Merhaba,
Bu soruyu sormak icin foruma ilk mesajimi atiyorum. Ilk aktarim deneyimim ve tikantim.
Pazartesi gunu borsamdan kisisel wallet'ima coin aktarmak istedim. Borsadan cikis yapamadi 3 saat pending statusunde durdu. Neyse 3 saat sonra borsada sent statusune gecti. Ve kisisel cuzdanima geldi. Kisisel cuzdanimda receiving olarak duruyor. Transaction detaylarina bakigimda ise 0 confirmation yani sifir onaylama diyor.
Linke bakinca cuzdana gelmesinden itibaren 9 saati gecmis. Ve daha 59 confirmation olmus. Daha cok beklemeli miyim? Sanki her 10-15 dakikada bir onaylama aliniyor.
Forumda bu cok tartisilmis ama hep boluk boluk mesajlar atilmis. Valla cevabini bulunca bu mesajimi editleyecegim ki ilerisi icin referans olsun.
Oncelikle her sey normal mi duruyor? 9 saatte 59 confirmation az degil mi?
Internette okuduklarim onaylanmayan islemlerin belli bir sure sonra iptal edildigi yonunde. Coin'lerin kayboluyormus falan. Ama burdaki mesajlarda en kotu ihtimal iade edilir yaziyor. Hangisi dogru acaba?
Bir de bazi hizlandirici cozumler var:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1801597.0Ancak bunlari yapmamiza gerek var mi, yoksa sadece beklesek oluyor mu?
Aslinda ben genel olarak herhangi bir sorun olusur mu diye merak ediyorum. Elimdeki gitmesin de..
Valla coin transferi yapmadan da oturdum onca video izledim internetten ki bilincli bir kullanici ve birey oldugum icin. Orda herkes tek tusla yollayip duruyordu. Kimse de unconfirm durumundan bahsetmedi. Ama ben ilk transferimi yapinca boyle saatlerdir bekliyorum iste.
Edit: Evet yeni baslayanlar sakin panige kapilmasin
O coin herhangi bir sorun yoksa en sonunda geliyor. Benimi 24 saat sonra cuzdanima gecti. Sanirim 144 kezinci denemde confirm oldu.