ozm0823
Member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
March 23, 2018, 08:29:21 PM |
|
Maalesef ICON'un icosuna giremedim girenler cok cok iyi kazandilar. Ilerde daha da degerlenecegini dusunuyorum. Simdi tam alim zamani bence.
|
|
|
|
lordzc
|
|
March 29, 2018, 12:02:04 PM |
|
Yatırımcılarına Airdrop vereceklerdi yalan mı oldu acaba bu ay sonu diye hatırlıyordum .
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
March 30, 2018, 03:27:12 PM |
|
Grafiğini incelediğimde son 24 saatte bitcoin bazlı düşüş yaşamamış. Son dönem bi toparlanma durumu vardı, bakalım.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
March 30, 2018, 03:37:46 PM |
|
Maalesef ICON'un icosuna giremedim girenler cok cok iyi kazandilar. Ilerde daha da degerlenecegini dusunuyorum. Simdi tam alim zamani bence.
kaç x yapti ICO a göre? tabi btc-eth cinsinden de önemli ne kadar ettiği
|
signature not found.
|
|
|
karayaman
|
|
March 30, 2018, 03:51:06 PM |
|
icon iyi dayanıyor bu şekilde devam ederse ilerisi güzel olacak gibi yıl sonuna kadar beklemeye devam edeceğim
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
March 30, 2018, 05:30:23 PM |
|
icon iyi dayanıyor bu şekilde devam ederse ilerisi güzel olacak gibi yıl sonuna kadar beklemeye devam edeceğim
Zaten bu kriz ortamında, aceleci davranmamak lazım. ICON'un biraz daha zamana ihtiyacı var.
|
|
|
|
karayaman
|
|
March 30, 2018, 06:22:21 PM |
|
Zaten bu kriz ortamında, aceleci davranmamak lazım. ICON'un biraz daha zamana ihtiyacı var. yok hocam aldım kenarda tutuyorum x4 x5 yaparsa anca öyle satmayı planlıyorum tabi bu piyasaya göre değişecek
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
March 30, 2018, 07:59:51 PM |
|
Dolar bazında değer kaybetsede btc olarak aşırı bir düşüş yaşamadı. Btcnin gidişatına göre durumu değişir. İcx alıpta zarar etmediğim koinlerden. Piyasa toparlanırsa fiyatı en iyi yükselecek coinlerden biri.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
March 30, 2018, 08:37:25 PM |
|
icodan sonra 50x yaptı herhalde. bende uzun zamandır takip ediyorum. yatırımcılarına çok iyi kazandırdı. almayı düşünüyorum ama bu düşüş beni korkutuyıor hangisini almak gerekiyor riskli. :/ altcoinleri satıp almak şu fiyatlardan mantıklı gibi geliyor ama risk işte. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
primeer
|
|
March 30, 2018, 09:56:00 PM |
|
ico tayfasının en çok konuştuğu coinlerin başında geliyor icx. neymiş 30x yapmış 50x yapmış. insanlarda gaza geliyorlar zannediyorlarki icolardan kazanmak kolay bir şey.
icx gibi proje 3-5 yılda bir gelir onuda yakalama ihtimali gerçekten çok düşük.
|
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
March 30, 2018, 09:58:29 PM |
|
Bithumba girmeyseydiler büyük düşüş yaşarlardı.Girmeden önce en fazla düşüş yapan coin icxdi bundan kurtulmalari gelecek için umut verici.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
April 01, 2018, 11:08:30 AM |
|
şu an yeniden 2 usd bandında direniyor. malesef piyasadaki genel bozuk havadan her kripto para bibi icx de çok büyük etkileniyor. nakit parası olan ve kriptoya yatırım düşünenler için güzel fiyat fakat yinede malesef geleceği tüm kripto paralar gibi btc ye bağlı.
|
|
|
|
crazy1204
|
|
April 01, 2018, 01:28:03 PM |
|
İcon sevdiğim coinlerden benim bu yüzden sepetimde hep bulunuyor.Gelecekte yeri bayağı sağlam olacak coinlerden.Bence almak isteyenler toplasın boğa sezonunda en az 10 dolar.
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
April 01, 2018, 01:30:06 PM |
|
gelecek için konuşuyor herkes iconda gelecekte değerlenecek projelerden biri. ama arkadaşlar artık iyice düşüşler başladı ben korkmaya başladım marketcap hacmi de gittikçe azalıyor biz icondan iyi şeyler beklerken bitcoin bayrağı çekmesin? son olarak malum yeni sistemden dolayı yazıma sir , please ekleyim gideyim.
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
April 01, 2018, 01:42:02 PM |
|
Bir hafta önceki yükselişiyle üstündeki ölü toprağını attı derken tekrardan aşağı yönlü ivme kazandı, piyasa çok leş çok.
|
|
|
|
temeler
|
|
April 01, 2018, 02:18:57 PM |
|
En güzel aksiyon alması gereken zamanlar mart ve nisandı Bitcoin ve genel piyasa durumu sağolsun izin vermedi. Bakalım nereleri görecek daha.
|
|
|
|
zhrsltn
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
April 02, 2018, 12:14:01 PM |
|
birden yükseliş ve birden düşüş gerçekten marka değerini çok etkileyen unsurlar icx zedelendi ama yaptıgı işler takım devasa o yüzden toparlayacaktır kendini bence.
|
|
|
|
goodsson
Member
Activity: 350
Merit: 25
|
|
April 02, 2018, 09:42:51 PM |
|
Bu coindeki balina manipulasyonunu hicbir yerde gormedim.
Hayvanoglu hayvanin biri var ve abartmiyorum 100 milyon $ ile falan oynuyor. Nerden mi biliyorum, adamin biri redditte dedi 100 BTC buy wall koydum aninda satti birisi diye.
Onun disinda gormussunuzdur her 100 satoshide bir 15-30 btc duvarlar koyuyor. Ayni adam oldugunu koydugu duvarlarin kusurat sayilarinin ayni olmasindan anliyorsunuz.
Negatif BTC oynamalarindan da en cok etkilenen coinlerin basindadir ICON, BTC 1 iner ICON 5 iniyo aninda.
Bir de sumsuk, sessiz sedasiz, hic update atmayan igrenc bir PR takimlari var.
|
|
|
|
cacoin
|
|
April 04, 2018, 09:43:09 PM |
|
Pİyasa belki düşyor ama ICON bence haddinden fazla değer kaybetmiş durumda şuanda.Açıkçası faha dayanıklı tutunmasını bekliyorum ATH'sine göre 7 kat değer kaybetmiş durumda.her coin böyledir belki ama icona olan hem etrafımdaki ve forumdaki hemde şahsi güvenim çok fazlaydı.belkide bizler abarttık tam olarak bilmiyorum ama hakettiği yer çok daha üst seviyeler bence.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
April 04, 2018, 09:50:03 PM |
|
özel bir sempatim var icona karşı. ICX muazzam bir yükselişten sonra doğal olarak insanların kar satışı ve piyasanın aşağı yönlü hareketinden dolayı değer kaybetti ama ico yatırımcısını çok sevindirdi. ileriye yönelik sağlam projelerden biri. ilerleyen aylarda veya yıllarda istikrarlı bir şekilde geliştirileceğini düşünüyorum tıpkı ethereum gibi. bir anda patlama yapacaktır. uzun vadeli düşünerek portfoyunuzde bulunması gerekir.
|
|
|
|
|