DrMsEr
|
|
November 14, 2017, 11:00:09 PM |
|
Bir ay uzatmaları ico'yu projeye ne tür bir yarar sağlayacak onu anlayamadım.Proje uzun zamandır bir yatırım alamadı topladığı 10 milyon küsür doları zaten çok daha önce toplamıştı gerçekten ilginç bir hamle olarak geldi bu bana.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
November 15, 2017, 06:06:53 AM |
|
Arkadaşlar imzaları degiştiriyormuyuz bu adam telegramda degiştirin demiş ama sonra yan çizmesin ne diyorsunuz
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
November 15, 2017, 11:17:37 AM |
|
Arkadaşlar imzaları degiştiriyormuyuz bu adam telegramda degiştirin demiş ama sonra yan çizmesin ne diyorsunuz
Resmi konunun güncellenmesini bekleyin. İşinizi sağlama alın 1-2 güne güncelleyecektir illa ki.. Bu kadar sabırla dayandınız Worldcore için . Sonuna kadar bekleyin derim. Üzülmeyin sonra ..
|
|
|
|
social1178
Member
Activity: 112
Merit: 11
|
|
November 15, 2017, 11:43:39 AM |
|
Değiştirin dedi telegramda bende gördum bence degiştirin artık sorun çıkartacagını sanmıyorum zaten stakelerı vermıs
|
|
|
|
kriptom
|
|
November 15, 2017, 12:14:37 PM |
|
Ben yinede forum a yazmasını bekleyeyim. 2-3 kazaık yediğim olmuştu.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
November 15, 2017, 12:20:48 PM |
|
açıkcası ben erken bitti diye düşündüm ico bittikten sonra stakeleri saymak için 1 ay tuttur diye düşünmüştüm iyimiş imzacıların durumunu merak ediyorum kadar kazanılcak . hesaplar havalarda uçuyor
|
|
|
|
msahin35
Member
Activity: 99
Merit: 10
|
|
November 15, 2017, 12:22:40 PM |
|
Ben yinede forum a yazmasını bekleyeyim. 2-3 kazaık yediğim olmuştu.
Geçmiş olsun cümleten. O zaman biri bence colorless a telgramdan yazdığını forumda resmi olarak duyurmasını söylesin. Onların yazmasına kalırsa bu iş uzar.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
November 15, 2017, 12:25:43 PM |
|
Ben değiştirdim gruptan değiştirin dedi çünkü, zaten bunun hesaplaması uzun sürecektir kalkıp hesaplamasını beklersek 2 haftadan fazla daha taşımak gerekir
|
|
|
|
temmuz
|
|
November 15, 2017, 03:40:12 PM |
|
bunların ipiyle kuyuya inilmez ama imzayı değiştirsek sıkıntı çıkartırlar bir ana konuyu inceleyeyim baklım orda durumlar nasıl
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
November 15, 2017, 04:20:27 PM |
|
Stakeler hala sayilacakmi son hafta icin yoksa bittimi bence bitti daha fazla sayim yapilmaz ama dagitimlar ve hesaplamalar 2 hafta surse daha ico bitmeden odulleride gondermezler bu demekki en az 1 ay odul falan beklemeyin
|
|
|
|
dogaatac
|
|
November 15, 2017, 05:18:34 PM |
|
colorless abimiz online ama hala bişey demedi imza ile ilgili
listede multi oldugu açıkca belli olan 5-10 tane accountuda yazmıstım onları da şey etmemiş
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 15, 2017, 06:20:32 PM |
|
Arkadaslar colorless kaldırabılırsınız dedı sıkıntı yok kaldırın gıtsın:) Eger bir hesaplama vesaıre yaptırmıcaksanız eksık vesaıre bısey yoksa kaldırın, en son google plus stakelerımı de duzelttrdım ve cıktım. Sukurler olsun:)
|
|
|
|
dogaatac
|
|
November 15, 2017, 06:27:45 PM |
|
Arkadaslar colorless kaldırabılırsınız dedı sıkıntı yok kaldırın gıtsın:) Eger bir hesaplama vesaıre yaptırmıcaksanız eksık vesaıre bısey yoksa kaldırın, en son google plus stakelerımı de duzelttrdım ve cıktım. Sukurler olsun:)
official konuda yazmadan kaldırmanı önermem , bu yüzden başı ağrıyan insanlar tanıyorum
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 15, 2017, 06:33:26 PM |
|
official konuda yazmadan kaldırmanı önermem , bu yüzden başı ağrıyan insanlar tanıyorum Stake hesaplama aslında bıttı zaten, sadece sıkayet olanlar ıcın bıkac gun daha tutuyorum dedı. Bide sadece eskı stakele yenı stakelerı bırlestırme kaldı okadar. Onla ılgılı bı form paylascakı paylastı mı bılmıyorum. Ama okadar konustum adamla sıkıntı olmayacagına emın gıbıyım, bıttıgı aksam ıstersen kaldır dedı yıne bekledım 2 gun daha.
|
|
|
|
Asber
|
|
November 15, 2017, 07:10:36 PM |
|
Dostum güncel tablo var mı, nereden bakabiliriz?
|
|
|
|
h4yfans
|
|
November 15, 2017, 07:10:45 PM |
|
Takibi gittikçe zorlaştı. Sanırım 1 ay daha uzadı. Ana konu kapanmış tekrar açılmış sanırım. Katılan arkadaşlara şans diliyorum. Umarım hüsran olmaz.
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 15, 2017, 07:46:19 PM |
|
Dostum güncel tablo var mı, nereden bakabiliriz? Burdan bakabılırsın hocam : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yd7bd94LuppHsBzoICGYJj3cEuf-eA8AoJPyhmvo45s/edit#gid=686090031Imzalar 5 hafta okey gıbı, ana bounty konusuna bakalım bir, eskı stakeler ıcın de bır tane form doldurucaz eskı exceldekı ıd ıle yenıyı yazıcaz eslestırmesı ıcın, onun dısında uc bes duzeltme yaparlar, sonra takım mı dagıtcak nasıl olcak ben de bılmıyorum henuz.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
November 15, 2017, 07:51:15 PM |
|
Dostum güncel tablo var mı, nereden bakabiliriz? Burdan bakabılırsın hocam : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yd7bd94LuppHsBzoICGYJj3cEuf-eA8AoJPyhmvo45s/edit#gid=686090031Imzalar 5 hafta okey gıbı, ana bounty konusuna bakalım bir, eskı stakeler ıcın de bır tane form doldurucaz eskı exceldekı ıd ıle yenıyı yazıcaz eslestırmesı ıcın, onun dısında uc bes duzeltme yaparlar, sonra takım mı dagıtcak nasıl olcak ben de bılmıyorum henuz. bunu official konudan açıklamayıp telegramdan konusması da ayrı bir sorumsuzluk. bir sürü insan sordu konudan kaldıralımmı imzaları diye , bi zahmet gelsin de kaldırabilirsiniz desin
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
November 15, 2017, 08:36:45 PM |
|
Öyle bir şey olursa buraya yaz hepimiz destekleriz. Afedersin b.kunu çıkardılar. Böyle bir saçmalık olamaz.
Gerek kalmadı abı Arkadaslar colorless telegramdan ımzaları kaldırabılecegımızı soyledı. Cumleten gecmıs olsun. Bu gece bıtane form koyucam dıyor, eskı stakelerle yenılerı bırlestırmek ıcın sızden eskı kampanyadakı idnizi ve yenı kampanyadakı ıdnızı ıstıcem dedı onları bırlestırmek yoksa cok uzun surucek felan yazmıs.Eskı kampanyada olanlar son olarak onu da yapıcak, onun dısında WE ARE FREE NOW Ben bu adama halen güvenmiyorum. Official konudan adam gibi açıklama yapana kadar 1-2 gün daha bekleyeyim. Sonra kaldıralım derim. Sen direk kaldırmışsın gerçi. İlk kampanyadan gelenlere nasıl ulaşacak merak ediyorum. BUrdan mesaj mı atacak mail mi atacak ne yapacak bu adam
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Dammitt
|
|
November 15, 2017, 09:16:25 PM |
|
Dostum güncel tablo var mı, nereden bakabiliriz? Burdan bakabılırsın hocam : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yd7bd94LuppHsBzoICGYJj3cEuf-eA8AoJPyhmvo45s/edit#gid=686090031Imzalar 5 hafta okey gıbı, ana bounty konusuna bakalım bir, eskı stakeler ıcın de bır tane form doldurucaz eskı exceldekı ıd ıle yenıyı yazıcaz eslestırmesı ıcın, onun dısında uc bes duzeltme yaparlar, sonra takım mı dagıtcak nasıl olcak ben de bılmıyorum henuz. Çok riskli bir işlem bana göre hiç bir kampanya yöneticisine güvenilmez bana göre daha 1-2 haftalık stakeleri hesaplamamış baktımda eğer bunlara ekleme yapsında sonra ana konuya yazsın bakarız duruma göre.
|
|
|
|
|