şaman yani ilk türklerin inandığı din bence bütündünya yeniden bu dine dönmeli diye düşünüyorum inandığımız tanrının aslında doğa ve evren olduguna inan insanlar azınsanmayacak kadar varlar ama bi düşünsenize bütün insanların aslında tanrının doğa oldugunu kabul etiğini doğayla beraber yaşamayı başardığımızı bi ağaca zarar dahi vermek tanrıya zarar vermek oldugunu dünya sizce ozman cidden cennet olmazmıydı ?? herekzi bu dine davet etmeli bence
senin gibi aptalar icin yasasin cehennem
samanlar Adam olsaydilar kendi sonlarini bilirlerdi ve önlem alirlardi amk maymun beyinli samanlari
doganin Allah olduguna inanan insanlar bir avuc ici Kadar anca .. onlarinda geneli ateist .. ayni senin gibi ateist yani
Bi Insan Allaha nasil zarar verebilir .. hic antalya da ortaya cikan hortumdan ibret almas misin cahil .. tüm türkiye birlik olsa o hortumu kimin durdurmaya gücü yetebilir ..Allahin kudreti de öyle .. senin babalarin ve onun ateist evlatlari gelse gene Allaha zarar veremesiniz
Islam saten doga ile ilgili bircok hadis var.. yani müslümanlarin peygamberi ( senin peygamberin olamaz ) bu konuda duyarli davranmis
Ağaç ile ilgili Hadisler Mumsema “Bir Müslüman bir ağaç diker veya bir bitki ederse, ondan kuş, insan veya hayvan yediğinde bu onun için sadaka olur.”
(Müslim, Müsakat 10)
“Kıyamet kopmaya başladığında birinizin elinde bir ağaç fidanı bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikmeye gücü yeterse hemen diksin”
(Ahmet b. Hanbel, 3/91)
senin agaci kesmekle Allaha zarar vermek dedigin sey ayni firavun gavatinin gökyüzüne ,, Allahi öldürmek ,, icin firlatigi ok olayina benzemis
Ve firavun: “Ey ileri gelenler! Ben, sizin için benden başka bir ilâh/tapınılacak tanrı bilmiyorum. Ey Hâmân (Firavun’un veziri) Benim için balçık toprak üzerine ateş yak(tuğla yapım yöntemi). Böylece bana bir kule yap. Belki ben Musa’nın her şeyin üstünde olan ilâhına muttali olurum (muttali olan: Yüksek yerden/yüksek boyuttan bakarak bir şeyi görüp anlayan, bir meselenin hakikatine vâkıf olan, bir şeyi idrak eden). Ve ben, onun mutlaka yalancılardan olduğunu zannediyorum.” dedi. (28/38)
yukardaki ayet firavunu ve senin gibi modern firavunlari anlatiyor
En güzel isimler Allah’ındır, O’na o isimlerle dua edin, O’nun isimleri konusunda eğriliğe sapanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasını göreceklerdir.) [Araf 180]