TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
December 22, 2016, 10:51:14 AM |
|
угорський ОТП
Мені зарплата приходить на ОТП, це не банк а стайня...
|
|
|
|
|
nxtZen
|
|
December 22, 2016, 06:02:35 PM |
|
угорський ОТП
Мені зарплата приходить на ОТП, це не банк а стайня... Так, ОТП хоч і європейський банк, але від європейського там нічого немає. Знайомий там працює каже що від угорців там нічого немає, типовий український банк як більшість. Завтра піду відкривати рахунок в банку на "Креді" починається, не скажу на що закінчується Начебто непогані відгуки. Пізніше розповім що і як
|
|
|
|
akhavr
|
|
December 23, 2016, 08:01:24 AM |
|
Bitcoin: наступна зупинка $ 900?
Вже. Bitfinex: 908.98 now. Вангую наступного року ATH і печію у регуляторів.
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 23, 2016, 08:41:47 AM |
|
Вже. Bitfinex: 908.98 now. Вангую наступного року ATH і печію у регуляторів. Та ще постривайте, може доженуть до певного рівня, потім почнуть зливати біток, і альткоїни - привіт. Ринковий цикл замкнеться
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 23, 2016, 01:17:59 PM |
|
угорський ОТП
Мені зарплата приходить на ОТП, це не банк а стайня... Та всі вони стайня, але ж треба якийсь інструмент мати, допоки інфраструктура не вибудувалась. З іншого боку, інфраструктура будується. Людям необхідно мати можливість купувати їжу, одяг за крипту. Ми потихеньку працюємо над вирішенням цієї проблеми.
|
|
|
|
|
aiwe
Legendary
Activity: 1750
Merit: 1101
karbo.io
|
|
December 23, 2016, 04:30:59 PM |
|
Карбованець провів гардфорк. Тепер легше відбиватись від набігів майнерів з Найсхешу котрі вкидали шалені швидкості, задирали складність і йшли геть лишаючи велику складність постійним майнерам з малою швидкістю, через що доводилось подовгу чекати поки вона впаде з великими інтервалами між блоками. Тепер складність реагує швидко, сподіваємось відшити таких розумників які гальмували через свою жадібність роботу мережі. А також доступні для завантаження оновлені гаманці: v. 1.1.4 64-bit Windows GUI WalletLinux GUI WalletMac OS X GUI Walletі 32-bit Windows для тих кому треба Windows GUI Wallet v. 1.1.4 32-bitPORTABLE Windows GUI Wallet v. 1.1.4 32-bit (без інсталятора)У цій версії: - підтримка URI karbowanec: - Оновлений дизайн, покращення юзабіліті Enjoy!
|
████▄▄████████████▄▄████ ██▄██████████████████▄██ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ |
|
|
|
konovalets
|
|
December 24, 2016, 01:18:27 PM |
|
Вже. Bitfinex: 908.98 now. Вангую наступного року ATH і печію у регуляторів. Та ще постривайте, може доженуть до певного рівня, потім почнуть зливати біток, і альткоїни - привіт. Ринковий цикл замкнеться Чого це? Думаю ще мінімум півроку біткоїн угору йти буде.
|
|
|
|
konovalets
|
|
December 24, 2016, 01:20:32 PM |
|
Карбованець провів гардфорк. Тепер легше відбиватись від набігів майнерів з Найсхешу котрі вкидали шалені швидкості, задирали складність і йшли геть лишаючи велику складність постійним майнерам з малою швидкістю, через що доводилось подовгу чекати поки вона впаде з великими інтервалами між блоками. Тепер складність реагує швидко, сподіваємось відшити таких розумників які гальмували через свою жадібність роботу мережі.
А який механізм боротьби з цим? Складність якось по іншому перераховується чи якось ще?
|
|
|
|
|
nxtZen
|
|
December 24, 2016, 04:11:24 PM |
|
Карбованець провів гардфорк. Тепер легше відбиватись від набігів майнерів з Найсхешу котрі вкидали шалені швидкості, задирали складність і йшли геть лишаючи велику складність постійним майнерам з малою швидкістю, через що доводилось подовгу чекати поки вона впаде з великими інтервалами між блоками. Тепер складність реагує швидко, сподіваємось відшити таких розумників які гальмували через свою жадібність роботу мережі.
Дуже чудово ! А як ви домоглися "вирівнювання" складності після "набігів" потужностей?
|
|
|
|
nxtZen
|
|
December 24, 2016, 04:13:28 PM |
|
Це ніяк не пов'язано з напрацюваннями по блокчейн від приватівських розробників? Я знаю що всередині їх ІТ фабрики йшли розробки, але публічної інформації з цього майже 0, а Діма мовчить і нічого не розповідає!
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 25, 2016, 02:56:27 PM |
|
Це ніяк не пов'язано з напрацюваннями по блокчейн від приватівських розробників? Я знаю що всередині їх ІТ фабрики йшли розробки, але публічної інформації з цього майже 0, а Діма мовчить і нічого не розповідає! ] В таких речах потрібна "гласність". І це майже не жарт. Маркетинг сучасності диктує.
|
|
|
|
aiwe
Legendary
karbo.io
|
|
December 26, 2016, 12:26:00 AM |
|
А який механізм боротьби з цим? Складність якось по іншому перераховується чи якось ще? .... Дуже чудово ! А як ви домоглися "вирівнювання" складності після "набігів" потужностей?
Так, тепер складність по-іншому перераховується. З таким стикались раніше старі форки при набігах мультипулів, у нас було щось подібне. Раніше для розрахунку складності враховувалось вікно з 300 блоків та ще й з відставанням у 15 блоків, - ми зменшили вікно для розрахунку складності до 17 блоків і трохи змінили формулу: totalWork * TargetInterval / timeSpan де totalWork - Сукупна складність за вікно, TargetInterval - цільовий часовий проміжок між блоками (240 с.), timeSpan - час затрачений на розв'язок блоків у вікні. Таким чином складність реагує на зміну хешрейту значно швидше: при вкиданні відносно великих потужностей складність швидко росте не даючи змоги довго майнити халявні блоки і відносно швидко (значно швидше ніж до форку) падає коли потужності раптово відключаються.
|
████▄▄████████████▄▄████ ██▄██████████████████▄██ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ |
|
|
|
aiwe
Legendary
karbo.io
|
|
December 26, 2016, 12:36:42 AM |
|
Для спеціалізований електронних грошей заточених під наші державні органи і використання державних грошей у цільових програмах ідеї Attic Lab мабуть годяться (ну щоб не крали). Але я якось не хочу бути під повним ковпаком не тільки влади а й будь-кого із повністю прозорим і відкритим для всіх кому не ліньки блокчейном. До теми злосна стаття на злободенну тему для роздумів http://begemot.media/news/istinnaya-prichina-natsionalizatsii-privatbanka/
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 26, 2016, 08:32:56 AM |
|
Для спеціалізований електронних грошей заточених під наші державні органи і використання державних грошей у цільових програмах ідеї Attic Lab мабуть годяться (ну щоб не крали). Але я якось не хочу бути під повним ковпаком не тільки влади а й будь-кого із повністю прозорим і відкритим для всіх кому не ліньки блокчейном. До теми злосна стаття на злободенну тему для роздумів http://begemot.media/news/istinnaya-prichina-natsionalizatsii-privatbanka/ +1. Це і є реальність. Нехай криптопроекти стануть відповіддю на неї, і дадуть змогу громадянам вільно та приватно жити, не віддаючи частину зароблених коштів невідомо за що, та справедливо продаючи свій час та енергію.
|
|
|
|
aiwe
Legendary
karbo.io
|
|
December 26, 2016, 10:02:25 AM |
|
Я взагалі не розумію як можна користуватись відкритим блокчейном для грошей. Це ж що, припустимо, усі знатимуть що я купив новий телевізор і квитки у Туреччину? Крадіям напевно сподобається І байки про запобігання корупції, ухилянню від сплати податків тощо це повна дурня, звичайно влада цього б хотіла, але є побічні ефекти. ПриватБанк звісно знав про мої операції,але ці дані не буди доступні усім кому заманеться. Та й то, ну немає у мене довіри не те що до банків, до органів тим більше. Ті так само можуть дати наводку. Аргумент, буцім я голодранець, мені переживати нема за що, хай собі дивляться не годиться, хоча б тому, що я б не хотів аби мій сусід знав, що я голодранець )) Словом, якщо майбутнє грошей за блокчейном, то хоча б за таким, який дає фінансову приватність, при чому примусово для всіх. А для контролюючих органів по рішенню суду - доступ до гаманця "тільки для читання".
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 26, 2016, 10:50:32 AM |
|
Я взагалі не розумію як можна користуватись відкритим блокчейном для грошей. Це ж що, припустимо, усі знатимуть що я купив новий телевізор і квитки у Туреччину? Крадіям напевно сподобається І байки про запобігання корупції, ухилянню від сплати податків тощо це повна дурня, звичайно влада цього б хотіла, але є побічні ефекти. ПриватБанк звісно знав про мої операції,але ці дані не буди доступні усім кому заманеться. Та й то, ну немає у мене довіри не те що до банків, до органів тим більше. Ті так само можуть дати наводку. Аргумент, буцім я голодранець, мені переживати нема за що, хай собі дивляться не годиться, хоча б тому, що я б не хотів аби мій сусід знав, що я голодранець )) Словом, якщо майбутнє грошей за блокчейном, то хоча б за таким, який дає фінансову приватність, при чому примусово для всіх. А для контролюючих органів по рішенню суду - доступ до гаманця "тільки для читання". Або ще глибше. Майбутнє у поміркованій економічній анархії. Все має бути анонімно, а приватна власність - недоторкана. І це природньо. Якщо комусь заманеться це порушити - він це зробить, але буде покараний грошима - його репутація на рівні блокчейну/блокчейнів зіпсується і з ним не буде ніхто працювати. Поняття подактів - потрібно видалити з суспільства та вирішувати усі потреби попроектно і краудфандингово. Люди мають продавати свій час за ринковою вартістю благ для відновлення та приємностей для власного тіла (яким власне ми і працюємо), тобто справедлива оплата одного робочого дня має дорівнювати ринковій вартості відпочинку десь на узбережжі з їжею та медициною, добрим сексом та розвагами, але без предметів розкоші, тобто якщо ти працюєш тілом - маєш отримувати все для тіла, і ламборджіні в цю вартість не має входити. А тому - блокчейни нам потрібен для а). справедливої зарплати, б). захисту від підарасів - банків та невнятних податків, в). суди і справедливість - вирішуватиме блокчейн, г). бізнес, підприємництво - ICO, краудфандинги - вирішуэ блокчейн та економічно підтримуэ перспективних, д). силові заходи, війни - справа приватних армій та коаліцій, вирішує блокчейн та ринок людей, яким подобається продавати свої тіла на війну. є). вирішення побутових проблем міст та розвитку територій - блокчейн.
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
December 26, 2016, 10:52:30 AM |