Bitcoin Forum
November 22, 2019, 07:04:31 AM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Do we need Soldo Fork to keep initial mining curves?
Yes - 20 (66.7%)
No - 10 (33.3%)
Total Voters: 30

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
Author Topic: [SLD] Soldo - easy CPU mining / modified Cryptonote PoW / BlockChain Lottery  (Read 55911 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (1 post by 1 user deleted.)
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 104


BBOD - The Best Crypto Derivatives Exchange


View Profile
January 28, 2018, 04:58:26 PM
 #421

Found 2 blocks but they was not accepted:

Code:
Block found for difficulty: 2609757
Couldn't submit block: ac4d1e0efe4962cde13f01c48570b2abc4343092239eb6a4aa892b0d9
262ac70
Reason: Block not accepted - probably too late :(

Why???
Someone else found the same block the same time you did, but it got submitted to the network earlier. Unfortunate, but it happens Smiley
How much blocks should I find to get fortunate?)))
I think the problem lies elsewhere...
Is there possibility to view debug log with more detailed messages?

The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1574406271
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574406271

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574406271
Reply with quote  #2

1574406271
Report to moderator
1574406271
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574406271

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574406271
Reply with quote  #2

1574406271
Report to moderator
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 28, 2018, 09:48:19 PM
 #422

Is there possibility to view debug log with more detailed messages?

yep.
use set_log 3 or even 4 in your daemon.

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 104


BBOD - The Best Crypto Derivatives Exchange


View Profile
January 28, 2018, 10:27:37 PM
 #423

wallet.bat should be launched while mining? (I'm noob in sool mining, so maybe this question is silly...)

thin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 108


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
January 29, 2018, 06:27:23 AM
 #424

wallet.bat should be launched while mining? (I'm noob in sool mining, so maybe this question is silly...)

yes, you also need to run command start_mining in it

eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 29, 2018, 10:21:18 AM
 #425

wallet.bat should be launched while mining? (I'm noob in sool mining, so maybe this question is silly...)

If you wanna solo mining you have 3 ways [but in any case you must have your daemon started and full synced]:

1. type command start_mining in the daemon app
 - mining will start inside daemon app;
 - demon app must stay worked.

2. type command start_mining in the WALLET app
 - mining will start inside daemon app;
 - demon app must stay worked, wallet app can be closed.

3. use miner

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
mkilla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 29, 2018, 03:49:05 PM
 #426

I have used the help command but didn't see anything commands for checking hash rate. 
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 29, 2018, 04:31:55 PM
 #427

used help command where?

wallet app have no such info, daemon will show hashrate if you will type show_hr .............

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
mkilla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 29, 2018, 06:28:23 PM
 #428

List of commands in the wallet, typed help to list them...

Thanks for the command for hash, used it in daemn
Jayjay04
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1379
Merit: 1000



View Profile
January 30, 2018, 12:31:00 AM
 #429

Are we gonna have a beautiful gui wallet sometime soon in the future ?! Is the progress going well ?!

                    ▄▄▄
                   █████
             ▄▄▄    ▀▀▀       ▄▄████╕
            █████          ▄▄███████▌
     ▄▄▄     ▀▀▀        ╓████████▀▀
    █████               ██████▀▀       ▄███▄
     ▀▀▀        ▄███▄    ▀▀▀           ▀███▀
                ▀███▀        ▄▄████╕
       ▁▄▄███▄           ▄▄████████▌
   ▁▄▆████████       ▄▄█████████▀▀       ▄███▄
 ▄█████████▀▔    ▄▄█████████▀▀           ▀███▀
▐██████▀▀▔   ,▄█████████▀▀        ▄▄▄
 ▔▀▀▀▔    ▄▄████████▀▀           █████
      ▄▄████████▀▀       ▄▄██▄    ▀▀▀
   ▄█████████▀       ▄▄███████▌       ▄▄▄
  ▐██████▀▀      ▄▄█████████▀▔       █████
   `▀▀▀      ▂▄█████████▀▀    ,▄▄µ    ▀▀▀
          ▂▆████████▀▀    ,▄██████▌
          ██████▀▀     ▄█████████▀
           ▔▀▀        ███████▀"
                      "▀▀▀╙
Hello!
STAKER
.The Next Proof-of-Stake.
KSmart Contract Tokene.














grendel25
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1024



View Profile
January 30, 2018, 05:11:14 AM
 #430

I noticed something pretty odd compared to other coins... Why does it use 5GB data in less than a day?  It is using a lot of data.  High bandwidth consumption.  Why?

..Absolute.......................
..The First Proof of View Cryptocurrency..
.
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████████████▀▀█████▄
▄████████████▀▀▀    ██████▄
████████▀▀▀   ▄▀   ████████
█████▄     ▄█▀     ████████
████████▄ █▀      █████████
▀████████▌▐       ████████▀
▀████████ ▄██▄  ████████▀
▀█████████████▄███████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████▀█████▀████████▄
▄██████▀  ▀     ▀  ▀██████▄
██████▌             ▐██████
██████    ██   ██    ██████
█████▌    ▀▀   ▀▀    ▐█████
▀█████▄  ▄▄     ▄▄  ▄█████▀
▀██████▄▄███████▄▄██████▀
▀█████████████████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
.
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 30, 2018, 10:52:50 AM
 #431

I noticed something pretty odd compared to other coins... Why does it use 5GB data in less than a day?  It is using a lot of data.  High bandwidth consumption.  Why?
If you do have public-opened seed this probably correct, if don't -

1. Your salculations is wrong
2. You got some webshit

My stats shows:

5-7 KB/s at home node public seed, average 6000 * 86400 = ~520MB/day both way - send and receive.
80-100 KB/s at heavy-load public seed = ~7-8GB/day both way - send and receive.

If you wanna to compare:
XDN daemon - 30 KB/s
XMR daemon - 400 KB/s MIN, up to 1200 KB/s MAX.

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
grendel25
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1024



View Profile
January 30, 2018, 03:35:43 PM
 #432

I noticed something pretty odd compared to other coins... Why does it use 5GB data in less than a day?  It is using a lot of data.  High bandwidth consumption.  Why?
If you do have public-opened seed this probably correct, if don't -

1. Your salculations is wrong
2. You got some webshit

My stats shows:

5-7 KB/s at home node public seed, average 6000 * 86400 = ~520MB/day both way - send and receive.
80-100 KB/s at heavy-load public seed = ~7-8GB/day both way - send and receive.

If you wanna to compare:
XDN daemon - 30 KB/s
XMR daemon - 400 KB/s MIN, up to 1200 KB/s MAX.

I just want to CPU mine and not kill my internet usage.  How do I do that?  How do I do the "home node pulic seed" instead of the "heavy-load"?  Why is the default to kill internet usage?  lol...

..Absolute.......................
..The First Proof of View Cryptocurrency..
.
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████████████▀▀█████▄
▄████████████▀▀▀    ██████▄
████████▀▀▀   ▄▀   ████████
█████▄     ▄█▀     ████████
████████▄ █▀      █████████
▀████████▌▐       ████████▀
▀████████ ▄██▄  ████████▀
▀█████████████▄███████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████▀█████▀████████▄
▄██████▀  ▀     ▀  ▀██████▄
██████▌             ▐██████
██████    ██   ██    ██████
█████▌    ▀▀   ▀▀    ▐█████
▀█████▄  ▄▄     ▄▄  ▄█████▀
▀██████▄▄███████▄▄██████▀
▀█████████████████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.
.
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 30, 2018, 05:17:33 PM
 #433

I just want to CPU mine and not kill my internet usage.  How do I do that?  How do I do the "home node pulic seed" instead of the "heavy-load"?  Why is the default to kill internet usage?  lol...
Use your firewall and close inbound TCP @ 33711

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1011
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 30, 2018, 05:17:40 PM
Last edit: January 30, 2018, 09:29:03 PM by eeX
 #434

---------------------
Check a news at the first topic page - https://bitcointalk.org/index.php?topic=2332011.msg23717932#msg23717932
---------------------

I'm very close to sign listing agreement with one of exchanges.
Exchange is really small one, but CoinMarketCap listed with daily volumes around 4-6M Euro.

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
monalito
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 247
Merit: 100


View Profile
January 30, 2018, 05:33:58 PM
 #435

what exchange to this SOLDO  Huh

F7kZLsZ9XJpMVpzG9xzPXQ6oqbEjHTx1VU
thin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 108


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
January 30, 2018, 08:48:23 PM
 #436

what exchange to this SOLDO  Huh

read 1 post before yours

Miningtry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 0


View Profile
January 31, 2018, 12:11:18 AM
 #437

I try to mine couple of hours with daemon and i can see hash 220. But when is write balance in my slwd app they says 0. What i am doing wrong?
happenZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 0


View Profile
January 31, 2018, 12:15:55 AM
 #438

I try to mine couple of hours with daemon and i can see hash 220. But when is write balance in my slwd app they says 0. What i am doing wrong?

I guess you didn't find a block.

 
Miningtry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 0


View Profile
January 31, 2018, 12:20:38 AM
 #439

I try to mine couple of hours with daemon and i can see hash 220. But when is write balance in my slwd app they says 0. What i am doing wrong?

I guess you didn't find a block.

 

I am new in this can you explain me what will happen when i find block? I will have one coin or what?
happenZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 0


View Profile
January 31, 2018, 12:27:24 AM
Last edit: January 31, 2018, 01:06:42 AM by happenZ
 #440

I try to mine couple of hours with daemon and i can see hash 220. But when is write balance in my slwd app they says 0. What i am doing wrong?

I guess you didn't find a block.

 

I am new in this can you explain me what will happen when i find block? I will have one coin or what?

I make a screenshot for you, so you see how it looks and yes, if you check your wallet and you have one coin you found a block. Blockreward is random, but atleast 1 Coin.

Edit:
https://i.imgur.com/Ye6kxZ6.png
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!