The Management (OP)
|
|
September 15, 2017, 11:15:31 AM Last edit: September 16, 2017, 09:01:16 PM by The Management |
|
Ayın başında aldığım coinler; Civic Oax Hshare (Keşke 21 doları görünce satsaydım ) AdEx Bunlardan birini seçip biraz daha alım yapmayo düşünüyorum. Aklımda Cvc veya AdEx var. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Not = Hepsini kaybetsem de üzülmeyeceğim miktarlar seçtim. Bekleme konusunda bir sıkıntım yok. %100 kar oranını gördüm mü satacağım fazlasında gözüm yok. Güncelleme = 5060'Dan BAT'a girdim
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
September 15, 2017, 11:52:48 AM |
|
hocam doge al bence varı yoğu sat doge al, artacak kesin bilgi, belki az biraz bekletir ve ya biraz daha düşebilir ama onun dışında artış kesin gibi. insanlar ucuz malı sever, talep olur malın fiyatı artar
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
The Management (OP)
|
|
September 15, 2017, 11:55:33 AM |
|
hocam doge al bence varı yoğu sat doge al, artacak kesin bilgi, belki az biraz bekletir ve ya biraz daha düşebilir ama onun dışında artış kesin gibi
Hocam hiç araştırmadığım ve güven vermeyen bir coin gibi gözüküyor uzaktan. Neye göre artacak diyorsunuz?
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
September 15, 2017, 11:56:39 AM |
|
Bekleme konusunda sıkıntım yok diyorsan kesin al bak dua edersin, şu an fiyat 23-24 yaz bir kenara 6 ay içinde 2-3 katı olur en az, belki de bu ay içinde bilemem...
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
The Management (OP)
|
|
September 15, 2017, 12:01:29 PM |
|
Bekleme konusunda sıkıntım yok diyorsan kesin al bak dua edersin, şu an fiyat 23-24 yaz bir kenara 6 ay içinde 2-3 katı olur en az, belki de bu ay içinde bilemem...
Aklımda bulunduracağım ama yine de güzel bir yatırım gibi gelmiyor
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
Merit: 0
|
|
September 15, 2017, 12:11:58 PM |
|
Dogecoin, her zaman bu fiyatlara düştükten sonra katlarca yükseldi. Bende dogecoine geçtim bekleyeceğim.dogecoin için 20-30satoshi arası çok iyi alım fırsatı.
|
|
|
|
exortis
|
|
September 15, 2017, 12:18:06 PM Last edit: September 15, 2017, 01:06:28 PM by exortis |
|
%100 kar gördümü satacağım fazlasın da gözüm yok demiş arkadaş daha ne olsun hocam bu piyasada siz o karı nasıl goreceksiniz merak ediyorum ben her coinden %50-70 arası zarardayım zararı çıkarsam kar da gözüm yok satıp tl ye çevireceğim
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
Merit: 0
|
|
September 15, 2017, 12:32:28 PM |
|
Benim de %60 zararım var 24 satoshiden baya dogecoin aldım attım. Zararımı kapadığı an tl'ye geçeceğim.
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 15, 2017, 01:04:16 PM |
|
Vallahi hocam aslinda alim zamani 2900den assagi dusecek gibi durmuyor.. Kendi arastirmanizi yapin ki sordugunuza gorede yapmissinizdir son cesareti ariyosaniz alin. Ben bugun gene alim yaptim ondan boyle soyleyebiliyorum BAT'a bir göz atin derim.
|
|
|
|
The Management (OP)
|
|
September 15, 2017, 01:29:05 PM |
|
%100 kar gördümü satacağım fazlasın da gözüm yok demiş arkadaş daha ne olsun hocam bu piyasada siz o karı nasıl goreceksiniz merak ediyorum ben her coinden %50-70 arası zarardayım zararı çıkarsam kar da gözüm yok satıp tl ye çevireceğim Yani şimdi mesajıma baktım da biraz itici durmuş harbiden Diğer konularda millet x3 x4 hatta x10 hedefleyenler dolu fa o yüzden x2yeter anlamında yazmıştım
|
|
|
|
The Management (OP)
|
|
September 15, 2017, 01:39:47 PM |
|
Vallahi hocam aslinda alim zamani 2900den assagi dusecek gibi durmuyor.. Kendi arastirmanizi yapin ki sordugunuza gorede yapmissinizdir son cesareti ariyosaniz alin. Ben bugun gene alim yaptim ondan boyle soyleyebiliyorum BAT'a bir göz atin derim. Hocam BAT'a göz atmıştım sanırım sizin konunuzdu. Baya mantıklı bir yatırım gibi gözüküyor teşekkür ederim. (XRP ile arasında kaldım)
|
|
|
|
oharac
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
September 15, 2017, 04:38:58 PM |
|
OMG ve IOTa yi tavsiye edebilirim. Ozellikle OMG. Omise firmasi asyada faaliyet gosteren iyi iliskileri olan bir firma. OmiseGO da onlari bir uzantisi. Proje ilgimi cok cekti. Fiyatlar her yerde dustugu icin su anda alim icin uygun kivama geldi.
|
|
|
|
karabiber
|
|
September 15, 2017, 04:51:43 PM |
|
hshare dışındakilerden biraz daha alabilirsin hshare çin işi başka yerde işlem görmüyor ben olsam biraz daha beklerdim piyasa iki yöne hızlı hareket ediyor şu an
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
aliyagiz207
|
|
September 16, 2017, 08:51:19 AM |
|
kötu yakalandık elımde btc tutmadıgıma bır defa daha pışman oldum portfoyumdekı coınler yarıdan fazla düşmüşken alım yapmam gerekıyordu 1 gunde %20 kazanabılırdım ustadları dınlemek lazım her zaman boşta btc tutun
|
|
|
|
carlzec
|
|
September 16, 2017, 01:12:53 PM |
|
Düştükçe düşüyorlar bu gidiş nereye böyle. dört gözle ATLANT ın ıco sunu bekliyorduk süreç uzadı diye üzüldük ancak uzaması daha iyi galiba fırtına dinene kadar uzak kalması piyasadan iyi olacak galiba
|
|
|
|
okan
|
|
September 16, 2017, 05:44:04 PM |
|
Ayın başında aldığım coinler; Civic Oax Hshare (Keşke 21 doları görünce satsaydım ) AdEx Bunlardan birini seçip biraz daha alım yapmayo düşünüyorum. Aklımda Cvc veya AdEx var. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Not = Hepsini kaybetsem de üzülmeyeceğim miktarlar seçtim. Bekleme konusunda bir sıkıntım yok. %100 kar oranını gördüm mü satacağım fazlasında gözüm yok. civic çok daha mantıklı. ama biraz daha bekle alım yapmak için.
|
|
|
|
The Management (OP)
|
|
September 16, 2017, 09:00:26 PM |
|
Arkadaşlar konuyu güncellemeyi unuttum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Civic ile Bat arasında kalmıştım ve 5060'dan BAT'a girdim.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
September 16, 2017, 09:03:57 PM |
|
Arkadaşlar konuyu güncellemeyi unuttum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Civic ile Bat arasında kalmıştım ve 5060'dan BAT'a girdim.
Hayırlı olsun Bat güzeldir Bat'da batmazsın inşallah.Coin ismi baya itici
|
|
|
|
valley365
|
|
September 17, 2017, 06:25:22 AM |
|
Biraz daha sabır. Kasım ayının yaklaşmasını beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Fork yaklaştıkça oluk oluk satış gelecektir. İnsanlar yine BTC' ye dönecekler ve bu dönüş haliyle ETH, LTC, XRP gibi krallar başta olmak üzere alt'ların kısa süreli çöküşünü beraberinde getirecektir.
|
|
|
|
DC Comics
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
|
|
September 17, 2017, 06:59:13 AM |
|
Kasım ayını beklemekte fayda var. Forkdan dolayı sert bir düşüş yaşanacak diye tahmin ediyorum. Yatırım için güzel bir zaman dilimini Kasım ayı oluşturacak gibi gözüküyor. Bende yatırımlarım için Kasım ayını bekliyorum.
|
|
|
|
|