adamgud
|
|
December 01, 2016, 08:04:16 AM |
|
Хто добре володіє англійською можна підзаробити на створенні тем по ICOBID. Створюєте Анонс (ANN) ICOBID Платформа на різноманітних форумах і отримуєте 0,05 BTC. Виплата буде проведена авансом після подачі і провірки лінки (скоріше всього провірки самого поста). Пітримувати його на весь ICO період, включаючи оновлення оголошень про ICO і заплатят 0,15 BTC після ICO. (оплата в монетах Ікобід) Ось оригінал: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1700050.msg17046473#msg17046473
|
|
|
|
|
zvon4ik
|
|
December 02, 2016, 05:48:27 PM |
|
|
|
|
|
rolik2001
|
|
December 02, 2016, 05:52:16 PM |
|
хай визнає )) тілки це росія так що чекаєм цирку ((
|
|
|
|
|
Topknotbam
Legendary
Activity: 1938
Merit: 1014
|
|
December 03, 2016, 08:12:44 AM |
|
В Україні заплановано проведення циклу конференцій BlockchainUAПерша конференція з циклу зі спільною назвою BlockchainUA відбудеться вже 16 грудня у Дніпрі і буде присвячена останнім винаходам в галузі фінансових технологій та блокчейну. Продовження тут
|
Develop Custom Decentralized Blockchain Applications in JavaScript with LISK! Website | Blog | BTT Thread | Chat - Be part of the decentralized application movement!
|
|
|
konovalets
|
|
December 03, 2016, 10:22:07 AM |
|
В перший раз чую про них. Там є якісь цікаві проекти?
|
|
|
|
konovalets
|
|
December 03, 2016, 10:28:51 AM |
|
Перша конференція з циклу зі спільною назвою BlockchainUA відбудеться вже 16 грудня у Дніпрі і буде присвячена останнім винаходам в галузі фінансових технологій та блокчейну. Продовження тутТак, гесельберг вже писав про це десь вище. Натискаю MORE NEWS, каже ERROR
|
|
|
|
Topknotbam
Legendary
|
|
December 03, 2016, 10:39:25 AM |
|
Перша конференція з циклу зі спільною назвою BlockchainUA відбудеться вже 16 грудня у Дніпрі і буде присвячена останнім винаходам в галузі фінансових технологій та блокчейну. Продовження тутТак, гесельберг вже писав про це десь вище. Я продивився останні дві сторінки, і не побачив згадки за конференцію. Тому написав, щоб люди мали змогу ознайомитися, ну і сходити - якщо живуть поряд. До речі, раджу вам не писати одразу декілька постів, краще їх об`єднати в один. Натискаю MORE NEWS, каже ERROR В мене теж так.
|
Develop Custom Decentralized Blockchain Applications in JavaScript with LISK! Website | Blog | BTT Thread | Chat - Be part of the decentralized application movement!
|
|
|
konovalets
|
|
December 03, 2016, 11:06:54 AM |
|
Я продивився останні дві сторінки, і не побачив згадки за конференцію. Тому написав, щоб люди мали змогу ознайомитися, ну і сходити - якщо живуть поряд.
Так це навіть на цій сторінці було. Ось: https://bitcointalk.org/index.php?topic=236982.msg17020710#msg17020710До речі, раджу вам не писати одразу декілька постів, краще їх об`єднати в один.
У данному випадку це не дуже доречна порада. Якщо ви прочитаєте сторінки 21-23, то зрозумієте чому.
|
|
|
|
Topknotbam
Legendary
|
|
December 03, 2016, 12:01:31 PM |
|
Тоді вибачте мені, я не хотів дублювати, то моя необачність. У данному випадку це не дуже доречна порада. Якщо ви прочитаєте сторінки 21-23, то зрозумієте чому.
Я зрозумів, потрібно більше активності в даному розділі. Буду частіше публікувати новини для українського ком`юніті.
|
|
|
|
|
konovalets
|
|
December 03, 2016, 06:23:07 PM |
|
Welcome to the brave new world!
|
|
|
|
rebrik7
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
December 03, 2016, 11:16:37 PM |
|
Хто добре володіє англійською можна підзаробити на створенні тем по ICOBID. Створюєте Анонс (ANN) ICOBID Платформа на різноманітних форумах і отримуєте 0,05 BTC. Виплата буде проведена авансом після подачі і провірки лінки (скоріше всього провірки самого поста). Пітримувати його на весь ICO період, включаючи оновлення оголошень про ICO і заплатят 0,15 BTC після ICO. (оплата в монетах Ікобід) Ось оригінал: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1700050.msg17046473#msg17046473Підскажіть, а ця тема ще актуальна. Чі вже все, можна не рипатися? Ось є топік, в якому публікують роздачі та всіляку халяву. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1085285.9680;topicseen
|
|
|
|
cold_nebula
|
|
December 04, 2016, 01:47:45 PM |
|
В перший раз чую про них. Там є якісь цікаві проекти? Ви можете переглянути проекти тут https://funding.webmoney.ru/projectsМені цікавим здається лише один проект, який має назву "Кавова Гуща - кав'ярня за мотивами М. Фрая".
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
December 04, 2016, 07:53:39 PM |
|
17 грудня 2016 у Києві (місце проведення — зал MediaHub, адреса Суворова 4/6) пройде IV міжнародна конференція-виставка Blockchain Conference Kiyv 2016 – середовище, в якому зустрінуться спеціалісти в області криптовалют та технології Blockchain. Захід включає в себе загальний потік та технічний workshop — майстер-клас із Blockchain-програмування. Спеціально для новачків діятиме консультаційний стенд, де кожен зможе отримати відповіді на запитання, які його цікавлять та поспілкуватись з експертами в приватному порядку. Фокусом конференції є представлення Blockchain-стартапів та залучення інвестування. Взяти участь у конференції запрошені наступні медіа (список буде доповнюватися): - Dukascopy; - UBR; - Finance.ua; - MinFin; - UkrPravda; - Gesellberg; Усім бажаючим приїхати і виступити в ролі спікера, писати сюди: blockchain.conf@gmail.comТакож є можливість приняти участь в конференції як спонсор, писати мені в приватні повідомлення або сюди thefuzzstone@gmail.comСайт конференції: http://blockchainconf.org/
|
|
|
|
|
|
rebrik7
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
December 05, 2016, 06:00:59 PM |
|
17 грудня 2016 у Києві (місце проведення — зал MediaHub, адреса Суворова 4/6) пройде IV міжнародна конференція-виставка Blockchain Conference Kiyv 2016 – середовище, в якому зустрінуться спеціалісти в області криптовалют та технології Blockchain. Захід включає в себе загальний потік та технічний workshop — майстер-клас із Blockchain-програмування. Спеціально для новачків діятиме консультаційний стенд, де кожен зможе отримати відповіді на запитання, які його цікавлять та поспілкуватись з експертами в приватному порядку. Фокусом конференції є представлення Blockchain-стартапів та залучення інвестування. Взяти участь у конференції запрошені наступні медіа (список буде доповнюватися): - Dukascopy; - UBR; - Finance.ua; - MinFin; - UkrPravda; - Gesellberg; Усім бажаючим приїхати і виступити в ролі спікера, писати сюди: blockchain.conf@gmail.comТакож є можливість приняти участь в конференції як спонсор, писати мені в приватні повідомлення або сюди thefuzzstone@gmail.comСайт конференції: http://blockchainconf.org/Так классное движение намечается!! Планирую посетить это мероприятие, уверен что будет много интересного. Если все получится, обещаю небольшой отчет для всеобщего ознакомления.
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
December 05, 2016, 06:24:26 PM |
|
Так классное движение намечается!!
Так точно! Поки що залишилось пару місць для спікерів, тому якщо вам є що сказати публіці, ще встигнете записатися в спікери.
|
|
|
|
|