Bitcoin ve kripto paraların hayatımızdaki yeri arttıkça bu tarz cinayet haberlerini daha çok göreceğimizi düşünüyorum maalesef. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, bir can maddi hiçbir değerle ölçülemez. Bu vahşiliği, açlığı, acımasızlığı idrak etmek imkansız. Coinleriniz hakkında bile kimseye bilgi vermeyin en iyisi. Yazıktır.
Tam tersine bir gelişme yaşanabilir bence. Çocuğu öldürmelerine rağmen parasını alamamışlar daha dikkatli olsaydı bir şey olmazdı ama yaşı küçükmüş o kadar parayı nasıl buldu bilmiyorum ama herkesin böyle parası olacakta sağa sola anlatacak milyonda bir ihtimal ileride yaşanmayacaktır. Cebimizde 100 tl ile gezemiyoruz ama kimse cebindeki kripto paralara göz dikemez güvenlik önlemleri aldıktan sonra hem yanaşan olmaz ve kimse cebinde ne kadar dijital para olduğunu nereden bilecek.
O da mümkün üstad, ben nacizane düşüncemi belirttim. Insanlar kripto paralara alıştıkça, yaygınlaştıkça, bu anlamda risklerin de artacagını düşünüyorum. Elbette ki güvenlik önlemleri almak mümkün. Ama canınızdan olmaktansa walletta ne var ne yok iradeniz ile dahi verebilirsiniz. Canımla tehdit edilsem, mecbur kalsam varımı yoğumu dökerim
Allah esirgesin tabi herkesi. En azından birilerini dolandırmanın her yolunu bulmaya ant içmiş sırtlanlar türeyecektir illa, ben sacece 3 kuruş için yapılan bu vahşetten tiksindim. Bizler hiçbir maddi değer bir canın karşılığı olamaz diye düşünürken adamlar btc için cinayet işliyor..