Osmanli42 (OP)
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
September 28, 2017, 01:44:45 PM |
|
Bugün başka bir forumda böyle bir videoya rastladım. Siz bitcoin haberleri okurken adamlar malı götürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=mR9ltszT4Ag
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 28, 2017, 02:03:15 PM |
|
Bir torrent sitesinin de bunu yaptığına dair bir haber vardı geçenlerde.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
lemonyak
|
|
September 28, 2017, 03:14:52 PM |
|
sağlam hiti olan bir sitem olsa bende yapardım herhalde.
|
|
|
|
HARDCRACKERS
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
September 28, 2017, 03:58:00 PM |
|
biri böyle konu açmıştı bizde yapalım mı diyede arkadaşın biri hukuki cezalar vardı onu yazmış 2-5 seneye hapisten bahsediyor
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
September 28, 2017, 10:47:52 PM |
|
Uyarı için teşekkürler bende bu kriptoparaya girince neden fan deligibi ses çıkarıyor diyordum. Meğer adamlar bizim bilgisayarı sömürüyormuş. Bundan sonra girdiğimiz sitelere de dikkat edeceğiz artık.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 29, 2017, 09:53:37 AM |
|
İki gün önce yazmıştım cpu deli gibi çoşmuştu kaynak izleyiciden bakında tarayıcının işlemciyi tükettiğini gördüm hemen kapattım ama hatırlamıyorum yabancı bilmediğim bir siteye girdiğimi. Gerçekten işlemci üzerinden mining mi yapıyorlar? Ne kazanmayı bekliyorlar ki bu şekilde para kazanabilsem işlemci ile ben kazım yapardım. Sitenin sahibine sormak gerekiyor sonuçta kendisine cevap hakkı doğdu. https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=927141Arkadaşım yapmayın etmeyin kul hakkına girmeyin böyle şeylere ne gerek var izinsiz insanların bilgisayarını kullanıyorsunuz mining harici kötü işlerde de kullanılıyor olabilir yani cezası büyük yeni cezalarda gelmişti üç kuruş kazanmak için böyle yasa dışı yollara başvurmayın, kafanız çalışıyor eliniz ayağınız tutuyor helal yollardan kazanmaya çalışın.
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
September 29, 2017, 10:19:28 AM |
|
İki gün önce yazmıştım cpu deli gibi çoşmuştu kaynak izleyiciden bakında tarayıcının işlemciyi tükettiğini gördüm hemen kapattım ama hatırlamıyorum yabancı bilmediğim bir siteye girdiğimi. Gerçekten işlemci üzerinden mining mi yapıyorlar? Ne kazanmayı bekliyorlar ki bu şekilde para kazanabilsem işlemci ile ben kazım yapardım. Sitenin sahibine sormak gerekiyor sonuçta kendisine cevap hakkı doğdu. https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=927141Arkadaşım yapmayın etmeyin kul hakkına girmeyin böyle şeylere ne gerek var izinsiz insanların bilgisayarını kullanıyorsunuz mining harici kötü işlerde de kullanılıyor olabilir yani cezası büyük yeni cezalarda gelmişti üç kuruş kazanmak için böyle yasa dışı yollara başvurmayın, kafanız çalışıyor eliniz ayağınız tutuyor helal yollardan kazanmaya çalışın. 1 kişiden kazanmaz ama 5-10k hitli sitede oturum süresi yüksekse güzel paralar kazabilir. İşlemci tabanlı kazılan bir coine örnek verelim. Monero
|
|
|
|
Reox
|
|
September 29, 2017, 10:21:32 AM |
|
arkadaşlar amaç reklamı azaltmak eğer ki kazanç getirirse reklamları kaldırmak için yapılıyor fakat deneyen de görür ki o kadar bir kazancı yok
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 29, 2017, 10:31:37 AM |
|
Bu sitenin hitinin yüksek olduğunu sanmıyorum şu an kontrol etmek için giremiyorum sonra bakarım ama dediğin gibi hitsiz bir site olduğunu tahmin ediyorum, hiti yoksa neden böyle bir şey yapmışlar ki belki 100 tane sitesi vardır hepsine aynı şekilde kodları yüklemiştir kazanıyorsa gelsin söylesin helal olsun diyeceğim. Bu şekil işlemciyi sonuna kadar kullanan sitelerin de 10k hiti olmasını beklemiyorum kimse fark etmeyecek mi. Sitenin sahibi bile mining yaptığını düşünür, bilgisayarlar botnet saldırısı için kullanılıyorsa bunu bilemez devletin kurumlarına saldırıldığını düşünün değer mi yani bu kadar riske.
|
|
|
|
Druvax
|
|
September 29, 2017, 11:01:55 AM |
|
Ilk defa boyle bir sey goruyorum. Adamlar tezgahi kurmuslar. Bu madenciligin de siniri yok galiba. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Kirk yil dusunsem aklima boyle bir sey gelmezdi.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
September 29, 2017, 01:13:59 PM |
|
ya peki nasıl anlayacağız, bir günde bir ton diteye giriyorum. Bazen çok kastıgini hissettiğim zamanlar oluyor, bunun anlaşılması için bir yöntemler var mıdır acaba
|
|
|
|
|
zenfo
|
|
September 29, 2017, 02:15:18 PM |
|
Ilgincmis. Insanlarin akli nelere calisiyor. Uyanik olmak lazim.
|
|
|
|
TyfrTR
|
|
September 29, 2017, 02:34:56 PM |
|
Daha öncede benzer bir olay olmuştu. Belirli aralıklara bilgisayarın CPU kullanımına bakmak gerekiyor.
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
September 29, 2017, 02:58:40 PM |
|
Daha öncede benzer bir olay olmuştu. Belirli aralıklara bilgisayarın CPU kullanımına bakmak gerekiyor.
Bakmana gerek yok. Eğer Macbook kullanmıyorsan (pro ya da Air değil, 12"lik fansız Macbook) diğer tüm cihazlarda, bir siteye girdiğinizde durduk yere fanlarınız son sürat tüm gücüyle çalışmaya başlıyorsa, o sitede bir çakallık vardır. Eğer bir sitenin sizden habersiz CPU mining yaptığını farkederseniz yapılacak en iyi iş bu siteyi ifşa etme ve ziyaretçi almasını engellemektir.
|
|
|
|
|
Moeda
Sr. Member
Activity: 1587
Merit: 271
Enterapp Pre-Sale Live
|
|
September 29, 2017, 05:13:42 PM |
|
Böyle bir cihaz zaten varsa, bizim için çok tehlikeli. Arkadaşınızın bilgisi için teşekkür ederiz.
|
| | │ | ██████████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████████ | CRYPTO WEB3 NEOBANK | ██████████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████████ | │ | | | | | |
|
|
|
sosaco
Jr. Member
Activity: 125
Merit: 2
|
|
September 29, 2017, 07:31:32 PM |
|
Videoyu hazırlayan arkadaş tam anlamıyla saçmalamış. Bu sistem sitede reklam alanlarını azaltmak için düşünülmüş javascript tabanlı basit bir yazılım. Karşılığında monero veriyor. Bitcoinle alakası yok. Ayrıca kod üzerinde oynama yaparak ziyaretçilerin bilgisayarından ne kadar işlemci gücü kullanılacağını ayarlayabiliyorsunuz. Kimisi %50'si ile kazım yaptırıyor kimisi %100 ile.
Ben kendi sitemede kurdum, isteyen istediği zaman kazımı durdurabiliyor. Her şey açıkça ortada görünüyor. Ortada bir sömürü vs. yok yani.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
September 29, 2017, 07:35:58 PM |
|
Videoyu hazırlayan arkadaş tam anlamıyla saçmalamış. Bu sistem sitede reklam alanlarını azaltmak için düşünülmüş javascript tabanlı basit bir yazılım. Karşılığında monero veriyor. Bitcoinle alakası yok. Ayrıca kod üzerinde oynama yaparak ziyaretçilerin bilgisayarından ne kadar işlemci gücü kullanılacağını ayarlayabiliyorsunuz. Kimisi %50'si ile kazım yaptırıyor kimisi %100 ile.
Ben kendi sitemede kurdum, isteyen istediği zaman kazımı durdurabiliyor. Her şey açıkça ortada görünüyor. Ortada bir sömürü vs. yok yani.
niwbieler yine anlamadan zıplıyor xmr miş zaten btcden oraya çeviriyor sen xmr kastıgınımı sanıyordun hızlandırılmıs forum turuna katılın diye defalarca söylüyoruz. 2. dediğin yine saçmalık istediğin zaman kazımı durdurabiliyormussun adamlar site arkasına yerleştirip ziyaretciler çakmasın diye onlarca kod koyuyorlar birde ay efendim buyrun kazımı istediğiniz zaman durdurabilirsinizmi diyeceksiniz.
|
|
|
|
sosaco
Jr. Member
Activity: 125
Merit: 2
|
|
September 29, 2017, 07:40:37 PM |
|
niwbieler yine anlamadan zıplıyor xmr miş zaten btcden oraya çeviriyor sen xmr kastıgınımı sanıyordun hızlandırılmıs forum turuna katılın diye defalarca söylüyoruz. 2. dediğin yine saçmalık istediğin zaman kazımı durdurabiliyormussun adamlar site arkasına yerleştirip ziyaretciler çakmasın diye onlarca kod koyuyorlar birde ay efendim buyrun kazımı istediğiniz zaman durdurabilirsinizmi diyeceksiniz. Haha senin konuya ne kadar vakıf olduğun şu mesajınla belli oluyor... https://bitcointalk.org/index.php?topic=2212673.msg22324923#msg22324923tıklamayın virüs. hahahhaha
|
|
|
|
|