Aslında temiz iş bazen tam bir eziyet olabiliyor. Cüzdan açma olayı beleş olduğu için bir sürü açıyoruz ama nerede ne var bunu unutuyoruz. Bu toplu olayı güzel olmuş. Sayı 4 demişsiniz daha fazla olursa tadından yenmez.
4 sayı sınırlandırılması kaldırılabiliyor hocam..cüzzi bir miktar bağış yeterli bunun için size vereceğim kodu sitenin altına yazmanız yeterli...aslında gelen bağış olursa .com alan adı almayı düşünüyorum bir de ingilizce bir alan adı alıp hepsini tek bir adreste birleştirme fikrim var.
Sorgulama yaptıktan sonraki ekran biraz basit kaçmış gibi ama mantık iyi sevdim sorgu ekranı asp. tabanlı olduğu için daha da geliştirilebilir bence başarılar Umarım güzel işler çıkartırsınız
teşekkürler hocam görüşleriniz için
o ekranı düzenlemek için sıkı bi kodlama gerekiyor. şimdilik basit ama isteneni verecek şekilde düzenledim..zaman darlığından ötürü.
Hocam bilgilendirme için teşekkürler. İleride biraz daha site görünümü falan güzelleştirmeniz dileği ile. Deltabalances kullanıyordum ben ama bu site daha çok hoşuma gitti airdroplar için kullandığım wallet adresini verdim gösterdi çoğu şeyi emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim
rica ederim.zamanım kısıtlı olduğu için görsellikten ziyade işlevselliği ön planda tutmak zorunda kaldım ama zamanla daha iyi bir arayüz yapabilirim diye düşünüyorum.
teşekkürler iyi dilekleriniz için
Hocam kesinlikle katılıyorum. Görsellik biraz daha güzelleştirilirse on numara olur. Sizde biliyorsunuz ki çoğu kişi bir çok airdrop'a kayıt oluyor bunları tek tek bakmak zor oluyor işlevsellik güzl çalışıyor. Görselde biraz sıkıntı var sadece. Oda ilerleyen zamanda düzeltilir.