Dr.Cocktail
|
|
October 08, 2017, 01:36:28 PM |
|
Bence en kötü imza benimki çıkıcak keşke imza listesinde yer alan exortis'in uyarılarını dikkate alsaydım Sizce worldcore ne kadar dağıtır daha ico yapılmadı ama şimdiden tahminde bulunma şansınız var mı ön satışta çok güzel bir miktar toplamışlar o yüzden merak ettim
|
|
|
|
Euphrates
|
|
October 08, 2017, 11:54:42 PM |
|
yüzüne bakmadıgımız coss cok güzel imza dagıtmış.imzasında çok fala kişi var diye çekindigim centra 500 kişi olmasına ragmen gene çok güzel ödül vermiş. change pre-icosu çok iyi gidince bende changein imzasını taşımaya başladım ama ico dönemi çok sönük geçiyor.gerçektende şans işi bu imza kampanyaları.
Coss ve Centra ne kadar verdi ortalama? Change çok verecek gibi değil. Centra daha dağıtım yapmadı ama ben hesaplama yaptım toplam 2440 stakr var 5000 000 dağıtacak ortalama 210 yapar stake başı. Yani member olup katılaağdınız 9 haftada 9 stakr yapar oda 1800 ctr den 1.2 dolar 2.75 de dolar başı ortalama 2 ayda 8000 lira para alırdınız.. devlet bu kadar para vermez
|
|
|
|
CTRLX
|
|
October 09, 2017, 07:01:20 AM |
|
Konuyu hazırlayan kişiye teşekkür ederim buradaki birçok kişinin tek tek arayacak kadar vakti yok ve üçte beşte olsa birşeyler kazanmak için çabaliyor. Bu yüzden konuların hazırlayan kardeşimizin eline sağlık demek istiyorum. Bence vakti olan birinin ilgilenmesi Türk halkı için bir hizmettir, biz faydalanmazsak Ruslar faydalanıyor çünkü.
|
|
|
|
kimkibu
|
|
October 09, 2017, 07:19:29 AM |
|
universayı dikkate alın isterseniz. türkçe konusu yok,pre-salede ne kadar topladıklarınıda hala söylemediler ama güney korede çok güzel pazarlıyorlar kendilerini.imzasında da çok fazla kişi yok.
bunun dışında exhasta pre-ico da hardcap 250.000 dolar, kolayca ulaşacaklarını düşünüyorum.türkçe çevirisi muhtemelen yakında gelecektir.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 09, 2017, 07:59:52 AM |
|
flixxo ve hydrominer fena durmuyor ozellıkle hydromıner presalede 37 dk. da 1500 ether toplayıp hardcap yaptılar ve çok fazla medya sıtelerınde haberlerıne denk geldım bence guzel para toplanacak ve ımzasında az kişi var, imza arayanlar değerlendirsin bence
|
|
|
|
mmm01
Legendary
Activity: 973
Merit: 1053
|
|
October 09, 2017, 08:23:52 AM |
|
Şu an imzasında bulunduğum kampanya da sağlam ödül dağıtacak gibi duruyor, takip eden arkadaşlar için güzel bir fırsat olabilir. Kampanyanın bildiğim kadarıyla son 2 haftasına girmiş bulunuyoruz.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
October 09, 2017, 11:07:21 AM |
|
Geçen hafta Proxy Card'ın imzasına girdim ama sanırım proje patlamış. Önerebileceğiniz iyi bir imza kampanyası var mıdır?
|
|
|
|
Stavri
|
|
October 09, 2017, 11:19:45 AM |
|
Şu an imzasında bulunduğum kampanya da sağlam ödül dağıtacak gibi duruyor, takip eden arkadaşlar için güzel bir fırsat olabilir. Kampanyanın bildiğim kadarıyla son 2 haftasına girmiş bulunuyoruz.
Ben de herocoin'in imzasındayım. Dağıtacakları ödül fiks o yüzden dağıtımda bir karışıklık yaşanmayacak. Twitter oranları da güzel. Eğer takipçi sayınız müsaitse neredeyse imza postuyla, tweet gönderileri eşit getiri sağlıyor. Bu arada liste on numara beş yıldız olmuş exortisin emeğine sağlık.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
October 09, 2017, 01:27:41 PM |
|
Konuyu açanın emeğiine sağlık ben de athenaya katılmayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım
|
|
|
|
elcezireex
|
|
October 09, 2017, 01:32:28 PM |
|
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var bu change bank imzasında , adamlar ana konu başlığına bütün coinlerin %2 sini bounty için ayıracaklarını yazmış google da coin supply olarak 317.500.000 gibi bir rakam buldum acaba bunun mu %2 si yoksa sattıkları coinlerin mi %2 si ?
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 09, 2017, 02:34:35 PM |
|
Ben de worldcore imzasına katıldım jr.member ile member'a aynı sayıda stake verdiğini göz önünde bulundurursak ne kadarlık bir kazanç kazanabilirim arkadaşlar üye rütbemden dolayı çok mu az alırım Dişe dokunur bir şey alsam çok güzel olur aslında.
|
|
|
|
Mimar
|
|
October 09, 2017, 03:06:25 PM |
|
Worldcore imzasına bende katılmayı düşünmüştüm ve girmedim. iyikide girmemişim şimdi az para toplanınca imzacıların payını azaltmışlar. yeni bir imzaya gireceğim artık.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
October 09, 2017, 03:13:54 PM |
|
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var bu change bank imzasında , adamlar ana konu başlığına bütün coinlerin %2 sini bounty için ayıracaklarını yazmış google da coin supply olarak 317.500.000 gibi bir rakam buldum acaba bunun mu %2 si yoksa sattıkları coinlerin mi %2 si ?
toplam satılan miktarın %2sidir. şu anda imzasını taşıdıgım projenin ödülleride fena degil.imza arıyan arkadaşlar bir baksın derim.
|
|
|
|
stewart2012
|
|
October 09, 2017, 03:14:42 PM |
|
Worldcore imzasına bende katılmayı düşünmüştüm ve girmedim. iyikide girmemişim şimdi az para toplanınca imzacıların payını azaltmışlar. yeni bir imzaya gireceğim artık.
Worldcore'ye girmeyi bende düşünmüştüm fakat formda ethereum adressini istemeyip daha sonra insanları uğraştıran projelere gıcık oluyorum bundan dolayı Worldcore'ye katılmadım, iyi olmuş fazla toplayamadığı iki gram ödül veriyorlar diye insanları bu şekilde süründürmeye hakları yok.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 09, 2017, 04:06:52 PM Last edit: October 09, 2017, 04:18:02 PM by exortis |
|
Worldcore'ye girmeyi bende düşünmüştüm fakat formda ethereum adressini istemeyip daha sonra insanları uğraştıran projelere gıcık oluyorum bundan dolayı Worldcore'ye katılmadım, iyi olmuş fazla toplayamadığı iki gram ödül veriyorlar diye insanları bu şekilde süründürmeye hakları yok. Orderbook cok iyi bir platform pek ugrastiracak bir durumu yok daha once propy ile tanismistim orderbook ile.Yavas yavas orayi kullaniyor projeler.Az para topladi demek ne demek onu anlamadim presale de 5 milyon dolar toplandi.Bugun bounty konusu acilmis ordaki oranlara gore cok buyuk bir degisiklik yok.Imza zaten %20 idi Face ve twit den %20 kesilmis,%15 managerlardan kesilmis, %20 de support kampanyasi iptal oldugundan eklenmis.Yani bounty havuzunda imzayi etkileyen bir durum olusmamis. Birde bizim kisimda bu kadar cok giren varken iyi olmus gibi bir tavir sergilemek dogru olmamis, sahsen ben forumdaslarimin bountyleriden cebine birsey girmesinden mutlu oluyorum. Ethereum 7,140 Total Tokens Bought 50,894,898 1 WRC = 0.1 USD Bitcoin 533
|
|
|
|
tendor
|
|
October 09, 2017, 07:35:55 PM |
|
hocam simdiki kurallara ve verilecek stake sayisina bakilirsa eski listeyle yeni listeyi nasil ayni havuzda birlestirecekler ? ben anlayamadim. eski kampanyanin kurallari ile yenisi farkli. hangisine gore hareket edecegiz ? bilginiz var mi acaba. worldcore icin soruyorum
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 09, 2017, 07:49:00 PM |
|
hocam simdiki kurallara ve verilecek stake sayisina bakilirsa eski listeyle yeni listeyi nasil ayni havuzda birlestirecekler ? ben anlayamadim. eski kampanyanin kurallari ile yenisi farkli. hangisine gore hareket edecegiz ? bilginiz var mi acaba. worldcore icin soruyorum
Farklı birşey yok siz haftalık 10 mesaj atın yeterli, eski listedeki kişileri yeni listeye alacaklar tabi daha önceki kazanılan stakeleri rutbeye göre tekrar ekleyeceklerdir.
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
October 10, 2017, 10:15:43 PM |
|
Sylon'un bugün açtığı 2 kampanyaya baktım(sisa ve ponsumer) lokal bölümleri yasaklamış tekrar, girecek olanların dikkatine. Bu 2 kampanyaya özgü bir durum mu yoksa bundan sonra böyle mi yapacak göreceğiz bakalım.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 10, 2017, 10:16:33 PM |
|
Haftaya change imzam bitiyor . Önerdiğiniz imza var mı ? Haftalık post sıkıntım yok ancak genelde tr kısmındayım .
|
|
|
|
membis
|
|
October 10, 2017, 11:31:49 PM |
|
Haftaya change imzam bitiyor . Önerdiğiniz imza var mı ? Haftalık post sıkıntım yok ancak genelde tr kısmındayım .
Haftaya kadar eğer alımları kapatmazsa Sylon'un yönettiği bazı kampanyalar var stake yerine post başına ödeme vaat ediyor o coinden. Gayette iyi miktarlar veriyor onlara girebilirsiniz.
|
|
|
|
|