gokhan17
|
|
November 26, 2017, 08:30:29 PM |
|
Katiliyorum full member altinda imzaya almamak dogru bir karar olabilir, tartisilir o ayri konu ama forum copluge donuyor cok sacma mesajlar oluyor en azindan bir kismi temizlenebilir, belirli sartlar gelmesi gerekiyor
|
|
|
|
taner32
|
|
November 26, 2017, 08:33:57 PM |
|
imza tokenlarıda hesaplanmış, hayırlısı ile bekliyoruz.
token başına 0,1 usd ise çok düşük şeyler kazandık sayılır, tek şansımız büyük exchangelere girerse bir miktar yükselebilir ama insanlar bounty değişkenliği yüzünden hemen satma düşüncesindeler.
bakalım eğer bittrexe falan girere baya yükselebilir.
|
|
|
|
Hc01
|
|
November 26, 2017, 08:40:57 PM Last edit: November 26, 2017, 09:24:26 PM by Hc01 |
|
Tüm kampanyaları gösteren google dokümanında twitter ya da facebook sekmesine tıklayın. Kişilere ait wrc miktarının görüldüğü kolonun en altında dağıtılan toplam wrc miktarı var. 405000 i oradan aldım. Bu kolonu toplayarakta bulabilirsiniz zaten. Imza için toplam stake miktarınıda kendiniz hesaplayabilirsiniz. Google dokümanından toplam stakelerin olduğu kolonu kopyalayıp exell e yapıştırıın sonrada toplayın. Bol kazançlar dilerim.
Bu hesaba göre imza kazançlı olmamış gibi duruyor normalde 10 milyon toplayan proje daha çok vermeliydi bence ama dağıtılan alan çok fazla 10 kaleme bölmüşler bu bence hata face-twit-imza-blog yeterlıydı bunlar bır ton kısma bölmüşler Bence full member ve üstü olanlar colorless'in kampanyalarına değil Sylonınkilere girsin. Sylon bütün parayı imzaya ayırıyor resmen, colorless ise tam tersi bölüyor. Colorless'e hatalı diyorsak Sylon'a da aynı şekilde hatalı diyebiliriz adam resmen full member altını imzaya bile almıyor çoğunlukla:) Oyüzden colorlessin kampanyaları benim işime gelir, henüz member olduğumu düşünürsek. Hocam rütbem yüksek olduğu için demiyorum ama bana göre Sylon doğrusunu yapıyor Full Member seviyesine ulaşmak aslında o kadar zor değil yalnızca dört aylık bir süreç.Hem bu süre içinde forumun genel işleyişini öğrenirsiniz. Valla kendi bilir, yıllar geçirip bi cacık öğrenememiş tonla adam var, ne newbieler gördüm hepsinden daha düzgün yorumlar yapabilen:) Çok da umursadığımdan değil de almasın ben başka şekilde kazanacağımı kazanırım:)
|
|
|
|
|
Dammitt
|
|
November 26, 2017, 10:10:35 PM |
|
Arkadaş bu adam hala daha 1-2 haftalık stake kısımları boş orayı atlayacakmı ne yapacak orasını anlamadım açıkcası konu'dada söyledim ama bir şey yapmamış. Token miktarı yazıyor ama şu anki duruma göre hakikaten boşa geçen 3-4 ay olacak neredeyse.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
November 27, 2017, 04:31:36 AM |
|
Sadece imzaya bakıyorsanız pek kazanmamışsınızdır ama başka şeylerden baya para kaldırılmış, publications kısmında content yazma örneğin çoğu 1.5k tane almış bir tane yazıdan bu da ico fiyatından eder 150 dolar. Fırsatları değerlendirenler baya güzel kazanmıştır, ben maalesef bukadar geleceğini düşünmediğim için content yazmamıştım, sağlık olsun
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
November 27, 2017, 05:55:19 AM |
|
pinterest ve youtube bile iyi kazandırmış youtube olayını anlayamadım orada videoları kendı kanalınızdamı paylaşmanız lazım dı, pinteresti hiç kullanmadım arkadaşımız olmadığından işi yaramazmış olmadı bir başlık açalım birbirimizi ekleyelim
|
|
|
|
fazlioz
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
November 27, 2017, 06:11:48 AM |
|
Elde tutmak mı lazım satmak mı lazım bir türlü karar veremiyorum.
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
November 27, 2017, 06:21:40 AM |
|
Bende aynı yol ayrımındayım, satmak mı lazım tutmak mı, arafta kaldım, bir yandan btc artıyor, bir yandan bunun da yüksek bir potansiyeli var, fakat karar veremiyorum.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
November 27, 2017, 06:28:44 AM |
|
Bounty den gelenleri hemen satıp ETH veya BTC ye geçmek lazım bence .
|
|
|
|
hidrocop
|
|
November 27, 2017, 07:09:32 AM |
|
Ben baktım şimdi listelere de imzadan alan üst rütbeliler 3 ether bile alamıyor bu tokeni hemen satmak pek akıllıca olmaz ben olsam elimde tutardım zaten haybeden geliyor sırf işçilik var, dursun kenarda 3x yapar belkı
|
|
|
|
social1178
Member
Activity: 112
Merit: 11
|
|
November 27, 2017, 07:10:51 AM |
|
10 milyondan fazla toplamış ama ödüller az olmuş sanırım bunun sebebide çok fazla alt kola ayırmışlar bounty ödüllerini, ileride aklımda olsun colorlessin kampanyalarına girmeyelim
|
|
|
|
lordzc
|
|
November 27, 2017, 07:35:56 AM |
|
Bu tip popüler projelerin imzasına çok giren olduğu için pay az düşüyor. Daha kıyıda kösede olan ama iş yapacağını düsüntüğünüz imzalara girmek en mantıklısı.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
November 27, 2017, 08:03:32 AM |
|
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
coderben
|
|
November 27, 2017, 08:16:17 AM |
|
Sonunda bitmiş vay be insan gözlerine inanamıyor sonunda bitti üç ay sonunda. Yakın zamanda tokenları da alınca hepten kurtuluruz bidaha da bu adamdan uzak durmakta fayda var, ne uğraştırdı pislik herif ya.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
November 27, 2017, 10:14:34 AM |
|
Sadece blog için uğraşsak imzadan daha fazla getirisi olurmuş. İmzadan bir şey çıkmayacak bir ihtimal uzun süre bekletmek lazım.
|
|
|
|
taner32
|
|
November 27, 2017, 12:24:37 PM |
|
hevesleri kursakta bıraktılar.
sadece facebook ve twittera girenler bile komik rakamlar aldı, imzaya bende katılmıştım. beceriksiz yönetici yüzünden 3 defa kayıt olduk, ilk sistemde gitseydik baya kazanabilirdik. en yakın zamanda tokenların gelmesini bekliyorum, o zaman biraz daha kafam rahatlar.
16 aralıkta exchange muhabbetleri vardı, ne olur ne bitecek göreceğiz.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
November 27, 2017, 12:41:52 PM |
|
listeye bir göz attım da, aylarca imza taşıtıp 3kuruşa razı etmişler kampanyada sig camp ödülü 2000 eth değerinde token dağıtılacağı yazıyordu sanki? ben mi yanlış hatırlıyorum?
|
|
|
|
taner32
|
|
November 27, 2017, 01:49:38 PM |
|
listeye bir göz attım da, aylarca imza taşıtıp 3kuruşa razı etmişler kampanyada sig camp ödülü 2000 eth değerinde token dağıtılacağı yazıyordu sanki? ben mi yanlış hatırlıyorum? o değer harccap yapsalardı geçerli olacaktı, istedikleri yatırımı alamadılar ve hatta hatta icoyu bir ay uzattılar. insanlar baya bi soğudu projeden, çoğu kişi eline geçer geçmez satmayı planlıyor. bu piyasa belli olmaz tabi, bugün satmayı planlarsın sonra bir bakmışsın almış yürümüş. 16 aralıkta exchange muhabbeti yapmışlardı. 17 gün sonra yani 13-14 aralık gibi icosu bitiyor. bakalım dedikleri gibi 2 gün sonra büyük exchangelere girerse alır başını gidebilirde.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
November 27, 2017, 01:54:20 PM |
|
Valla bende worldcore imzasındaydım az da olsa şükür bir şeyler getirmiş oda yeter birde dağıtırlarsa tadından yenmez 60 gün muhabbeti falab var çünkü inşallah olmaz verilir hemen
|
|
|
|
|