Bitcoin Forum
January 22, 2018, 07:08:32 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: why my Etherdelta keep loading, nothing display, help  (Read 179 times)
Honglee
Member
**
Offline Offline

Activity: 112

Start my crypto for better world


View Profile
October 30, 2017, 04:12:37 AM
 #1

This two day i open my etherdelta, keep loading, non-stop, there is still nothing display, even i use different places and ip to try out.

The OrderBook, the volume, the price chart, the trades all keep loading (circle dot beeping), please help

Thanks Regards
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516648112
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516648112

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516648112
Reply with quote  #2

1516648112
Report to moderator
equator
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938


View Profile
November 28, 2017, 08:37:40 AM
 #2

This two day i open my etherdelta, keep loading, non-stop, there is still nothing display, even i use different places and ip to try out.

The OrderBook, the volume, the price chart, the trades all keep loading (circle dot beeping), please help

Thanks Regards

Etherdelta Exchange sucks not able to understand how to trade and even their menu system is also very bad, all shit coins are listed in that exchange.
jamel08
Member
**
Offline Offline

Activity: 98

"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
November 28, 2017, 08:40:34 AM
 #3

This two day i open my etherdelta, keep loading, non-stop, there is still nothing display, even i use different places and ip to try out.

The OrderBook, the volume, the price chart, the trades all keep loading (circle dot beeping), please help

Thanks Regards

Maybe you have problems with your internet connection or your browser. Try google chrome then if the problem still exist maybe your internet connection is the problem

bigdude
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Whitelist for WePower token sale before 1st of Feb


View Profile
November 28, 2017, 08:43:16 AM
 #4

Did you try clear your cached also try another PC to make sure.
As you can come and write here mean it not your internet connection problem.
Because you had same issed with both ED and orderbook so my suggest as above

      ▀███   ███   ████    ▄██████▄
       ████ █████ █████▄  ███▀  ▀███
        ███▄██▀██▄██████  ██████████
        ▀█████ █████▀████ ███▄  ▄▄▄
         ▀███   ███▀  ███▄ ▀██████▀▀
                      ▀███
███▄████▄     ▄█████▄  ████   ███   ███▀ ▄██████▄  ███▄██
████▀▀▀███▄ ▄███▀▀▀███▄ ███  █████  ███ ███▀  ▀███ █████▀
███     ███ ███     ███ ▀███ █████ ███  ██████████ ███
███▄   ▄███ ███▄   ▄███  ▀█████▀█████▀  ███▄  ▄▄▄  ███
█████████▀   ▀███████▀    ████▀ ▀████   ▀████████▀ ███
███ ▀▀▀▀       ▀▀▀▀▀       ▀▀▀   ▀▀▀      ▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀
███
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
richcorner100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


“WePower token sale on 1st of Feb, 2018"


View Profile
November 28, 2017, 08:57:11 AM
 #5

Usually that happen when low internet connection, Did you try use other internet provider and clear cookies and cache then login again. I used also EtherDelta and from my experience this is good decentralized exchange. Just need strong internet connection.

bundo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
November 28, 2017, 09:17:54 AM
 #6

This two day i open my etherdelta, keep loading, non-stop, there is still nothing display, even i use different places and ip to try out.

The OrderBook, the volume, the price chart, the trades all keep loading (circle dot beeping), please help

Thanks Regards
The disadvantages I feel when buying and selling tokens are hard. We must confirm the transaction in advance when wanting to buy or sell token, then determine Gas or charges which will also affect the transaction sooner or later.

JanEmil
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile WWW
November 28, 2017, 09:19:39 AM
 #7

When it happens to me I just reload the page. Then all become normal.

Mi5h0
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 364



View Profile
November 28, 2017, 09:49:27 AM
 #8

Very slow transactions and frequent failures in in placing orders.
I have no idea what's going on with EtherDelta today. I hope it will improve soon.

'You cannot trade this order because it already traded. Someone else already traded this order and the order book hasn't updated yet.'

And when I refresh the page the order is still visible in the order book...

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
favelle75
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


“Joy Token - Smarter Games for Smarter Players ”


View Profile
November 28, 2017, 09:54:31 AM
 #9

Etherdelta needs fast internet connection and also try to clear your cache files and cookies.
then it should work.

                         ▄███                                                                                      
                       ▄▀ ▐█▌                                                                                      
                      ▀   ██                                                                                       
    ▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄   ██▌ ▄▄      ▄▄          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄      ▄▄▄▄▄▄       ▄▄▄     ▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄     ▄▄▄
    █████     ▄████████ ██▌  ███    ███          ██████████   ▄██████████▄    ███   ▄███▀   ██████████   ████    ███
      ███    ███▀▀    ▄████   ███  ███             ███       ███▀▀    ▀▀███   ███ ▄███▀     ███          █████▄  ███
      ███   ▐██▌     ██▀▐██▌   ██████              ███      ▐██▌        ▐██▌  ██████▀       ███▄▄▄▄▄▄    ███▀██▄ ███
      ███   ▐██▌   ▄██▀ ▐██▌    ▐██▌               ███      ▐██▌        ▐██▌  ██████▄       █████████    ███  ██████
  ▄   ███    ███▄ ██▀ ▄▄███     ▐██▌               ███       ███▄▄    ▄▄███   ███  ███▄     ██▌          ███   ▀████
 ▀██▄███▀     ▀█▌▐███████▀      ▐██▌               ███        ▀██████████▀    ███   ▀███▄   ██████████   ███    ▀███
   ▀▀▀▀          ▀▀▀▀▀▀          ▀▀                ▀▀▀           ▀▀▀▀▀▀       ▀▀▀     ▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀     ▀▀▀
.
.
.
.
Facebook
Twitter
Bitcointalk
Telegram
Reddit
Website
aldrin6697
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
November 28, 2017, 10:00:05 AM
 #10

it can cause by slow internet connection or a slow pc one of my laptop cant access etherdelta because its a low spec pc while my other laptop can run very efficiently. In sometimes there are really cases that etherdelta can have a trouble. the next time it did you know now how to troubleshoot.

Mi5h0
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 364



View Profile
November 28, 2017, 10:11:52 AM
 #11

Etherdelta needs fast internet connection and also try to clear your cache files and cookies.
then it should work.


Yeah! I suspect it's my slow internet connection that makes it noticeable. It's really hard to use EtherDelta at such moments. I miss a 'classic' exchange...

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
yusuf98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
November 28, 2017, 10:38:10 AM
 #12

the important thing is you have click address contrak to verify the transaction. in case of loading a long enough. you simply refresh the page.

▀▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ AMLT by Coinfirm ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▀▀
▬▬▬▬▬▬▬ The Token of Compliance ▬▬▬▬▬▬▬
▖▖▖▖▖▙▗▗▗ Facebook   ❱ ❱  Twitter   ❱ ❰  Telegram▖▖▖▟▗▗▗▗▗
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!