polat90 (OP)
|
|
October 31, 2017, 08:39:34 PM |
|
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
November 08, 2017, 06:20:51 AM |
|
Hardcap beklemiyorum ama guzel topladi yjnede biraz dahada toplayacaktie diye umuyorum.ico süresince islem icin gorudulen borsalardan bir kaci olumlu sonuclanip belirtilse idi cok daha farkli olabilirdi rakamlar.
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
November 12, 2017, 10:20:52 AM |
|
ICO devam ediyor
Toplanan yatırım tutarı :
FIAT USD : 3.938.702 ETH : 12868
BTC : 285
Toplam : 9.567.911 USD
https://micromoney.io/
|
|
|
|
furylmz
|
|
November 12, 2017, 10:25:19 AM |
|
çok ilginç soft cap i 1 milyondan 10 milyona çektiler bir kaç gün kaldı inşallah soft cap geçilirde sorun olmaz
|
|
|
|
usmanaga
|
|
November 12, 2017, 10:59:01 AM |
|
çok ilginç soft cap i 1 milyondan 10 milyona çektiler bir kaç gün kaldı inşallah soft cap geçilirde sorun olmaz softcapı rahatlıkla geçecektir hocam. 9.6m toplamışlar. 0.4m için kendi topuklarına sıkmak istemezler. gerekirse kendileri yollarlar bence.
|
|
|
|
furylmz
|
|
November 12, 2017, 09:32:07 PM |
|
Soft capi geçmiş bulunuyor regadan ümitli bundan değildim şaşırttı valla rega çöp çıktı
|
|
|
|
CoinCini
|
|
November 12, 2017, 10:19:59 PM |
|
ekip çok çalışkan herhalde her yere gidiyorlar muhtemelen bu kadar toplamalarının nedeni budur dahada artacak gibi.
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
November 12, 2017, 10:58:48 PM |
|
Soft capi geçmiş bulunuyor regadan ümitli bundan değildim şaşırttı valla rega çöp çıktı
Soft capi geçtiğine emin misiniz hocam https://www.micromoney.io/ adresinden kontrol ettiğim kadarıyla soft cap miktarı 10 milyon dolar toplanan yatırım miktarı ise 9.65 milyon dolar benim mi yanlışım var bu konuda.
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
November 17, 2017, 09:28:38 PM |
|
|
|
|
|
AirFlame
|
|
November 17, 2017, 09:44:10 PM |
|
Hardcapa ulaşması şu saatten sonra zorda bence projeyi başlatabilecek gerekli yatırıma ulaşmışlar. Projenin asıl başarısını ICO sonrası hamlelerle göstermesi lazım ekibin. ICO sürecinde iyi çalışmışlar yatırım miktarından belli fakat sonrası içinde aynı durum geçerli olur kendileri için. Umarım yatırımcısın yüzünü güldürür.
|
|
|
|
Distraction
|
|
November 18, 2017, 03:54:33 AM |
|
Micromoney yine de bu piyasa şartlarını düşünecek olursak az bir para toplamadı.Softcap ilk başlarda yanlış hatırlamıyorsam 1milyon dolardı bunu 10 milyon dolara çıkararak bir kumar oynadılar bana göre ve ekip bu oynadığı kumarı kazandı.
|
|
|
|
deepocean
|
|
November 18, 2017, 08:02:12 AM |
|
İyi yatırım almış. Ama sonu yine diğer coinler gibi olacak bence. Etherdeltada yarı fiyatından işlem görecek. İcolar artık kazançlı degil bana göre.
|
|
|
|
HCRT
|
|
November 18, 2017, 08:10:33 PM |
|
Bu micromoney iyi yatırım almış ben gelecek görüyorum bu projede bounty dağıtılırsa satanlardan alacam ucuzdan
|
|
|
|
KaledeNobet
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
November 21, 2017, 10:26:17 AM |
|
İmzaları kaldırabilirsiniz diye ana konuya yazmadı kampanya yöneticisi olan arkadaş özelden yazdım okey verdi. Ana konuyada biri telegram üzerinden kaldırabilirsiniz yazdığını iddia etti kampanya yöneticisi olan kişinin.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
December 06, 2017, 01:30:58 PM |
|
ödüller dağıtılmaya başlanmış ama bana gelen giden bişey yok, orderbook adreslerine yatıracaklardı sözde, kyc falanda tamam ama hala ödülü alamadım. aramızda alanlar varmı twittera katılmıştım ben.imzacılara falan dağıtım yapıldı mı? fiyatta yerlere düşmüş bu arada.icoya giren varsa geçmiş olsun
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
December 06, 2017, 06:07:38 PM |
|
Ne oldu bunun ödüllere ya hala yatırmadılar mı millete bizim arkadaşta bunun imzasındaydı sayılmadı atmışlar saçma sebepten ya çok malca bence böyle bir şey
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
December 07, 2017, 08:16:27 PM |
|
Micromoney'in telegram grubundayım çok can sıkıcı bir şekilde grupta Rusça konuşuluyor.Hatta durum öyle bir hal aldı ki ingilizce konuşanları uyaran dengesiz kişiler bile arada çıkabiliyor.
|
|
|
|
furylmz
|
|
December 11, 2017, 11:44:41 AM |
|
Ödül alan var mı acaba hala bana gelen giden bir şey yok ana konusunda da bir açıklama mevcut değil alan olduysa yazabilir mi ona göre mesaj yollayayım bounty yönetecisine
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
December 11, 2017, 08:38:46 PM |
|
Ödül alan var mı acaba hala bana gelen giden bir şey yok ana konusunda da bir açıklama mevcut değil alan olduysa yazabilir mi ona göre mesaj yollayayım bounty yönetecisine
Telegram üzerinden sordum bu konuyu,Orderbook için ödemeleri yaptıklarını söylediler ether adresi veren kişilerin ödemeleri büyük olasılıkla bu haftasonu yapılacakmış.Adamlar ödeme yapana kadar daha fazla düşmese bari amm token.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
Geleve
|
|
December 17, 2017, 02:41:49 PM |
|
Türklerden ödülünü alan oldu mu? Dağıtılmış diyorlar ama gelen giden bir şey yok. Telegrama da girdim ama kanalda pek bir konu dönmüyor anlamadım tam olarak. Yeni bir form vs yok değil mi doldurulacak?
|
|
|
|
|