Bitcoin Forum
February 18, 2019, 07:52:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Why I Can't Change My Avatar  (Read 466 times)
MelodyCrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 100



View Profile WWW
October 22, 2017, 04:50:37 AM
 #1

hi there, i want change my avatar but not change this is delay or error ? i am already clear chace, refresh page and re-login but not effect. can you explain me ?


1550519577
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550519577

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550519577
Reply with quote  #2

1550519577
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Aventhe
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 131


View Profile
October 22, 2017, 05:19:57 AM
 #2

hi there, i want change my avatar but not change this is delay or error ? i am already clear chace, refresh page and re-login but not effect. can you explain me ?



Just wait and it should update soon. It happens sometimes and should be changed in max 1-2 hours. Just alert the manager that you have updated the avatar and it'll be seen soon.
actmyname
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1412


¬(¬P) ↔ P ⇔ P ∧ P ≡ P


View Profile WWW
October 22, 2017, 06:19:33 AM
 #3

CTRL+F5 or CMD+F5 refreshes the cache. The avatar may not update on the browser but it definitely has changed. You just preserved the old avatar in the cache and that's what it shows.

(iirc, correct me if i'm wrong)

roycilik
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 634


Do With Your Own Risk :D ::::>1%Skill 99%Luck<::::


View Profile
November 07, 2017, 08:15:34 PM
 #4

CTRL+F5 or CMD+F5 refreshes the cache. The avatar may not update on the browser but it definitely has changed. You just preserved the old avatar in the cache and that's what it shows.

(iirc, correct me if i'm wrong)
It's work!!!
thanks sir  Wink

███████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
███████████
#1
███████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
███████████
BTC 
  ●
   BTC
  BTC  
.
    ▄▄▄▀▀▀▀
 ▄██▀
███        ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄
▀███▄▄▄▄▀▀▀                 ▀▀▄▄
  ▀▀▀██████████████████████████▀
   ▄█▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    ▀▀██▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
      ▄  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ▀██▄  ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
        ▀█▀██████████████▀▀
         ▀█▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            █▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
             ▀▀▄▄▄▄▄▄▄
.
     BTC
  BTC   
  ●
  BTC  
███████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
███████████
███████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
███████████
grendel25
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1024



View Profile
December 26, 2017, 04:42:47 AM
 #5

I have f5, ctrl+f5... even started other browsers to clear the cache memory and it still locks onto my old avatar.  grrrr... pretty frustrating.  I wonder what I am doing incorrectly

..Absolute.......................
..The First Proof of View Cryptocurrency..
.
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████████████▀▀█████▄
▄████████████▀▀▀    ██████▄
████████▀▀▀   ▄▀   ████████
█████▄     ▄█▀     ████████
████████▄ █▀      █████████
▀████████▌▐       ████████▀
▀████████ ▄██▄  ████████▀
▀█████████████▄███████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████▀█████▀████████▄
▄██████▀  ▀     ▀  ▀██████▄
██████▌             ▐██████
██████    ██   ██    ██████
█████▌    ▀▀   ▀▀    ▐█████
▀█████▄  ▄▄     ▄▄  ▄█████▀
▀██████▄▄███████▄▄██████▀
▀█████████████████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
.
yojodojo21
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 171



View Profile
December 26, 2017, 07:46:02 AM
 #6

Well first you should download the image for your avatar, then go to your profile, upload avatar choose the image for your avatar and then after you upload refresh the tab, if it doesn't appear log out your account and log in again, if you cannot download and upload well you should check the pixel size image.

InvoKing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1063


View Profile
December 26, 2017, 10:37:10 AM
Last edit: December 27, 2017, 11:11:54 AM by InvoKing
 #7

Well first you should download the image for your avatar, then go to your profile, upload avatar choose the image for your avatar and then after you upload refresh the tab, if it doesn't appear log out your account and log in again, if you cannot download and upload well you should check the pixel size image.

If there is a problem with the pixel size then you simply cannot upload the avatar image.
For the OP, you can refresh the page but as Aventhe said alert the manager and wait. You have the new avatar but it needs several minutes to be shown...

Edit : didn't pay attention to this necro topic...
actmyname
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1412


¬(¬P) ↔ P ⇔ P ∧ P ≡ P


View Profile WWW
December 26, 2017, 02:13:46 PM
 #8

Repeated topic because no one even bother to search about it first.
-snip-
Don't worry maybe this is just delay, this is also happen to me before, as long as you download the avatar and upload it and save it you don't need to worry if its not change immediately you just need to wait.
Why the fuck are you responding to something that is two months old? The question has already been answered, you pieces of shit.

Stop spamming your goddamned signature.

jatinjax
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 03, 2018, 07:13:05 PM
 #9

how can i change image
InvoKing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1063


View Profile
January 03, 2018, 11:07:12 PM
 #10

how can i change image

You have to be a full member in order to get the avatar feature.
Wait until you have more than 120 activities after few weeks (3 months)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!