Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım üzere Bitcoin Gold BTG ne zaman cüzdanlara düşecek. Paribudaki hesaplara henüz düşmedi.
Şu an 1.testnet çalışmasını bitirdiler ve 8 Kasım saat 13:00'de 2.testnet çalışmasını başlatacaklarını açıklamışlardı. 2.tesnet çalışması da bittikten sonra mainnet'i yani ana ağı başlatacaklarını açıkladılar.
Bitcoin Gold için bitrexxte bekletiyordum bitcoinimi ama artık vereceklerini sanmıyorum aslında vereceklerini söylemişlerdi ama hala çıkmadı BTG bnde sattım bitcoinimi bekletmedim 10 gün oldu.
Çatallanma sırasında hesabınızda Bitcoin vardı ise daha sonra bu Bitcoin'lerinizi satmış olsanız bile şayet Borsanız vereceklerini açıkladıysa çatallanma anındaki BTC miktarı kadar BTG'lerinizi alırsınız.
Çalışmalar devam ediyor yakın bir zamanda BTG hazır hale gelecek ve dağıtılması beklenen BTG'ler hesaplarınıza yansıyacaktır aksi bir durum söz konusu olmaz ise..
Paribu henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı çünkü bu durum onlar ile alakalı bir durum değil. Onlar da bizim gibi çalışmaların bitmesini ve BTG zincirinin aktif olmasını bekliyorlar. Bildiğiniz üzere daha önce BTC miktarı kadar BTG bakiyelerin oluştuğunu zincir aktif olduktan sonra hesaplara yansıyacaklarını açıklamışlardı.
BTCTurk borsası için de Paribu borsası için yazdıklarım geçerlidir.
Şayet bu borsaları arar ve BTG'lerinizi soracak olursanız sizlere bu durumun kendileri ile ilgili olmadığını ve BTG geliştiricilerinin BTG teknik altyapısını test ettiklerini, aktif hale getirdiklerinde bakiyelerinize yansıyacaklarını söyleyeceklerdir.
Bitcoin Gold ile ilgili son gelişmeler bunlardır.
Saygılarımla,