|
obbule
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
December 12, 2017, 11:46:18 PM |
|
teşekkürler, epey merak ediyorum sanırım lite programa girince update yap falan diyecektir. ben başka bir şey göremedim
|
|
|
|
trebesh
Newbie
Activity: 29
|
|
December 13, 2017, 02:47:50 AM |
|
Ne zaman bitecek bakım?
|
|
|
|
denetci
|
|
December 13, 2017, 07:03:29 AM |
|
hocam dikkatinizden dolayı sizi tebrik ediyorum:)
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
December 13, 2017, 07:36:09 AM |
|
Digilira ekibi belirli bir miktar waves i btc ethereum u WTRY e hareket katmak için satişa koymalı. Sadece TRY destegi ile piyasaya sokmak yetmiyor kimse almıyor satmıyor fiyatlar uçuk biraz TR piyasasına dağılım yapılması al sat yapılıp can verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Aksi taktirde getridiği güzel avantajlar daha önce gördüğümüz ilgisizlikkten dolayı yitip giden güzel token/coin lere döner.
|
signature not found.
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 09:04:49 AM Last edit: December 13, 2017, 09:15:13 AM by obbule |
|
site şuan AÇIK ancak giriş yapılamıyor.
düzeltme: düzelmiş.
|
|
|
|
ehuseyin
Newbie
Activity: 5
|
|
December 13, 2017, 09:16:35 AM |
|
Site online ve giriş yapabildim. İlk defa kullanacağım için cüzdanı bağlamak ve tl yatırmak için waves gerekiyor. Rica etsem geri göndermek karşılığında bana gönderebilir misiniz ?
Simdiden tesekkurler
0.004 Waves
3P5Rmxte3YpW8iUMwvM85d9GWS7AbyxKyHf
|
|
|
|
TRooP3R
Newbie
Activity: 50
|
|
December 13, 2017, 09:19:08 AM |
|
bu saçmalığı sevmiyorum waves de var bu saçmalık para almak için hesap açıyoruz zaten ama almak için para istiyor bende borç mahiyetinde cüzdan doğrulama için ufak bi waves rica ediyorum ilgili arkadaşlardan
3PHiwvEjnysehUcnJgmdhtkwsPNouVqoCyJ
|
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 09:22:14 AM |
|
bu saçmalığı sevmiyorum waves de var bu saçmalık para almak için hesap açıyoruz zaten ama almak için para istiyor bende borç mahiyetinde cüzdan doğrulama için ufak bi waves rica ediyorum ilgili arkadaşlardan
size ilettim.
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
December 13, 2017, 09:52:33 AM |
|
Waves adresimi doğrulamak için belirtilen adrese istenilen miktarda waves gönderdim. Ancak hesap bağlanmamış. Tekrar isteniliyor. Destek masası da çalışmıyor. Çözerseniz memnun olurum. Teşekkürler
|
|
|
|
ehuseyin
Newbie
Activity: 5
|
|
December 13, 2017, 09:53:17 AM Last edit: December 13, 2017, 10:04:00 AM by ehuseyin |
|
Gönderen arkadaşa teşekkür ederim Aynı şekilde borcumu ilettim kendisine Sistem şuan sağlıklı işliyor gözüküyor. Yatırdığım tl 15dk içinde wtry olarak cüzdanıma geldi. Sonrasında digilira ile işiniz yok zaten
|
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 10:07:16 AM |
|
waves / try al sat kısmına acilen hareketlilik gelmeli..
|
|
|
|
TRooP3R
Newbie
|
|
December 13, 2017, 10:39:09 AM |
|
size ilettim. ilginize teşekkürler hocam da ulaşmadı bana henüz
|
|
|
|
bitpazari
|
|
December 13, 2017, 10:43:55 AM |
|
Site açılmıyor ki hacim oluşsun. Giriş için bilgilerimi yazıyorum sms doğrulaması için cep telefonuna hemen kod geliyor daha sonra onay için siteye girdiğimde öylece kalıyor giriş yapmıyor. 3 kere denedim giriş yapmayı herhangi bir uyarı falan da yoktur öylece kalıyor. Destek kısmıda çalışmıyor https://destek.digilira.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi link bu şekilde yönleniyor.
|
|
|
|
lastnakamura
Newbie
Activity: 28
|
|
December 13, 2017, 10:46:15 AM |
|
Üyelik oluşturdum.
Şifre sonrasında gelen doğrulama kodunu da doğru girmeme rağmen giriş yapmak yerine başlangıç sayfasına dönüyor. Var mı aynı sorunu yaşayan. Yada yardımcı olabilecek platform yetkilisi Not: Site içi destek sayfası açılmıyor
|
|
|
|
ageblood
Newbie
Activity: 6
|
|
December 13, 2017, 10:50:48 AM |
|
Giriş sorunu var aynen şuanda. 1 saat kadar önce telefondan giriş yapıp kimlik onaylama yapmıştım, şuan telefondan ne durumda bilmiyorum.
|
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 11:00:46 AM |
|
Site online ve giriş yapabildim. İlk defa kullanacağım için cüzdanı bağlamak ve tl yatırmak için waves gerekiyor. Rica etsem geri göndermek karşılığında bana gönderebilir misiniz ?
Simdiden tesekkurler
0.004 Waves
3P5Rmxte3YpW8iUMwvM85d9GWS7AbyxKyHf
hocam size atmışım yanlış kişiye yazmışım rica ederim. diğer arkadaşa da gönderdim. Troop3 herkes birbirine yardımcı olur bu konuda umarım
|
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 11:07:56 AM |
|
Üyelik oluşturdum.
Şifre sonrasında gelen doğrulama kodunu da doğru girmeme rağmen giriş yapmak yerine başlangıç sayfasına dönüyor. Var mı aynı sorunu yaşayan. Yada yardımcı olabilecek platform yetkilisi Not: Site içi destek sayfası açılmıyor
biraz önce normaldi, kontrol etmek için baktım evet anasayfada kalıyor şuan. yalnız şunu farkettim sms için kod geldiğinde 03:00 dakikadan geri sayım oluyorsa giriş yapıyor aksi halde anasayfaya gidiyor.
|
|
|
|
TRooP3R
Newbie
|
|
December 13, 2017, 11:20:54 AM |
|
teşekkürler ulaştı alış sonrası iade edeceğim
|
|
|
|
obbule
Newbie
|
|
December 13, 2017, 11:33:26 AM |
|
anasayfada birçok yazım yanlışı var. - ı,i,s,ş,c,ç ve noktalama işareti, boşluklarda orantısızlık, başlıklarda ingilizce & türkçe büyük harf sorunu vs
KRİPTO BORSA -YATIRIM-KISA VADE- UZUN VADE NASIL YAPILMALI ?
Kripto para dünyasında yatırım nasıl yapılmalı. ? Balina tuzaklarından yada scam projelerden nasıl uzak durulmalı.? Herkesin sorduğu
OCEAN LAB POS4ALL
OCEAN LAB Ocean lab waves platform alt yapısını kullanan ve block chaın teknololojısını gelıstırmek üzere araştırma ve geliştirme labaratuar
MY TRACK NET —WHITE PAPER—
Yönetici Özeti Blockchain teknolojisi insanlığı bir sonraki seviyeye taşımak için, potansiyelini özgürleştiren bir araç olarak gelmiştir. me
digilira.com – Çok yakında Waves blok zinciri üzerinde Türk Lirası geçidi açılıyor.
Digilira nedir? Digilira, Türk Liranızı kripto para birimine dönüştürerek uluslararası piyasalarda Türk Lirası ile işlem yapmanızı sağlayan
WAVES PLATFORM HALKLA ILISKILER MÜDÜR Alexandra Pestretsova İLE SORU&CEVAP
18 Eylül 2017’de Wave Platform CMO Alexandra Pestretsova ile bir Soru-Yanıt oturumunu açtık. Oturum, Telgraf kanalımızda gerçekleşti.
MyTrackNet- Waves ICOHUB yarışması kazananı !!!
MyTrackNet Değer verdiğiniz ve kaybolan tüm fiziksel eşyalarınızın en iyi bulucusu. MyTrackNet, kaybolan bir eşyayı bulmanıza yardımcı olaca
WAVES- Ne yaptı- Ne yapıyor- Ne yapıcak- kısa bir bakış
Blockchain teknolojisi tüm dünyaya yeni zenginlikler açtı. Bazı inanılmaz teknolojik gelişmeler gördük ve bunun sadece buzdağının başlangıcı
BURGER KİNG WAVES PLATFORMDA TOKEN ÇIKARTTI !!!
Burger King Russia’ın sadakat programı için Waves Platformu’nu kabul etmesi, Distributed Ledger Teknolojisinin Burger ve patates
KUNA’dan Waves Platforma İCO Servisi
KUNA waves platformda ICO-as-a-Service hızmetı ıcın coın cıkartıyor. Ukrayna kripto borsası, merkezi işlerinde ek hizmet olarak güçlü halka
WAVES PLATFORMDAKİ İCO’LAR
Merhabalar, Çoğumuz, özellikle yeni olanlarımız ICO’ları bitcointalk.org üzerinden takip ediyoruz. Ancak çoğu şirket yada kuruluş icol
|
|
|
|
|