cointerstrike
|
|
September 29, 2017, 10:00:35 PM |
|
Sözü geçen sözleşmeler tam olarak ne oluyor ? Avukat, noter ihtiyacı olmadan denmiş ama Türkiye'de bunların yasal bağlayıcılığı var. Bu platformdan yapılan sözleşmenin nasıl bir yasal bağlayıcılığı olabilir. Türkiye için çok imkanı yok gibi görünüyor.
Soruma cevap alamadım. Konu ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı ? Bana uygulamaya geçmesi çok zor bir proje olarak göründü. Zaten daha önce de anonsu yapılmış ama nedeni bilinmeyen bir durumdan ertelenmiş proje. Güvenilirliği tartışılır bu nedenle
|
|
|
|
jednostka
|
|
October 03, 2017, 04:08:31 PM |
|
Sözü geçen sözleşmeler tam olarak ne oluyor ? Avukat, noter ihtiyacı olmadan denmiş ama Türkiye'de bunların yasal bağlayıcılığı var. Bu platformdan yapılan sözleşmenin nasıl bir yasal bağlayıcılığı olabilir. Türkiye için çok imkanı yok gibi görünüyor.
Soruma cevap alamadım. Konu ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı ? Bana uygulamaya geçmesi çok zor bir proje olarak göründü. Zaten daha önce de anonsu yapılmış ama nedeni bilinmeyen bir durumdan ertelenmiş proje. Güvenilirliği tartışılır bu nedenle ICO öncesi reklam sönük geçiyor hocam ICO bittikten sonra 2 ay sonra görün siz fiyat dalgalanmasını, genellikle kimsenin ilk göstermediği ICO'lar daha sonrasında hakettiği değeri buluyorlar. Sorunuza gelince ekip zaten hukukçulardan oluşuyor bir kılıf uydurup dediklerini yapabilirler, hiç belli olmaz hayata geçecek dediğimiz projeleri hayata geçiremediler.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 04, 2017, 05:13:20 PM |
|
Whitelist'e başvurmak için sitemizi ziyaret edin
|
|
|
|
|
ruru
Full Member
Activity: 139
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
October 04, 2017, 07:29:31 PM |
|
10 kasımda ortaya ne koyacağını göreceğiz hep birlikte umarım hakettiği değere ulaşırda güzel bir miktarda bountycilere dağıtır, Notary'den kimse bir şey beklemiyor ancak uzun vade de yine iyi bir şeyler çıkaraiblir ortaya
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 04, 2017, 07:52:09 PM |
|
John Wick de bizim uygulamamıza katıldı Tanıtım amaçlı beta uygulaması çok yakında geliyor
Arkadaşlar, diğer işlerimden dolayı başlığı çok güncel tutamadım kusura bakmayın. Bundan sonra elimden geldiğince güncellemelerden sizleri haberdar edeceğim
|
|
|
|
JohnUser
|
|
October 04, 2017, 07:54:14 PM |
|
Thanks for update mirallas, the app come soon. as its the most important, don't missed it.
I will pm you.
|
|
|
|
ruru
Full Member
Activity: 139
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
October 04, 2017, 08:00:19 PM |
|
Notary'nin Türkçe konusunun daha aktif tutulacağından şüphemiz yok hocam, sizce projenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Umudunuz var mı?
Uzun vade de yatırım yapıp tokenleri bekletmek mantıklı mıdır?
|
|
|
|
JohnUser
|
|
October 04, 2017, 08:57:10 PM |
|
Notary'nin Türkçe konusunun daha aktif tutulacağından şüphemiz yok hocam, sizce projenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Umudunuz var mı?
Uzun vade de yatırım yapıp tokenleri bekletmek mantıklı mıdır?
in a long term every country will have to accept it. Pakistan is already on, so i guess your country will come one, in respect with law of course.
|
|
|
|
crazyhashmanz
|
|
October 05, 2017, 01:01:43 PM |
|
Bounty kampanyasının yöneticisi yerine Türkçe çeviriyi yapan arkadaş mesaj yazarsa daha iyi olur, buraya mesaj atan arkadaş zaten İngilizce bilmediği içni atıyordur ingilzice bile ana konuya cevap yazar, adam bir de ingilizce cevap yazmış yahu
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 06, 2017, 05:26:33 PM |
|
Bounty kampanyasının yöneticisi yerine Türkçe çeviriyi yapan arkadaş mesaj yazarsa daha iyi olur, buraya mesaj atan arkadaş zaten İngilizce bilmediği içni atıyordur ingilzice bile ana konuya cevap yazar, adam bir de ingilizce cevap yazmış yahu bu yüzden bir sorun yaşadık o yüzden burada güncelleme yapmayı bıraktım, açıklama yapmama rağmen aksine hareket ettiler. Sonradan sorunu çözdük ama buralara kadar mesaj atmaya devam ediyorlar ben de anlamış değilim. Şimdilik projeyle ilgili herhangi bir güncelleme yok
|
|
|
|
twiifm
|
|
October 07, 2017, 07:19:23 AM |
|
Bounty kampanyasının yöneticisi yerine Türkçe çeviriyi yapan arkadaş mesaj yazarsa daha iyi olur, buraya mesaj atan arkadaş zaten İngilizce bilmediği içni atıyordur ingilzice bile ana konuya cevap yazar, adam bir de ingilizce cevap yazmış yahu bu yüzden bir sorun yaşadık o yüzden burada güncelleme yapmayı bıraktım, açıklama yapmama rağmen aksine hareket ettiler. Sonradan sorunu çözdük ama buralara kadar mesaj atmaya devam ediyorlar ben de anlamış değilim. Şimdilik projeyle ilgili herhangi bir güncelleme yok çok komik yaptıkları şey, zaten local ann thread moderator'un işi bu güncellemelerden ve bountyler ile ilgili meseleleri ingilizce bilmeyen arkadaşlara bildirmek ancak bu arkadaşlar sanırım meseleyi baya yanlış anlamışlar
|
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
October 13, 2017, 10:36:30 PM |
|
Whitelist kaydında yazılan ethereum'dan daha yüksek yada düşük bir ethereum yatırma imkanı var mı yoksa herkes söylediği miktarı mı yatırmak zorunda ? Eğer çok fazla talep olursa da hard cap'ten daha çok bir eth yatırma talebi olursa, o zaman hard cap'i mi arttıracaklar ? Nasıl bir yol haritası izleyeceklerini merak ediyorum.
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
October 14, 2017, 08:43:47 AM |
|
İlginç bir proje olmuş gerçekten. Fazla gözardı edilen bu tarz da kaliteli projeler usuldan daha iyi sonuçlar ortaya koyuyor aslında . Çok fazla bir bonus katkısı yok . Büyük yatırımcıların işine yarayacak şekilde tasarlanmış . Bir müddet takip edeceğim ICO ' nun son günlerinde katılmayı düşünüyorum açıkcası . Çeviri için teşekkürler.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 17, 2017, 09:27:10 PM Last edit: October 19, 2017, 09:00:50 PM by mirallas |
|
Arkadaşlar ICO iptal olmuş, katılanlar varsa site üzerinden fonlarını geri alabileceğini ya da bekleyip büyük bir bonus kazanabileceklerini söylüyorlar. https://www.notary-platform.comProjeyi tercüme ettiğim için buradan doğrudan kendi yorumlarımı paylaşmanın doğru bi hareket olmayacağını düşünüyorum, eğer danışmak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 18, 2017, 06:43:03 AM |
|
Neden iptal oldu acaba proje gerçi ben inanmıyordum projeye, para toplanmadığı için mi iptal ettiler biliyormusunuz ?
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
October 18, 2017, 06:57:58 AM |
|
ICO tarihi 10 ekim denmiş ama bugün ayın 18 i sitede satışla ilgili bi bölüm bulamadım. ne kadar satış yaptıkları belli mi ? birde uygulanmak istenen sistem iyi ama detaylarını da paylaşsalarmış nasıl yapılacağına dair daha iyi olurmuş böyle pek birşey anlaşılmıyor.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
October 19, 2017, 08:57:31 PM |
|
ICO tarihi 10 ekim denmiş ama bugün ayın 18 i sitede satışla ilgili bi bölüm bulamadım. ne kadar satış yaptıkları belli mi ? birde uygulanmak istenen sistem iyi ama detaylarını da paylaşsalarmış nasıl yapılacağına dair daha iyi olurmuş böyle pek birşey anlaşılmıyor.
Yukarıda Türkçe forum yöneticisi iconun iptal olduğunu yazmış sanırım dikkatinizden kaçtı. Bu projenin 2. kez ico'yu iptal edişi daha önce de bir pre-ico yapmışlardı onun da sonucu ne oldu muamma. Bu projeden pek birşey çıkmayacak gibi arkadaşlar. Benden söylemesi.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 20, 2017, 05:47:25 PM |
|
Reklam ettikleri mevzu çok parlak idi. Ama iptal olmuş olmasınada insanların inanmamasına da şaşırmadım. Çünkü işin tekniğini kendileride daha çözememişken başkalarını inandıramazlardı.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
|