Güzel bir program gibi görünüyor.
Alarm için fiyat değişimini 1 er saatlik veya 1 er günlük dilimler halinde mi kontrol ediyor. Ani çıkış ve inişlerde 1 saat sonra veya 1 gün sonra alarm alacağımız anlamına mı geliyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bir de bir kişi daha bahsetmiş. Masa üstü kısa yol simgesine tıklandığında doğrudan ekrana gelmeli.
Fiyatlar coinmarketcap'den cekildigi icin, Mammon'da gordugunuz fiyatlar coinmarketcapde gordugunuz fiyatlarla birebir. 1 er saat araliklariyla degil, 30 sn araligiyla Mammon coinmarktcapden cekiyor, onlarda max 30snde bir guncelliyor fiyatlarini.
Bir diger detay da coinmarketcap ve buna benzer bulabileceginiz fiyat apileri agirlikli ortalama ile bu fiyatlari belirliyor, yani ne kadar cok volume o kdar cok katki. ornek
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#marketsmasa ustu kisa yola tikladigimizda, program acilmis ve taskbardaki yerini aliyor (windowsda sag altta saatin yaninda, ordan uzerine tiklayip istediginiz zaman acabilirsiniz tekrar)
Aslında fiyatı hangi aralıklarla kontrol ettiğini değil, fiyat değişimini kaç saat önceki fiyata göre kıyasladığını öğrenmek istemiştim. Programda bunun için 1 saat öncesi ve 1 gün öncesi olarak 2 seçenek sunulmuş. Eğer en erken 1 saat önceki fiyatla kıyaslıyorsa; ani düşüş ve yükselişte benim alarm almam geç olacak. Veya ben böyle anladım.
Android uygulaması Bitcoinchecker gibi kullanmak istiyorum açıkçası. Bilgisayarı kapatıp açtığımda yeniden tek tek, takip listemdeki her coin için alarm kurmak pratik değil.
Bahsettiğim android uygulaması, fiyatta değişiklik olduğunda % cinsinde değişimi ve kaç dakika/saat/gün öncesine göre fiyatın değiştiğini bildiriyor. Örneğin LTC değeri %5 düşerse veya artarsa alarm vermeye ayarladığımda; cep telefonuma Örneğin LTC 12 dakika öncesine göre %7,18 arttı gibi bir uyarı geliyor.