burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
October 05, 2017, 09:26:01 PM |
|
Ben şahsen insanların bitcoine karşı sıcak baktığını düşünmüyorum, çünkü arkasında ki blockchain gibi geleceğin devrimini farkedemiyorlar, halkı geçelim çoğu ekonomist dahi bitcoini balon olarak görüyor, aslında yatırım yapmayanların çoğu zamanla pişman olabilir, halk diline düşecek kadar olduğunu da çok düşünmüyorum çünkü medya bu ara sürekli olumsuz haber yapıyor bitcoin hakkında, olumsuz etkilenen insanda bu konuda bilgi alışverişi yapmıyor, gerçek acıdır ama gerçektir, blokchain geleceğin yazılımsal devrimidir
|
|
|
|
twiifm
|
|
October 06, 2017, 09:41:42 AM |
|
Bitcoin henüz yeterli seviyede halkın diline düşmedi daha düşmesine çok var. Köyde ki kasabada ki insanlar Bitcoin'i konuşup üstüne ukalalık yapana kadar Bitcoin'in zamana ihtiyacı olacak eğer birgün kasaba kahvehanesinde altın ile birlikte Bitcoin'inde haberini duyarsanız o zaman bilin ki Bitcoin amacına ulaşmıştır.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 06, 2017, 11:42:33 AM |
|
Aynen öyle, sabah işe giderken radyoda dinliyorum. Öğlen alakasız arkadaşların dilinden duyuyorum. Akşam haberlerde ve hatta gece yarısı tartışma programlarında bile konuşuluyor. Ama konuşan hiç kimse doğru düzgün anlatamıyor ne olduğunu. Bir kaç sayfa yazı okusalar doğru anlatabilecekler ama malesef bunu yapan yok!
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Leonbtc
|
|
October 06, 2017, 02:20:10 PM |
|
Henuz hala istenilen seviyede degil bircok kisi bitcoine hala kotu gozle bakiyor bunun kirilmasi icin daha epey bi Zaman gecmesi lazim. Bitcoinin merkezsiz yapisi malesef onunda tanitimina engel soyleki bir grup yada kisi arasinda olmadigi icin reklamini yapanlarda sadece biz kullanicilarina dusuyor. Insanlarda tvde reklaimini gormedikleri icin ve agzi olan konustugu icin bitcoine ocu gozuyle bakiyorlar.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
October 06, 2017, 10:47:01 PM |
|
Ne kadar halkın diline düşmeye başlasana kendi halkımızı tanımak gerekiyor. Bizim halkımız bir paraya yatırım yapmamak ise o paranın yada yatırımın fiziki olarak elinde bulunması gerekiyor daha bankalarda ki altın hesaplarına aşılamayan bir sürü insan vardır ve altınları İnan yastık altınd tutuyorlardır. Ama btc ile alakalı olarak eğer sıkıntılı haberler çıkmaz ise dolandırıcılık gibi insanlar biraz daha yakın bakacaktır ve Türkiye'de ki bitcoin piyasa sı da daha canlanacaktır. Ama bunlara ilave olarak devlet tepkisini önce bir tamamen belirtmesi gerekecektir..
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 07, 2017, 09:19:28 AM |
|
Tanımaya başlayan halk, araştırır ve daha sonra bizzat içine girmeye başlar. Bu btc açısından yükseliş ve kararlı olma durumu demek. Ne kadar yaygınlaşırsa dump pump o kadar zorlaşır. Yakında bu günleri hasretle anabiliriz
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
October 07, 2017, 10:22:06 AM |
|
Bizim millet uzun vadeci olmadığı için kaybetme olasılıkları çok fazla . Çok sabırlı değilizdir. Birde sadece türkiyedemi kripto haberleri arttı yoksa dünya genelindede böylemidir.
|
|
|
|
nuhank
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
October 09, 2017, 06:06:40 PM |
|
O kadar çok dile düştü ki ekran kartları kara borsaya düşmüş durumda. Mavi bilgisayarda çalışanlar. Abi sıraya bizde girdik diyor. Bu adamlar satar mı ekran kartlarını.
|
|
|
|
CoinMin3r
|
|
October 09, 2017, 06:19:17 PM |
|
Halkın diline düşmekle kalmayıp bu 2k tl getir 1 yıl sonra 30k götür türevleri ponzi sistemler çoğaldı.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
| ██▄▄██████████▄▄█████████ █▄██████████████▄████████ ███████▀▀▀▀███████▄▄▄▄███ █████████████████████████ █████████████████████████ ████████████▀▀▀▀▀████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ████████████▄▄▄▄▄████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ███████▄▄▄▄███████▀▀▀▀███ █▀██████████████▀████████ ██▀▀██████████▀▀█████████ | | | I © I |
|
|
|
MBtoget
Newbie
Activity: 77
|
|
October 09, 2017, 07:01:44 PM |
|
En alakasız insanların bile eve alet alıcam mining'e başlıcam dediklerini duymaya başlıyorum demek ki gerçekten halka düşmğş durumda.
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
October 09, 2017, 07:54:23 PM |
|
Dün arkadaşa anlatırken, x bitcoin almış ama zarar etmiş dedi. İki ay beklesen zaten ikiye katlayacak nerdeyse. Yeni girenler panik satışı yapıyor anladığım kadarıyla.
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 10, 2017, 08:18:56 AM |
|
Sonunda halkımız bilinçlenmeye başlıyor. Geç kalınmış olsa dahi bir yerden başlamak gerekiyordu.
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
October 10, 2017, 09:08:00 PM |
|
Toplumlarda algı bir anda değişemez bunu hepimiz biliyoruz. Bitcoin piyasaya çıkalı 9 yıl olmuşsa da sindire sindire gümbür gümbür geliyor anlamına geliyor. Bence önümüzdeki yıllarda değişik kesimden insanlar kullanıyor olacak bu sistemi günlük hayatında
|
|
|
|
apple_talk
Sr. Member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
|
|
October 10, 2017, 09:40:26 PM |
|
Bitcoin'i ne kadar kişi öğrenirse hem iyi, hem kötü. Yeni üyeler buraya yüksek kâr hedefiyle geliyor ve pump & dump tokenlerinde heba olup forumu bırakıyorlar. Bitcoin uzun vade yatırımıdır fazla tradeye gelmez, hiçbir grafik bu piyasa için geçerli değildir. Piyasa tamamen haberler ile hareket eder yani spekülasyon en önemli faktörlerden biridir. Bu haberleri genel olarak bu forumdan, Reddit'ten ve tokenlerin kendi Telegram gruplarından öğrenebilirsiniz. Eğer bu bilgileri takip ederseniz iyi para kaldırırsınız.
|
|
|
|
paulkeres
Newbie
Activity: 33
|
|
October 13, 2017, 08:33:24 AM |
|
hele o düğün olayı yurtdışında bile konuşuldu.
|
|
|
|
punqpunq
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
October 13, 2017, 08:56:21 AM |
|
düğün, ev, araba, arsa... daha neler görcez bakalım.
|
|
|
|
Rahip
|
|
October 13, 2017, 12:45:30 PM |
|
Gerek haberler gerek gazeteler olsun her an karşımızda. Çevremize anlatıyoruz onlar çevlerine anlatıyor böylelikle yayılıyor. Maalesef antalyadaki üzücü haberde bitcoinin duyulmasında en büyük etkenlerden.
|
|
|
|
Neo--
|
|
October 13, 2017, 07:58:34 PM |
|
Bugun garip bise oldu kiz arkadasimin nenesi 80 yasinda kadin bana bitcoin diye birsey varmis dedi sonra bu basligi gordum.
|
|
|
|
lilifcik
Member
Activity: 350
Merit: 11
|
|
October 13, 2017, 08:06:53 PM |
|
Halkın dilimde dolanıyor evet ama büyük bir kitle geleceğin para pirimi deyip geçiyor. Ve bu da mevzunun ciddiyetini artırmaya yetmiyor benim nazarımda. Daha çok tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
Matthewww
|
|
October 13, 2017, 09:18:22 PM |
|
Gün geçtikçe Bitcoin haberlerine daha çok rastlar olduk. takılar evler falan filan derken daha neler göreceğiz kim bilir
|
|
|
|
|