Bitcoin Forum
December 08, 2016, 02:18:38 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Windows and dumby plugs?  (Read 595 times)
bluefirecorp
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


View Profile
June 25, 2011, 03:49:04 PM
 #1

I was reading a post in this thread. Someone mentioned they bought dummy plugs for their windows build. I've been running 4 cards out of one computer with only 1 video card plugged in -- no in crossfire, and I haven't had a problem with the cards becoming inactive.

I was actually wondering what they are for/what use they have for mining?

(Because I run all my cards interdependently, it's the card that is connected to my monitor that actually is device 0. So I have 4x device 0s. I can see it solving this solution, but honestly, I don't think it's really necessarily. Maybe I'm missing a point?

~bluefirecorp

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481163518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481163518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481163518
Reply with quote  #2

1481163518
Report to moderator
1481163518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481163518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481163518
Reply with quote  #2

1481163518
Report to moderator
DJcoins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
June 25, 2011, 03:57:13 PM
 #2

I guess it works on some system setups and not others.
Manko
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
June 25, 2011, 05:15:44 PM
 #3

I use a KVM for all my machines and cards.

Did you use a registry hack ? Apparently there's something you can do in the registry that allows for gfx cards to work without a monitor being plugged in.

Hmm, all device 0 ?? and no crossfire Huh

VOODOO !!!
 'e be a witch  Shocked !!!!!
bluefirecorp
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


View Profile
June 25, 2011, 05:20:11 PM
 #4

Actually read another person that had a topic sorta like this. (And no, I didn't use a registry hack)

He explained it well:

1: I boot my PC. (DVI plugged into card 1).
2: I start my miner.
3: I switch my DVI cord to card 2.
4: I start my 2nd miner.
...
and so on till card #4 Tongue

Anyways, it seems that each card mines it's own share, so I can heat the highest numbers. Also, doing this method allows me to push each card to it's max (as we all know, every card is made slightly different and has different max overclocks..even if they are the exact same card/from the same assembly line). I suppose I like the way I have it setup, makes me feel better about the amount of work I do for the money Smiley

~bluefirecorp

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
Bengel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
June 25, 2011, 07:00:16 PM
 #5

Actually read another person that had a topic sorta like this. (And no, I didn't use a registry hack)

He explained it well:

1: I boot my PC. (DVI plugged into card 1).
2: I start my miner.
3: I switch my DVI cord to card 2.
4: I start my 2nd miner.
...
and so on till card #4 Tongue

Anyways, it seems that each card mines it's own share, so I can heat the highest numbers. Also, doing this method allows me to push each card to it's max (as we all know, every card is made slightly different and has different max overclocks..even if they are the exact same card/from the same assembly line). I suppose I like the way I have it setup, makes me feel better about the amount of work I do for the money Smiley

~bluefirecorp

Radioshack sells 5x 68ohm resistors for 1$ and most video cards come with a VGA to DVI plug... it takes 30 seconds to make them Smiley. I had to use them on my system because the other cards never showed up without having some sort of plug in them. Right now I have my box with literally only a power cable plugged in (using wifi and VNC to remote in).
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!