Askit2
|
|
November 27, 2017, 04:44:10 PM |
|
Vaktiyle ben üniversite düzeyinde c++ tecrübesi olan yeni mezun bir arkadaşla bir QT cüzdana 4 günde mükemmel bir tasarımı giydirip, popüler proxy sistemleri arkasında çalışmasını sağlamıştım. Bunu stabil olarak çıkarıp derledik ve sorunsuz çalıştırdık.
Bunlar ise 1 senedir halen dex tasarımı güncelleyecekler. Adama HADİ ORADAN! der al aşağı ederler. Kimi kandırıyorsun Sasha ?
Waves' den beklentimi öldüreli 5 ay oldu. Siz de çok bir şey beklemeyin.
Not: İnşallah tersi olur da göt olurum...
|
|
|
|
garipbiri
Member
Activity: 105
Merit: 10
|
|
November 27, 2017, 04:57:42 PM |
|
Valla Hocam hislerime tercuman olmuşsun. Adamların ellerinde bir dex oyuncağı var, bir reklam olabilecek işi hallettikleri yok. Neyse, bu işten anlayanlar konuşursa daha anlamlı olacak...
|
|
|
|
byzodiac
|
|
November 27, 2017, 05:12:08 PM |
|
Vaktiyle ben üniversite düzeyinde c++ tecrübesi olan yeni mezun bir arkadaşla bir QT cüzdana 4 günde mükemmel bir tasarımı giydirip, popüler proxy sistemleri arkasında çalışmasını sağlamıştım. Bunu stabil olarak çıkarıp derledik ve sorunsuz çalıştırdık.
Bunlar ise 1 senedir halen dex tasarımı güncelleyecekler. Adama HADİ ORADAN! der al aşağı ederler. Kimi kandırıyorsun Sasha ?
Waves' den beklentimi öldüreli 5 ay oldu. Siz de çok bir şey beklemeyin.
Not: İnşallah tersi olur da göt olurum...
Haklısınız hocam da insanlar da bir umut işte, bukadar bekledik bari bikaç aycık daha sabır be diyorlar yoksa herkes sizin gibi umudunu yitirip satardı. En ufak bir saçmalıkta ben de çıkaracağım muhtemelen elden, şuan fiyat iyi yükseldi biraz dolar bazında özellikle, btc artınca. Bakalım neler olucak.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 27, 2017, 05:28:07 PM |
|
Çok kişi güvendi waves'e nedeni belirsiz bi şekilde fiyatı her düştüğünde alım fırsatı alın denildi şimdi bakıyorsunuz iyicene düştü alım fırsatı alın Umarım hala elinde tutan arkadaşlar için yükselir fiyatı. Bol kazançlar. Diyecek bi laf bulamıyorum çoğu kişinin canını yaktı waves.
|
|
|
|
avalonn
|
|
November 27, 2017, 05:31:17 PM |
|
waves artık çok geç kaldı birçok borsa projesi türedi..merkezsiz olarak...smart contract benzeri sistemleri barındıran yeni coinler çıktı çıkıyor...waves in işi bence çok zor
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
November 27, 2017, 06:18:32 PM |
|
waves hikaye arkadaşlar benden tavsiye bulaşmayın çöp oğlu çöp başka bir şey değil.paranıza yazık arkadaşlar valla yapmayın.gidin bts alın gün gelecek çok değerlenecek
|
|
|
|
HokageNanadaime
|
|
November 27, 2017, 10:19:20 PM |
|
her düşüşünde alım fırsatı deniliyor,geleceği var uçacak tarzı konuşmalar hep geçiyor zaten forumda acaba uçacakmı gerçekten merak ediyorum ama umarım biraz yükselişe geçerde yatırım yapanlar fazla zarara uğramazlar.
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
November 28, 2017, 07:26:11 PM |
|
waves hikaye arkadaşlar benden tavsiye bulaşmayın çöp oğlu çöp başka bir şey değil.paranıza yazık arkadaşlar valla yapmayın.gidin bts alın gün gelecek çok değerlenecek
başka bi coin ya da token desen tamam da waves yerine bts alın demek atı bırak eşşeğe bak demekle eşdeğer. bts altyapısını da gördük, bitkapital mi ne skim birileri o platformu kullandı da hiçbir halt olmadı. bts altyapısı kullanıcı arayüzünü waves ile karşılaştırmanız bile çok absürt. waves e inanmıyorsan gidip dump pump coinleriyle ilgilen egonu tatmin et. egoluk işim yok alıp unuturum diyorsan beri gel. 3 usd altına indiğinde de çöp oldu hayır gelmez dendi. btc sayesinde yine fiyat toparlandı. dash xmr ethereum vs vs. bunların hepsi de zamanında 10usd altında gezen coinlerdi. ama iyi bir kitleleri vardı. waves de o misal.. sigara parası de at kıyıya. sen yine git sağa sola salça ol, sermayeni artırmana bak, 10 kazandıysan birini waves e at. emekliliğini garanti altına al xD
|
|
|
|
kaldirimtasi
Member
Activity: 220
|
|
November 28, 2017, 07:28:00 PM |
|
artık yavaş yavaş waves güçlenmeye başladı bence yatırım zamanı alıp en azından civarı köşeye atmak gerekli
|
|
|
|
bitpazari
|
|
November 28, 2017, 11:05:08 PM |
|
hepçok ilginç gelmiştir güzel proje olmasına rağmen bu kadar hacime rağmen bir türlü o beklenen patlamayı yapamamıştır. Proje iyice şekillenmeye basladıgından ve altcoinlerin artık diplere yaklasmalarından ötürü güzel hareketler olabilecek bir coinmiş gibi geliyor lakin gel gelelim uzun vadeli al ve bekle için altcoinler hala o güveni verememekte bana tabikide bu kişisel kararlar sonucta zamanında bitcoin icinde aynısı söylenmişti simdi onlar efsane olarak dolaşıyorlar.
Waves'in fiyatı çok normal bunun bazı sebepleri var hacim var ama genellikle trade yapılıyor bundan dolayı artmaya başlayınca çok geçmeden düşürüyorlar. Platformu kullanmak isteyenler oluyor giriyorlar ya işlevsiz geliyor ya o sırada güncelleme veya bakım oluyor işlem yapamıyorlar, DEX yerine borsalar kullanılıyor ve fiyatlarda aralık meydana geldiği için örneğin ethereum alıp satacağım DEX'e giriyorum borsa fiyatıyla açık bir fark oluyor işlem yapamıyorum tekrar borsaya çekmek zorunda kalıyorum. Kısacası DEX platformunda hacim çok düşük işlevsiz olduğu için, işte bundan dolayı hepimiz yeni sürümü bekliyoruz. Beklediğimiz gibi çıkarsa otomatik olarak hacim artar, fiyata yansır. Alım tavsiyesi verenler bundan dolayı tavsiye ediyorlar yoksa platonik aşk duyduklarından değil. Altcoin olarak görmemek gerekiyor sıradan coin değil borsası var çünkü. Projenin potansiyeli yüksek, fiyatın artmasından ziyade kullanımı artarsa hepimiz için iyi olur. Kar etmek isteyen waves'den umduğunu bulamayanlar için onlarca coin ve token var gidip onlara yatırım yapsınlar ama waves için çöp demelerini yanlış buluyorum. Çöp demeleri bir şeyi değiştirmez kitlesi oluşmuş bir coin sonuçta, bitcoin için ethereum için çöp dersem kendime güldürürüm. Btc 4000 dolarda iken en az 10.000 dolar olması gerektiğini yazmıştım aşağıda link verdim okuyabilirsin. Patlama bekliyordum ardı sıra patlama yaşadık. Waves için benzer şekilde basit patlamalar görebiliriz. Bunlar sonuçta basit tahminler ama dayanakları var ve kesinliği yoktur. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2182509.msg21921906;topicseen#msg21921906
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
December 02, 2017, 08:01:01 PM |
|
Son 6 aydır tuttuğum wavesle vedalaştım. Tekrar alırmıyım bilmiyorum ama ciddi derecede zarar ettim wavesten.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
December 02, 2017, 08:26:32 PM |
|
Waves'e olan inancım çok fazla, sadece zamanlama ve reklam sıkıntısı yaşıyor. Eğer wavesin bir parçası olan Waves DEX'de iyi bir işlem hacmine kavuşursa, ileride ETH bile geçmesi gerek diye düşünüyorum. Waves'i kesinlikle DEX ile bağdaştırmamak lazım, Wawes çok daha fazlası.
|
|
|
|
gyrocu
Newbie
Activity: 109
Merit: 0
|
|
December 02, 2017, 08:28:02 PM |
|
yarın alıcaktım ki 6 dolara yükselmiş, şansa bak
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
December 02, 2017, 08:30:31 PM |
|
waves 0.3 cent civarlarında iken yatırım yapan kişiler için mutluluk kaynağıdır, fakat yüsekte girenler için pişmanlıktır , çok beklettiği için söylüyorum, aslında tüm coinler ve hisse senetleri de öyledir, dip te almışsan kazanırsın, mal alırken kazanılır
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
December 02, 2017, 08:50:29 PM |
|
Son 6 aydır tuttuğum wavesle vedalaştım. Tekrar alırmıyım bilmiyorum ama ciddi derecede zarar ettim wavesten.
Keske 1 sene kadar bekleseydim dostum. Dijital para dunyasi bu belli olmuyor. Yatırımlari senelik dusunmek lazim belki de hatayi orada yapiyoruz. Umarim zararini cikarirsin..
|
|
|
|
HyperLup
|
|
December 02, 2017, 09:12:00 PM |
|
Altcoinlerin tümünde sabırlı olmak gerekiyor.Hızlı para kazanmak isteyen herkes eninde sonunda zarar ediyor.Tek bir altcoin yerine elinizdeki parayı bir kaç altcoine paylaştırırsanız daha mantıklı olur.
|
|
|
|
unois
|
|
December 02, 2017, 10:18:01 PM |
|
Waves için kolları sıvadık bekliyoruz. Şu BTC' nin nerede duracağı bir belli olsa gözünün yaşına bakmayacağım ama durulmuyor. Hal böyle olunca da korkutuyor insanı. Şimdi kafayı kırıp alırız waves' i BTC bazında erir gider, sonra üzüntüden uçuk çıkarıyorum, kurdeşen döküyorum.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
mtmitat
|
|
December 02, 2017, 10:20:30 PM |
|
13 aralıkta dex mainnette mi yayınlanacak ?
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
December 02, 2017, 10:25:10 PM |
|
bu kadar zaman bekleyip de şu anda ellerinden çıkaranları anlayamıyorum. o kadar beklemişsin tam meyvelerini toplamaya başlayacaksın elinden çıkarıyorsun. azıcık daha beklesen önce paranı kurtarsan daha sonra az bi kar edip çıksan ya. neyse herşeyde bir hayır vardır.
|
|
|
|
pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
December 02, 2017, 10:43:37 PM |
|
Altcoinlere yatırım yapmak daha baştan beklemeyi göze almayı gerektiriyor, altcoin fiyatını etkileyen başta Bitcoin olmak üzere çok unsur var, bağımsız hareket edemiyorlar ne yazık ki. Yeterince beklenirse kârlılıkta güzel oluyor. Waves'e inanan kazanacak bana göre zamanı geldi.
|
|
|
|
|