DrMsEr
|
|
October 14, 2017, 03:37:15 PM |
|
Bence patlayacak derken iyi anlamda fiyatının yukarı patlamasını demek istemiş arkadaş valla benim de güvenim var projeye genelde icolara yatırım yapmam ama bu projeye bir miktar yatırım yapacağım.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 14, 2017, 05:27:18 PM |
|
Hardcap biraz daha dusuk, presale daha yuksek olsaydi cok daha iyi olurdu. 1500 presale yerine 5000 olabilirdi, harcapde 40.milyon olsa daha iyi olurdu, belki uzamadan biterdi
|
|
|
|
slmn
|
|
October 14, 2017, 10:06:03 PM |
|
Keşke biraz daha düşük olsaymış hard cap. Icoyu ertelediler imzada atılması gereken sayıya da ulaştık bu arada hızlıca bitse iyi olacaktı.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 15, 2017, 10:01:26 AM |
|
Bende danışmanlarının iyi olmadığını düşünüyorum yoksa hydrominer ıcın en dogru karar presale ıcın 5bın ethereum ıco için 15bın ethereum olmalı ama sanıyorum guzel para toplanacak telegramda çok aktıfler
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 15, 2017, 10:29:13 AM |
|
Güzel reklam yaptılar ico surecının biraz daha uzun tutulması lazım dı bence, şu btg belirginleşmeden eldeki btc leri yatırıma yonlendırmıyor ınsanlar btg sonrasında icolara yatırımlar artacaktır, btc düşecektir. Sonlara doğru güzel yatırım alarak iyi para toplanabilir
|
|
|
|
trollercoaster
Legendary
Activity: 1050
Merit: 1001
|
|
October 15, 2017, 01:22:01 PM |
|
Bence istedikleri yatırıma ulaşırlar. Gelecek vadeden bir proje. Yenilenebilir enerji olduğu için gelecekte insanların yöneleceğini düşünüyorum çünkü dünya nüfusunun artmasıyla beraber kaynaklar çok hızlı tüketiliyor. İlerde elektrik kullanımı için böyle projeler tercih edilecektir.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
October 15, 2017, 01:44:54 PM |
|
Bence istedikleri yatırıma ulaşırlar. Gelecek vadeden bir proje. Yenilenebilir enerji olduğu için gelecekte insanların yöneleceğini düşünüyorum çünkü dünya nüfusunun artmasıyla beraber kaynaklar çok hızlı tüketiliyor. İlerde elektrik kullanımı için böyle projeler tercih edilecektir.
hardcape ulaşması kendi adıma büyük sürpriz olur. büyük bir ihtimalle ekip içinde sürpriz olur icodan sonrada gerekli görürlerse satışa devam edeceklermiş. küçükte olsa bende icosuna katılmayı düşünüyorum.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 15, 2017, 02:56:37 PM |
|
Icodan sonra tekrar coin satmalarini dogru bulmuyorum satilmayan tokenler brnce yakilmali ve dolasimdaki miktar azaltilmali bu projeye deger katacaktir.En son opus ve kyber yakma islemini yapti
|
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
October 16, 2017, 10:05:14 AM |
|
Bekliyoruz bakalım icoyada az kaldı neler olacak. İmza kampanyasındayız nasıl sonuçlacak göreceğiz
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 16, 2017, 02:18:19 PM |
|
İyi gidiyorlar iyi 1152 gpu koyuyorlarmış 1 konteynara
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 17, 2017, 05:22:34 AM |
|
O cihazlar ne öyle gpu degil bunlar, asic cihazmı yoksa psu mu konteyner içindekiler sanki asic minerlere benziyor, bu adamlar sadece gpu ile madencilik yapmayacakmıydı sonra satacaklardı falan ?
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
October 17, 2017, 07:54:15 AM |
|
O cihazlar ne öyle gpu degil bunlar, asic cihazmı yoksa psu mu konteyner içindekiler sanki asic minerlere benziyor, bu adamlar sadece gpu ile madencilik yapmayacakmıydı sonra satacaklardı falan ?
Bende ilk tanıtım yaptıkları zaman öyle dediklerini hatırlıyorum. GPU ile yapılacaktı ve sonra satılacaktı. Karar mı değiştirdiler acaba?
|
|
|
|
melancoly
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
October 17, 2017, 08:53:47 AM |
|
Proje oldukca güzel duruyor o cihazlar asic mining cihazlarına benziyor
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 17, 2017, 10:15:58 AM |
|
bugün noterde ... Hydrominer GmbH resmen Avusturya, Viyana'da kuruldu!
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 17, 2017, 10:57:43 AM |
|
Çok güzel herşey resmileşti o zaman yarın büyük gün saat kaçta başlayacak ico bilen varmı acaba bize göre kaç oluyor yani, çok heyecanlıyım umuyorum güzel ödül dağıtacaklar
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
October 17, 2017, 11:04:19 AM |
|
gelen resimler güven verdi açıkçası projeyle ilgili.böyle somut adımlar görmek gerçekten çok iyi biraz şaibeli görüyordum projeyi ama artık güvenim arttı diyebilirim ICO ne zaman girebilirim belki, önsatışta şüpheci davrandığım için girmedim ama artık pek bir engel kalmamış görünüyor kafamızdaki soru işaretlerini gidermiş oldular binevi
|
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
October 17, 2017, 05:11:06 PM |
|
Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 18, 2017, 06:32:52 AM |
|
3 saat kaldı kaydımı yaptırdım bende, Allah utandırmasın güzel proje olur inaşşah ayırdım biraz paramı beklemedeyim bakalım
|
|
|
|
|