Şuan katıldığım imza kampanyasını bu listeden seçip buldum yorumunda exortis çok övmüş tabiki şans işi ama umarım haklı çıkar ve güzel bir ödeme alabiliriz.Ama şartları biraz ağır sadece tek bir bölüme atabiliyoruz mesajları ve günlere yaymamız gerekiyor.
Biraz saçma başka bounty konularına yazdıklarınız sayılmıyor tamam günlere bölünde neden böyle birşey yapıyorlar tamamen saçmalık
belki adam başka icoya girecekken senın imzanı gorerek buda neymıs dur suna bakayım dıyerek fikri değişecek
Kesinlikle haklısınız ama bana kalırsa orada mesaj atılmasını istemedikleri bölüm global forumdaki bounty alt başlığı bizim yerel forumdaki ann konuları geçerlidir tahminimce.
Şuan katıldığım imza kampanyasını bu listeden seçip buldum yorumunda exortis çok övmüş tabiki şans işi ama umarım haklı çıkar ve güzel bir ödeme alabiliriz.Ama şartları biraz ağır sadece tek bir bölüme atabiliyoruz mesajları ve günlere yaymamız gerekiyor.
Çok övdüğüm bir durum yok immla içinde çok güzel diyordum ama patladı, forty seven de güzel proje harika ekip ama patlama ihtimali yüksek gibi duruyor
Lütfen imza seçerken kendi araştırmanızı yapın ben ordaki açıklamaları kendimce yazıyorum tutacak diye birşey yok
Zaten şans işi olarak belirtmiştim bir bakarsınız sizin kötü dediğiniz rekor düzeyde ödül dağıtır iyi dediğiniz hiç dağıtmaz
Zaten burada kimse gelip sizi suçlamaz buna iyi demiştin hiçbir şey alamadım diye