Öğrenciden yatırımcı olmaz o paraya gidin adam gibi yemek yiyin. Uzun vadede yatıracagınız cogu coin çöp olup gidecek. Uzun vadede dayanacak 2-3 coin vardır. Eth btc gibi.
Nasıl öğrenci yatırım yapamaz! Bende öğrenciyim babam bana 10Bin tl para verdi bunla ilk olarak döviz alıp sattım sonra forex piyasasında pozisyonlar açıp kaar elde ettim 0.01 lottan fazla işlem açmazdım çünki forex piyasasındaki 1:50 kaldıraç ciddi bir zarara yol açabilirdi.
1 yılda 10 Bin lirayı forex ve döviz üzerinden 17Bin tl yaptım.
Daha sonra bist100' hisse seneti aldım ilk aldığım hisse geçen yıl 18'den aselsan olmuştur şimdi 35'i geçti ama ben 27'de satmıştım.
Tam geçen yıl aralık ayında minergate sitesini buldum ve orda ufak ufak mining yaptım o sıralar etherium 10-15 dolar bile yoktu.
Monero 7 dolar falandı epey monero kazmıştım ve monero yaz'a doğru 120 dolara kadar çıktı. 7 dolar nerede 120 dolar nerde?
Şu sıralar Grs kazıyordum o çok güzel kazanç sağladı 1 dolar civarından sattım şimdi musicoin ve QCN kazıyorum
Şu an birikimim 80 bin tl üzerinde ama sürekli araştırma içindeyim yaşımı merak ediyorsan 21 yaşındayım.
2014 yılınının sonralrında btc'den haberim oldu ama o zamanlar 18'den küçüktüm iyi bir bigisayarım yoktu 2005 model bir masaüstü vardı
Türkçe yazılmış bitcoin ile ilgili çok az şey vardı merak ettiklerimin cevabını bulamıyordum.Şimdi btctalk formu 1 yılda nerdeyse 2x üye yada konu bakımından çok zengin.Artık işleri anlamak kolaylaştı.
Dersleri çok iyi olan birisi de değilim.
Sürekli bilgisayar başında olmam ailemi çok sinir ederdi, hiç oyun oynama alışkanlığım yoktur canım sıkılırsa cs 1.6 oynarım sadece o kadar
Ailem benim hep bu yaptığım şeylerin hiç birini onaylamamıştır onu da belirteyim, Elinin tutmadığı şeye para yatırma dediler sürekli.
Ama şimdi seslerini çıkarmıyorlar.Çok çalışma ile çok kazanılmayacagını onlara göstermiş oldum.Bilgi zeka her zaman bir ülkenin kaldınmasında en önemli şey olmuştur.
Kısacası herkes her şeyi yapabilecek kadar özgür düşünce ortamı olmalı kimse kimseye sen boş işlerle uğraşıyorsun dememelidir.
Her zaman btc bulunsun cüzdanınızda ve ayrıca ether,decred,music,monero, bunları bulundurun.