U glavnom airdropu se svaki petak dobije nešto preko 7% u odnosu na količinu koju imaš u walletu. Kod tebe je problem što si još newbie a u glavni airdrop primaju minimum Jr. Membere i što ti je datum registracije 05.11. a ne primaju novije od 01.11. a i to su pomjerili prije nekoliko dana tako da sada to neće pomijeati vjerovatno bar mjesec dana.
Bilo bi ti najpametnije da se učlaniš na oficijelni forum jer i tamo možeš zaraditi finih Oniona piskarajući po forumu. Dobijaš DeepPoints i svake nedjelje se oni konvertuju u Onione. Može se bez veće muke dobiti i trocifreni broj coinsa.
U toku je takmičenje za najbolji banner na DO forumu, pobjednik se određuje po broju lajkova pa bacite oko. Može se glasati još 24h. I ja učestvujem pa ako vam se sviđaju bacite lajk.
https://deeponion.org/community/threads/create-banners-for-deeponion-1-place-50-70-onion-2-place-30-3-place-20.7746/Da vidim sad, cijelo si vrijeme mislim da sam se registriro prije 1.11 a na kraju nisam, nažalost zbog obveza nemam vremena visiti po forumu, pa mi je jednostavniji način zamijeniti btc za ONION, sam mi je žao što nisam pogledo web stranicu prvi dan kad je ONION izašao, ja sam ih jednostavno kupio na slijepo... al dobro nadam se da nije kasno, ako za mjesec dana budem mogao sudjelovati još uvijek imam vremena priključiti se, šteta samo što na toliko ONIONa koliko imam, dobio bi lijepi iznos na prošlim airdropovima, ali nema veze, što je bilo prošlo je haha