Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
February 11, 2018, 07:59:45 PM |
|
Monetha'dan zarar etmeyen yok gibi. Monetha'da düşme kurbanı oldu. Diğer altların akıbetine uğradı. zararı çıkarmak için alttan toplamak iyi fikir. Tek bir proje yakalayıp yüklensek, iyide yükselse ne iyi olurdu.
Açıkcası Monetha benim en çok kar ettiğim coinlerden biri oldu.En dipten alıp en tepeden satmak gerçekten imkansıza yakındır ama benim monetha alış ve satışım şansımın da yardımıyla neredeyse bu değerlerden gerçekleşti.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
Death Note
Member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
|
|
February 11, 2018, 08:16:36 PM |
|
dipten alan güzel kar etti. ama hype edildiği zamanda alarlar fena şekilde zarar ettiler. hem dolar olarak hem bitcoin olarak feci şekilde zarar ettiler hemde.
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
February 11, 2018, 08:18:32 PM |
|
dipten alan güzel kar etti. ama hype edildiği zamanda alarlar fena şekilde zarar ettiler. hem dolar olarak hem bitcoin olarak feci şekilde zarar ettiler hemde.
Maalesef bizim forumdaki çoğu arkadaş bir coin arttıktan sonra coin alıyor.Trene kalktıktan sonra biniyorlar.Daha sonra alınan coin düşüşe geçtikten sonra büyük zarar ediyorlar.Umarım monetha kısa zamanda toparlanır.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
Atumn
|
|
February 11, 2018, 08:25:43 PM |
|
Fiyat yüksek haldeyken yatırım yapan acemidir, kar satışlarının geleceğini bilmesi öngörmesi gerekir. Monetha kazandıracağı kadar kazandırdı. Yeni Monethalar keşfetmek için yol bulacağız.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
February 11, 2018, 08:26:34 PM |
|
fiyatı düşükken toplayan tabiki kar etti. wavestede öyle her coinde öyle. bizim değerlendirmemiz gereken ico fiyatına göre yaptıgı. bi şey yapamadı bence.
|
|
|
|
arctic circle
Member
Activity: 196
|
|
February 11, 2018, 08:49:54 PM |
|
Piyasaya kararsız kalarak geç giren hiç girmese ve ayı piyasasını beklese akıllı yatırım fırsatını yakalamış olur. Ico dan çıkan biraz para kazandırmalı, aksi halde Ico tercih etmenin esprisi kalmaz.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
February 11, 2018, 09:38:27 PM |
|
bir bu iki unify.iksiide sürekli sosyal ve güncel ama gelgelelim pek bir şey yok bu sebeple piyasa yükselirken ufak dalgalarla yukarı çıkıyor fiyatlar ama düşerken piyasa en çok bu dalgalarla çıkanlar çöküyor.umaırm yatırımcısını mutlu edecek ama ne zaman.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
February 11, 2018, 10:25:33 PM |
|
monetha hodlculuğuna halen devam etmekteyim ve güveniyorum istediğim seviyelere gelecek önünde sonunda, miktar artırımı yaparak deva ediyorum saklamaya
|
|
|
|
taner32
|
|
February 12, 2018, 01:48:25 PM |
|
monetha hodlculuğuna halen devam etmekteyim ve güveniyorum istediğim seviyelere gelecek önünde sonunda, miktar artırımı yaparak deva ediyorum saklamaya
bende imzadan gelenleri halen tutmaktayım, ara ara yüksekten sayıp sonra düşükten alarak aklım sıra token sayısını arttırdım. açıkcası inancım azalıyor, eğer web sitelerindeki gibi görsellerde örnek olarak verilmiş itibar sistemi olursa ancak alır, yürür gibime geliyor. şimdilik hodldayız. ytd.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
February 12, 2018, 02:06:34 PM |
|
bu coin anca uzun vadede bekleyebilen elit yatırımcıların yatırım yapacakları bir özelliğe sahip olduğu için yükselecektir
|
|
|
|
Neo--
|
|
February 12, 2018, 02:10:14 PM |
|
bu coin anca uzun vadede bekleyebilen elit yatırımcıların yatırım yapacakları bir özelliğe sahip olduğu için yükselecektir
Ne abarttiniz ya elit melit daha neleri bekleyen var GUP var mesela bilmiyorum hala bekleyen kaldimi ama Daha roadmapin ilk ayagina 1.5 ay var beyler sakin olun. Bu sene sonunda hersey ucarda fiyat 0.20cent olursa istediginizi soyleyin eyvallah.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
February 12, 2018, 02:12:40 PM |
|
benim fikrime göre uzn bir zaman 1 doların altında seyretmeye devam edecek gibi göründüğü için pek umut bağlamamak gerekir
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
flamingo890
|
|
February 12, 2018, 02:31:16 PM |
|
Haftalık %15 büyüme geldi ama fiyat 0.14 dolar civarında takıldı. Bitcoin tekrar 20k olacak olursa Monetha 1 doları zorlayabilir. btc tüm coinlerin kaderini belirliyor maelesef.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
February 12, 2018, 02:34:46 PM |
|
Haftalık %15 büyüme geldi ama fiyat 0.14 dolar civarında takıldı. Bitcoin tekrar 20k olacak olursa Monetha 1 doları zorlayabilir. btc tüm coinlerin kaderini belirliyor maelesef.
maalesef ki tüm piyayasayı ister istemez etkiliyor. Dolar bazında özellikle baya bir geriye çekti tamamen piyasayı . Ama ilerlediğinde BTC - Monetha kendini sağlam bir şekilde gösterecek (fiyat bazında)
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
February 12, 2018, 02:36:34 PM |
|
Şimdiye bu btc seviyesinde bile 20 centi görmesi lazımdı ama benim umudum tükeniyor yavas yavas sanki bundan 2 ay öncesine 7-9 centlere kadar gidecek gibi görünüyor. İnşallah öyle bir şey olmaz ama ben umudumu kestim çıkıyorum artık sizlere allah sabır versin.
|
|
|
|
Halmater
|
|
February 12, 2018, 02:56:45 PM |
|
Şimdiye bu btc seviyesinde bile 20 centi görmesi lazımdı ama benim umudum tükeniyor yavas yavas sanki bundan 2 ay öncesine 7-9 centlere kadar gidecek gibi görünüyor. İnşallah öyle bir şey olmaz ama ben umudumu kestim çıkıyorum artık sizlere allah sabır versin. onemli olan btc bazında deger kazanması. kişisel olarak 1000lerin altını gormedigi surece dokunmam buna..zaanında cok fazla zarar ettirmişti.
|
|
|
|
kayzersoze
Member
Activity: 238
|
|
February 12, 2018, 03:04:38 PM |
|
Gördüğü maksimum değerin 4'te birine indi neredeyse bu seviyelerde kalması zor bence illa ki artacaktır. Eğer bitcoin yeni rekorlar kıracak seviyelere gelirse monetha da kendi rekorunu kıracaktır.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
February 12, 2018, 03:53:56 PM |
|
Monetha nın bu aralar artması zor gibi gözüküyor ama elimde hatrı sayılır miktarda monetha ile beklemedeyim ben bakalım ne olacak nerelere gelecek göreceğiz
|
|
|
|
enfarktus
|
|
February 12, 2018, 04:52:23 PM |
|
Bu piyasa güven sarsıcı hareketleri affetmez. İco bittiğinde master logosu paylaşıp, "çok güzel haberlerimiz var" şeklinde twit atmışlardı, sonrası malum. Şu orta avrupa ülkelerinden çıkan projelerde genel olarak bir sıkıntı var gibi.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
February 12, 2018, 05:11:21 PM |
|
sabırla bekliyorum bende. çünkü gerek burda gerekse twitterda ciddi anlamda yatırım yapıp bekleyenler var bende gaza gelip aldım bakalım neler olacak
|
|
|
|
|