DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 29, 2017, 08:39:29 AM |
|
Güzel yatırım toplamışlar . Haberimiz olmadı hiç . MobileGO 53 M usd yatırım topladıktan sonra bir hızlandı sonra baltalandı yarı yarıya . Bakalım bu ekip bu kadar yatırımla ilk 10 coinin içine girebilecek mi ? Ümitli değilim açıkcası . Ekip hakkında çok fazla bir bilgiye ulaşamadım . Fiyatları uygun aslında alınabilir .
|
|
|
|
saulzaents
|
|
September 29, 2017, 09:38:50 AM |
|
binance ne zaman girdi ? ben 2-3 gün önce görmüştüm bu tarz projeler asıl borsaya girmeden önce etherdeltaya giriyor orada işleme acilmişti bu neymiş diye bakınırken farketmiştim etherdeltada volume en fazla olan coindi zaten 1.siradaydi listede alış satış aktifti dedim bu projeyi tutmazlar burada girer bi yere diye düşünürken bugun okudum bende binance girişini umarım gireli 2-3 gün olmuştur yoksa üzülcem kısmet tabi bu işler ama bazen gözden kaçiriyorum böyle projeleri sonra canım sıkılıyo şeytan diyo bas istifayi aç ufak bi ofis yapiştir 2-3 monitör otur izle takip et ne oluyo ne bitiyor diye ama insan cekiniyor işte
|
|
|
|
kordsa (OP)
|
|
September 29, 2017, 09:50:26 AM |
|
binance ne zaman girdi ? ben 2-3 gün önce görmüştüm bu tarz projeler asıl borsaya girmeden önce etherdeltaya giriyor orada işleme acilmişti bu neymiş diye bakınırken farketmiştim etherdeltada volume en fazla olan coindi zaten 1.siradaydi listede alış satış aktifti dedim bu projeyi tutmazlar burada girer bi yere diye düşünürken bugun okudum bende binance girişini umarım gireli 2-3 gün olmuştur yoksa üzülcem kısmet tabi bu işler ama bazen gözden kaçiriyorum böyle projeleri sonra canım sıkılıyo şeytan diyo bas istifayi aç ufak bi ofis yapiştir 2-3 monitör otur izle takip et ne oluyo ne bitiyor diye ama insan cekiniyor işte Dun girdi binance
|
|
|
|
bitkolik
|
|
September 29, 2017, 10:16:45 AM |
|
Chainlink hizli bir giris yapti piyasaya. Binance da islem gorecek olmasi hacim acisindan onemli. Yil sonuna kadar ciddi bir yukselis bekledigim coinlerden biri. Ama temkinli olmakta fayda var. Gordugunuz gibu piyasa iki haberle her an sallanabiliyor. Uzun vadeli degilde kisa sureli trade yaparak coin miktarini artirmaya calismak daha mantikli gorunuyor. Ilk 10 demissiniz ama buna katilmiyorum. Ilk 10 potansiyeli yok malesef.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
September 29, 2017, 10:57:00 AM |
|
güzelmiş, gözden kaçırmışız, geç kalmamışız, yolun başındaymışız gibi cümlelerle özetlenebilir.
|
|
|
|
avalonn
|
|
September 29, 2017, 11:03:25 AM |
|
tavsiye için teşekkürler ama hangi değerlere göre bu yoruma vardınız hocam
|
|
|
|
kordsa (OP)
|
|
September 29, 2017, 11:13:59 AM |
|
tavsiye için teşekkürler ama hangi değerlere göre bu yoruma vardınız hocam
Coinmarketcaptaki ripple ve linkin market capini birbirine bolunce 100 kati ucuz kaliyor ayrica rippledan daha fazla kullanim alani var sadece bankaciliktaki swift ile sinirli degil.mevcut blockchainlerin dis dunyaya baglanmasini sagliyor api ler ile.
|
|
|
|
Hc01
|
|
September 29, 2017, 11:19:29 AM |
|
16 ekimden ters kose yapcak bisey cikmadigini dusunursek guzele benziyor anlasmalari da var madem, takimla ilgili kendimi ikna edemiyorum tek o skinti. Sadece 2 kisiyle bu isi nasil yapicaklar hocam, yoksa gormedigimiz kisiler var mi ekipte, varsa ico zamani takip ettiğiniz icin bilirsiniz. herseyi iki kişinin yapmasi zor belki bundan sonra eklenir bikac kisi daha.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 29, 2017, 11:46:10 AM |
|
Takibe aldığım bir coin. Biraz daha araştıralım.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
rewalker
Newbie
Activity: 49
Merit: 0
|
|
September 29, 2017, 02:13:51 PM |
|
Bu coin'in whitepaper'ını okumuş olanınız var mı? Biraz bilgi verseniz? Etherium ekosistemi üzerinden mi çalışıyor tam olarak sağladığı yarar nedir?
|
|
|
|
gry
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
September 29, 2017, 02:58:31 PM |
|
Biraz yatırım yapmakta fayda var. Elime hangi coini aldıysam patladı. Artık bu diyarlardan gidip hepsini unutmak istiyorum 1 sene sonra belki zengin olurum
Bende bi suç işleyip içeri girsem mi diye düşünüyorum? Mecbur uzun vadeci oluruz. Çıkınca köşe...
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 29, 2017, 03:52:23 PM |
|
Aldım biraz attım cüzdana bulunsun gelecekte artarsa belki bizim para 10 ana falan katlar araba alırız
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
September 29, 2017, 04:51:40 PM |
|
valla iyi prim yaptı geçen güzel düşmüştü alamadım para başka yerde bağlıydı. böyle dimdik yükselişini sürdürür mü sizce yoksa düşmesi için biraz beklesek mi arkadaşlar? aslında elimdeki pozdan zararla çıkıp girseymişim diyorum hem kısa hem uzun vade güzel kazandıracak gibi duruyor
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
September 29, 2017, 04:54:42 PM |
|
alıp almama arasında tereddüt ettiğim koinlerdendi.Nitekim almadım ve iyi kazandırdı ben alsam kesinlikle kazandırmaz :9
|
|
|
|
Exelean
Member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
|
|
September 29, 2017, 05:03:46 PM |
|
Ekip hakkında bende çok bilgi bulamadım Proje güzel e benziyor araştırmak lazım
|
|
|
|
Hc01
|
|
September 29, 2017, 05:34:50 PM |
|
Ekip hakkında bende çok bilgi bulamadım Proje güzel e benziyor araştırmak lazım
Advisor olanlardan da sadexe yukarda linki bulunan hudson jameson in bir yazisi var okadar. Diger elemanlar ne biyerdr yazmislar ne linkedin vesaire gibi biyere koymuşlar. Takim tamam desem almayi dusunuyorum ama advisorlar cidden advisor mi, takim sadece iki kisi mi bunlar varken girmek zor gibi cok muallak, nasil okadar para topladilar bir aciklamasi olmali, insanlar güvendiğine gore?
|
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
September 29, 2017, 10:09:55 PM |
|
Binance'den uzaklaşmıştım bu Çin olayından sonra Link ile tekrar dönmüş oldum. Binance bu işi biliyor kullanışlı borsa.
|
|
|
|
avalonn
|
|
September 30, 2017, 12:03:08 AM |
|
arkadaşlar ben bu infchain coinden almak istiyorum ama binance demişsiniz google da bişey bulamadım şu adresi buldum: http://www.btc38.com/trade_en.htmlbu site üzerinden mi alacağız ? cüzdan uygulaması var mı yoksa bi süre sitedeki hesabımızda mı kalacak coinler ?
|
|
|
|
|
|