
Haber icin tesekkurler arkadaslar. Hadi gencolar vakit oy vaktidir hep beraber guzel yerlere
|
[/tabl
|
|
|
Night Trader A
|
|
November 10, 2017, 02:47:43 PM |
|
Benim hesabım var fakat litecoin ile xrp açık ara önde. Litecoin daha önce de cex.io da işlem görüyordu, enteresan bir şekilde delist etmişlerdi.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
November 10, 2017, 04:07:20 PM |
|
Alt coin projelerinde çoğu kişinin çoğu proje için HODL beklentisi olduğunu görüyorum. Bu coinlerin çoğunun gelecek yıl sıfırlanacağını unutmayın ve çok güvenilen salam altyapılı altcoinler değiller ise uzun vadeli düşünmeyin derim.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
November 11, 2017, 08:02:57 PM |
|
vakit birlikte beraberlik vakti haydi el ele cex e:D
|
|
|
|
baskanx
|
|
November 11, 2017, 08:08:37 PM |
|
Projeyi ben de begeniyorum fakat okadar hacimsiz ki bitürlü artış yapamadı. Herkes oy verebılırse en azından bır borsaya cıkmıs olsa ıdare eder bıyerlere gelır, delist edıldıkten sonra toparlayamadı fork muhabbeti gecmesıne ragmen.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
November 11, 2017, 09:44:02 PM |
|
hacimsiz çünkü adam gibi bir borsada işlem görmüyor. belki de roadmap teki projelerinden bir kaç şeyi hayata geçirdikten sonra büyük borsalara girmeyi umuyorlar. ama şu son gelişmelerden sonra gerçekten büyük muamma. arkadaşlarında da dediği gibi sanırım bu coini şu anda Türkler ayakta tutuyor.
|
|
|
|
|