Hirozaki forumda da çoğu kişiye büyük katkılar sağlamıştır, açtığı başlıklara girip bakın, yazılan yorumları görün. Sayende x3-x5 kazandım diyenleri görürsünüz. Daha yeni enjin coin 5 katına falan çıktı işte, foruma onu yazan da hirozakiydi en son aklıma gelen o benim de. Bence forumda yazmak daha mantıklı hirozaki, bin kişiyle uğraşmaktansa aç başlığını, değer bilenler biz orda senle konuşur fikir alışverişi yaparız.
hirozakinin postları benimde dikkatmi çekmişti araştıran bilgili sağlam biri olarak görünüyor. anladığım kadarıyla bazıları onu çekememiş ve gruptan uzaklaştırmış. taysiyem forum üzerinden başlık açarak devam etmesi. telegram işi sıkıntılı iş. ben kalabalık bi grup olduğu için girmiyorum mesela. foruma yazarsa daha çok insan bilgilenir diye düşünüyorum.
Ben de iyi araştırıyor, biliyor diye arkadaşı admin yaptım. Ama son zamanlardaki hareketleri grubu çileden çıkardı. Monethayı durmadan tavsiye etti. Monetha 6'da 1'e düştü. Grubu yanlış yönlendirmeye başladı. Kendi girdiği coinleri durmadan pinleyip sinyal grubunda paylaşmaya başladı. Ben de bunu istiyorum bilenler birşeyler paylaşsın ama bu şekilde değil. Artık raydan çıktı. Bilmeden paylaşıyor. Amacı kazanmak değil, ben bildim demek. Wabiyi al dedi eyvallah yükseldi de. Ama millet almaya başlarken bu satmaya başladı. E niye aldırıyosun, niye kendin satıyosun. Grupta en az 20 kişi şikayet etti. Şimdi engellendi diye küfür kıyamet laflar ediyor. Tam özelden yazacaktım ki bu mesajlarını gördüm. Vazgeçtim. O açtığı unify, wtc bilmemne başlıklarında da kendi bile o kadar kazanmamış. İnanarak yapsa kendi kazanırdı. Sonra sermayeyi bitirdim acil 8x yapmam lazım diye bağırıyor grupta.
Bizim amacımız bencillik yapmak değil. haftalardır şuna girin buna girin diyemiyorum. Gerçekten sorumluluk hissediyorum. Ancak haber ve grafik paylaşıyorum. Daha tecrübeliler varsa buyursun gelsin bizi aydınlatsın diyorum hep.