|
Tobi777
|
|
September 20, 2017, 11:16:49 AM |
|
Türkiye de bitcoin hakkında yeteri kadar bilinç oluşmamışken böyle bitcoin hakkinda sallamasyon haber yapmaları üzücü. Aynı zamanda Türkiye'de medyanin habercilik kalitesinin ne durumda olduğu konusunda bize bilgi veriyor.
Bu tarz haberler çıktığında hangi medya organında çıkıyor, ne niyetle çıkıyor. Bu haberleri çıkarmalarındaki amaç ne araştırıp sorgulanmalı gerekir. Maalesef ülkemizde böyle bir zihniyet gelişmedi.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
September 20, 2017, 01:18:05 PM |
|
Sorgulamayan bir toplumuz. Bu haberler normal
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
September 20, 2017, 08:05:52 PM |
|
Kim yaymis bu haberi saka gibi. Bitcoin bukadarmi arastirmasi bilgi toplamasi zor birsey?
|
|
|
|
hugoworld
|
|
September 20, 2017, 08:33:00 PM |
|
Okumuyoruz, araştırmıyoruz, bol bol tv izliyoruz. Ve sonuç bu. Ne sunulursa inanan, olmadı mı bir taraftan uyduran. Bu haberde kanıtı olmuş işte.
|
|
|
|
bdivrik
|
|
September 20, 2017, 10:13:42 PM |
|
merkezsiz olduğunu söylesen bile millet kesin israilin işi yahudi veya amerikan oyunu diyecek zaten salla gitsin.
|
|
|
|
krhnrhn
|
|
September 20, 2017, 10:19:54 PM |
|
Bu akşam halısaha maçında bıle muhabbetı oldu. Bırı gelıyor, estonyanın parasıymış dıyor, bıraz anlatayım dıyorum ama dıgerı yok yok koreye aıtmıs dıyor.. Ne desem bılemıyorum.. Bende bısey dememeyı tercıh edıyorum.. Blockchaın falan sakın anlatmaya kalkmayın.. Devrelerı yakmayın )
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
September 21, 2017, 12:27:18 AM |
|
Bu akşam halısaha maçında bıle muhabbetı oldu. Bırı gelıyor, estonyanın parasıymış dıyor, bıraz anlatayım dıyorum ama dıgerı yok yok koreye aıtmıs dıyor.. Ne desem bılemıyorum.. Bende bısey dememeyı tercıh edıyorum.. Blockchaın falan sakın anlatmaya kalkmayın.. Devrelerı yakmayın ) He vallahi anlayan anlasın, anlamayan da ileride ne olduğunu bir şekilde anlayacaktır. Yakın bir zamana kadar debit kartı takıp, 4 haneli şifreyi girip, hesabındaki parayı dahi çekemeyen pek çoğumuza bu işleri anlatmak, DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZOR.
|
|
|
|
kriptom
|
|
September 21, 2017, 05:00:23 AM |
|
Bu eğitim seviyesiyle anca bu kadar oluyor bence.
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
September 21, 2017, 08:55:32 AM |
|
ülkenin yarısından çoğu cahil ne bekliyorsunuzki ? anlatmaya çalışsanız bile yokdur öyle birşey amerikanın işidir dicekler.
|
|
|
|
yenivera
|
|
September 21, 2017, 10:39:00 AM |
|
ülkenin yarısından çoğu cahil ne bekliyorsunuzki ? anlatmaya çalışsanız bile yokdur öyle birşey amerikanın işidir dicekler.
Ülkeye bok atmaya ne meraklı insanlar var.. Ben de bu ülkede yaşıyorum, insanları "salak" yerine koyan salaklardan bıktık.. Ülkede azgın bir azınlık herkese salak demeyi bi kesse de işimize baksak...
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
September 21, 2017, 11:16:28 AM |
|
Hayır herşeyi anlarım . ABD de İngiltere de yahu rusya çin de abi . Finlandiya ne ? Haberi 10 saniye uzatacağım diye yalan yanlış şeyler söylüyorlar .
|
|
|
|
temeler
|
|
September 21, 2017, 11:26:17 AM |
|
Bunların BTC konusunda yaptıkları bu saçma sapan haberleri gördükçe yaptıkları tüm haberlerden şüphe etmeye başladım. Demek özensiz araştırmadan herşeyi önümüze yalan yanlış sunuyor bunlar.
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
September 21, 2017, 01:32:22 PM |
|
Ülkeye bok atmaya ne meraklı insanlar var.. Ben de bu ülkede yaşıyorum, insanları "salak" yerine koyan salaklardan bıktık.. Ülkede azgın bir azınlık herkese salak demeyi bi kesse de işimize baksak... Bu mesajı görünce bir fıkra geldi aklıma, adamın biri %80 salak der buradakilerin herkes huu haa yapar. ertesi gün %20 si akıllı der kimse ses çikarmaz.
|
signature not found.
|
|
|
Leonbtc
|
|
September 21, 2017, 05:34:17 PM |
|
Ne guldum buna ya ilk okuduumda buradanda gormemistim. biri troll amacli yazmis sanirim. sonrada herkese yayilmis
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
September 21, 2017, 07:47:57 PM |
|
merkezssiz merkezli kurulus bitcoin
|
|
|
|
membis
|
|
September 21, 2017, 08:29:38 PM |
|
Adamların umrunda mı yahu haberin içeriği doğru mu yanlış mı zaten haberi kaç kişi okuyor çoğu başlığa bakıp geçiyor.
|
|
|
|
Togie
Member
Activity: 100
Merit: 10
|
|
September 21, 2017, 08:32:43 PM |
|
eğer böyle bir haber hürriyet'de bile yer alabiliyorsa türkiyedeki basın = pert demektir.acınası bir durum .. basın işini iyi yapmalı.
|
|
|
|
neonguy
Member
Activity: 90
Merit: 10
|
|
September 22, 2017, 12:04:33 AM |
|
Hahaha Finlandiya'lı olan kuruluş Nokia değil miydi ya Belki Nokia cep telefonu vardı, oradan gönderim yapacaktı rahmetli arkadaş da bu nedenle öyle bir bağlantı kurmuşlardır. Resmen Sunay Akın gibi bağladım ben de konuları.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
September 22, 2017, 08:02:55 AM |
|
çahillik kadar güzel bişey mi var . düşünsenize cahilsin ve herşeyi biliyorsun dert yok tasa yok
|
|
|
|
|