Bitcoin Forum
April 05, 2020, 01:30:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ELECTRUM Synchronizing since days; can't receive BTC  (Read 210 times)
Crosic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 08:19:47 PM
 #1

Hello i'm new here and my english isn't really good.

I use Electrum 2.7.12 (Electrum 3.0.0 didn't work - there is any system error).

I should have reveived about 0,025 BTC since a few days, but I don't received them,
since it "arrived" (i can see, that there is a transaction, but i can't see details or the amount - the amount isn't on my wallet).

Since then, my Electrum only shows "Synchronizing" in the bottem left - without any details and without any change since days (my computer is all the time online...).
I also can't see any adresses in the provided "thread".

How can i get these Bitcoin and what is wrong?
Can i nevertheless use this wallet?
Can i nevertheless transfer Bitcoin? (to the adress in "Receive" - or is it not possible?)

I'm sorry for my bad english...

Please help me, i'm so desperate!


I wish anyone can help me...
1586050238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586050238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586050238
Reply with quote  #2

1586050238
Report to moderator
1586050238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586050238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586050238
Reply with quote  #2

1586050238
Report to moderator
1586050238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586050238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586050238
Reply with quote  #2

1586050238
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586050238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586050238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586050238
Reply with quote  #2

1586050238
Report to moderator
1586050238
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586050238

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586050238
Reply with quote  #2

1586050238
Report to moderator
TryNinja
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1913



View Profile
November 02, 2017, 10:15:12 PM
 #2

What was the error with Electrum 3.0? Did you run "python3 setup.py install" to install the new dependencies?

Have you tried to change the Electrum server? (Tools -> Network -> Right click a server and "Use as server")
Have you tried to reinstall Electrum?

If you have your seed/private-key, you are safe. Even if Electrum doesn't work anymore, you can import your wallet in another wallet and recover your funds.

Thekool1s
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1199


Segwit or your mum gay!


View Profile WWW
November 03, 2017, 05:44:11 AM
 #3

On which platform are you currently on, Windows or linux? Also do you have some sorts of antivirus installed? What i can assume is that your firewall is blocking electrum to communicate with the servers. Are you using the default windows firewall? or by any chance have you installed anyother firewall which comes with your antivirus? It may be the issue behind this.
lovejah
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
November 03, 2017, 08:00:31 AM
 #4

Have the same problem, only on Electrum 3.
Windows 10 64bit
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!