vizerkharkiv
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
December 06, 2017, 09:23:39 PM |
|
На i7 может и будешь в + майнить, а так бери любую видеокарту от 1050 или 960, например и будешь в + относительно света майнить. Cryptonight сейчас все же больше на картах майнят, хоть он и планировался для процов
Я раніше читав, що деякі криптовалюти можна майнити лише на процесорі (що в них є певни захист), думав якраз що Cryptonight та Карбованець - це такий приклад. Є досвід майнингу карбованця на картах? До речі може хтось тут складає подібні ферми? зараз е ще варіанти etn і sumo, обидва форкі Monero. На мій смак etn най профітніше. Зараз його порівнюють із HODL (була така монета, хай земля їй буде пухом) телеграм канал https://t.me/joinchat/DxoSakHOdk5mqsE-LelfVgна моюдумку червоні липше дле монеро-форків Красные для эфира, все эти элетронеумы или сумокоины имхо не надолго) Ибо такие разные взлеты монет были, но результат примерно одинаковый)
|
|
|
|
vizerkharkiv
Member
|
|
December 06, 2017, 09:24:43 PM |
|
Курс Bitcoin 3 декабря на двух основных по объему торгов биржах по сравнению c субботой продолжает победоносный рост. Курс покупки Bitcoin к доллару 3 декабря, в воскресенье, на 11.00 по киевскому времени на двух основных по объему торгов биржах составил:, информирует еizvestia.com. Американская биржа Poloniex 11110.00 BTС/USD (+1.86%) Американская биржа Bitfinex 11105.00 BTС/USD (+1.89%) Курс биткоина на американской бирже Poloniex по сравнению с субботой (10907.25) вырос на 1.86%. За 24 часа объемы торгов на этой бирже составили 61 713 041 доллар на 5629 биткоинов. Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news-finance/full/312-kurs-bitkoina-3-dekabrya-preodolevaet-vse-novye-rubezhiТут новини публікуються на українській мові і зроблено 3 репости одного і того ж самого повідомлення, тут можна публікувати новини тільки українською А есть какие то правила этой ветки?
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 06, 2017, 09:28:44 PM |
|
зараз е ще варіанти etn і sumo, обидва форкі Monero. На мій смак etn най профітніше. Зараз його порівнюють із HODL (була така монета, хай земля їй буде пухом) телеграм канал https://t.me/joinchat/DxoSakHOdk5mqsE-LelfVgна моюдумку червоні липше дле монеро-форків Цікаво, якщо хтось займається налаштуванням ферм на etn і sumo або скажімо будь-який інший койн? Я наприклад майнив би Gridcoin, я і так його майню по-троху процесором, але дуже повільно виходить, на комп'ютері налаштувати досить легко, а так до речі хтось користувався, в курсі про цю криптовалюту? В HODL була цікава концепція великих відсотків в перші 2 роки, але пару місяців тому я встановив гаманець просто спробувати - і таке враження, що там нічого вже не працює. А це ж телеграм канал одного з ІСО, питання було про українські телеграм канали (але в цей канал приєднався, і так в мене окремий телеграм на ноуті для таких каналів)
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 06, 2017, 09:32:58 PM |
|
Я фермы собираю, спрашивайте подскажу, но майнить именно карбованец финансово нецелесообразно) Разве что на особенных картах типа 560, но вряд ли есть смысл собирать на них
Ясно, я тоді детальніше напишу трохи пізніше. А так для прикладу можу спитати - от на Gridcoin мінімальну ферму скільки приблизно коштуватиме зібрати? В Gridcoin цікава концепція, що майнинг допомагає науковим обчисленням, ну і звісно сама криптовалюта перспективна - довкола неї сильна спільнота.
|
|
|
|
JackFast
Newbie
Activity: 39
Merit: 0
|
|
December 06, 2017, 09:35:29 PM |
|
зараз е ще варіанти etn і sumo, обидва форкі Monero. На мій смак etn най профітніше. Зараз його порівнюють із HODL (була така монета, хай земля їй буде пухом) телеграм канал https://t.me/joinchat/DxoSakHOdk5mqsE-LelfVgна моюдумку червоні липше дле монеро-форків Цікаво, якщо хтось займається налаштуванням ферм на etn і sumo або скажімо будь-який інший койн? Я наприклад майнив би Gridcoin, я і так його майню по-троху процесором, але дуже повільно виходить, на комп'ютері налаштувати досить легко, а так до речі хтось користувався, в курсі про цю криптовалюту? В HODL була цікава концепція великих відсотків в перші 2 роки, але пару місяців тому я встановив гаманець просто спробувати - і таке враження, що там нічого вже не працює. А це ж телеграм канал одного з ІСО, питання було про українські телеграм канали (але в цей канал приєднався, і так в мене окремий телеграм на ноуті для таких каналів) А почему именно Gridcoin? Вы выбираете монету исходя из прибыльности или просто из-за того, что она вам нравится? Просто прибыльность эфира +- понятна, а такие странные монетки даже на whattomine отсутствуют
|
|
|
|
JackFast
Newbie
|
|
December 06, 2017, 09:39:38 PM Last edit: December 06, 2017, 10:17:43 PM by JackFast |
|
Я фермы собираю, спрашивайте подскажу, но майнить именно карбованец финансово нецелесообразно) Разве что на особенных картах типа 560, но вряд ли есть смысл собирать на них
Ясно, я тоді детальніше напишу трохи пізніше. А так для прикладу можу спитати - от на Gridcoin мінімальну ферму скільки приблизно коштуватиме зібрати? В Gridcoin цікава концепція, що майнинг допомагає науковим обчисленням, ну і звісно сама криптовалюта перспективна - довкола неї сильна спільнота. Судя по тому, что я прочитал - эта монета майнится на алгоритме scrypt и скоро будет уходить от добычи на оборудовании. Алгоритм scrypt - это алгоритм лайткоина, т.е. на видеокартах давно уже не выгодно, только если там почти никого нет. А так это на асиках майнится - L3+ antminer, например (Исправил первоначальное ошибочное сообщение)
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
December 06, 2017, 10:09:02 PM |
|
Ясно, я тоді детальніше напишу трохи пізніше. А так для прикладу можу спитати - от на Gridcoin мінімальну ферму скільки приблизно коштуватиме зібрати? В Gridcoin цікава концепція, що майнинг допомагає науковим обчисленням, ну і звісно сама криптовалюта перспективна - довкола неї сильна спільнота. Судя по тому, что я прочитал - эта монета майнится на алгоритме scrypt и скоро будет уходить от добычи на оборудовании. Алгоритм scrypt - это алгоритм биткоина, т.е. на видеокартах давно уже не выгодно, только если там почти нимкого нет. А так это на асиках майнится - Antminer S9 например Алгоритм Bitcoin - це SHA256, а не SCRYPT.
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
JackFast
Newbie
|
|
December 06, 2017, 10:16:38 PM |
|
Ясно, я тоді детальніше напишу трохи пізніше. А так для прикладу можу спитати - от на Gridcoin мінімальну ферму скільки приблизно коштуватиме зібрати? В Gridcoin цікава концепція, що майнинг допомагає науковим обчисленням, ну і звісно сама криптовалюта перспективна - довкола неї сильна спільнота. Судя по тому, что я прочитал - эта монета майнится на алгоритме scrypt и скоро будет уходить от добычи на оборудовании. Алгоритм scrypt - это алгоритм биткоина, т.е. на видеокартах давно уже не выгодно, только если там почти нимкого нет. А так это на асиках майнится - Antminer S9 например Алгоритм Bitcoin - це SHA256, а не SCRYPT. Мля, Litecoin на скрипте, асик например L3+ antminer. Вот что значить футбольный вечер отвлекает) (Исправил то сообщение)
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 07, 2017, 09:12:43 AM |
|
А почему именно Gridcoin? Вы выбираете монету исходя из прибыльности или просто из-за того, что она вам нравится? Просто прибыльность эфира +- понятна, а такие странные монетки даже на whattomine отсутствуют
У Gridcoin цікава концепція, майнинг (обчислення) йдуть для наукових проектів (можна вибрати які саме) Ось інформація про нього на Coinmarketcap https://coinmarketcap.com/currencies/gridcoin/Я не займаюсь майнингом професійно, просто пробував заради цікавості, наприклад Gridcoin трохи майнив на iMac, виходило досить непогано, тому що майнив не лише процесор, а й відеокарта. Ось я колись писав пост про свій майнинг грідкойна https://steemit.com/gridcoin/@flodner/gridcoin-mining-is-the-best-for-cpu-my-success-story якщо цікаво Думаю, якщо вкладати в майнинг в 1 ферму то можна собі дозволити вибрату ту криптовалюту, яка подобається.
|
|
|
|
Johann.Gesell
|
|
December 07, 2017, 12:46:48 PM |
|
Друзі, запрошуємо усіх на чергову Blockchain Conference Kyiv. Програма насичена, спікери цікаві. Родзинка івенту - фахові фреймворки TiesDB, Scorex та Exonum від Bitfury. VI міжнародна Blockchain Conference Kyiv відбудеться 15 грудня 2017 року БЦ «Парус». MAIN STAGE - Актуальна інформація про ринок криптовалют, життя після Segwit; - Особливості майнінгу і трейдингу криптовалют; - Аналітика і прогноз розвитку сфери Blockchain; - Сфери застосування Blockchain для бізнесу; - Специфіка проведення власного ICO. DEVELOPER STAGE - Розробка додатків на Blockchain; - Запуск проектів на Ethereum; - Особливості створення смарт-контрактів; - Tokenization workshop: як створити свій токен. START UP ZONE Демо-зона, де протягом усього конференц-дня Blockchain-стартапи представлять свої розробки. Програма заходу і перелік спікерів на сайті конференції http://blockchainconf.org/Квитки можна придбати тут: https://2event.com/ru/events/1038836Спільнота FB: https://www.facebook.com/events/120804655281881/ Контактний телефон: +380 97 939 13 33
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
Activity: 106
Merit: 23
|
|
December 07, 2017, 01:15:19 PM |
|
Продається Rolls-Royce, оплата в BitcoinBitcoin все більше входить в наше життя і люди все частіше використовують його для купівлі-продажу різних речей. Так, Bitcoin-платежі вже приймають на різних платформах, ринку житла і навіть ігри в Steam можна купити за цифрову валюту. Не залишилися осторонь і предмети розкоші, наприклад ексклюзивні автомобілі. Власник автомобіля з Манчестера виставив на продаж свій золотий Rolls-Royce Ghost, але оплату він хоче отримати виключно в Bitcoin. Ціна авто становить £ 230 000, а з пробігом в 50,000 км - £ 117,000. Читати далі: Продається Rolls-Royce, оплата в Bitcoin
|
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 07, 2017, 07:21:38 PM |
|
Щойно фейсбук видав рекламу такої конференції Конференция на самую прогрессивную и актуальную тему в Украине Криптоиндустрия, или куда стекается мировой капитал? Все участники конференции гарантированно получат видение будущего http://kiev.ubkevent.comСергей Литвиненко эксперт в области управления капиталом заместитель генерального директора компании Simcord Когда и где? 11 декабря, 18:00 г. Киев, ул. Смоленская, 31-33, БЦ Compass FM, Конференц-зал, 2-этаж ( вход с улицы по лестнице с левой стороны). Территориально м. Шулявская, ор-тр ТРЦ "Большевик" Email: info@ubkevent.com
|
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
December 07, 2017, 08:03:01 PM |
|
АПОФІГЕЙМільйонер з'їсть свій член, якщо ціна біткоіна не підніметься до мільйона доларівМільйонер Джон Макафі заявив, що з'їсть власний пеніс, якщо до кінця 2020 року ціна біткоіну не подолає позначку в 1 мільйон доларів. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі. "Коли я прогнозував, що до 2020 року ціна біткойна складе $ 500,000, я використовував модель, за якою вартість досягне 5000 доларів в кінці 2017 року. BTC прискорився набагато швидше, ніж припущення моєї моделі. Я прогнозую, що біткойн буде коштувати 1 мільйон доларів до кінця 2020 року. Якщо я не правий, то з'їм свій член, "- написав Макафі. https://ukr.segodnya.ua/economics/finance/millioner-sest-svoy-organ-esli-cena-bitkoina-ne-podnimetsya-do-milliona-dollarov-1095334.html
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
December 07, 2017, 08:20:20 PM |
|
Курс Bitcoin 3 декабря на двух основных по объему торгов биржах по сравнению c субботой продолжает победоносный рост. Курс покупки Bitcoin к доллару 3 декабря, в воскресенье, на 11.00 по киевскому времени на двух основных по объему торгов биржах составил:, информирует еizvestia.com. Американская биржа Poloniex 11110.00 BTС/USD (+1.86%) Американская биржа Bitfinex 11105.00 BTС/USD (+1.89%) Курс биткоина на американской бирже Poloniex по сравнению с субботой (10907.25) вырос на 1.86%. За 24 часа объемы торгов на этой бирже составили 61 713 041 доллар на 5629 биткоинов. Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news-finance/full/312-kurs-bitkoina-3-dekabrya-preodolevaet-vse-novye-rubezhiТут новини публікуються на українській мові і зроблено 3 репости одного і того ж самого повідомлення, тут можна публікувати новини тільки українською А есть какие то правила этой ветки? Я думаю що їх немає, але ця гілка є україномовна, а для іншомовних є свої гілки для обсудження, просто якби ми писали всі де попало, то ніодна гілка б не відповідала вимогам для своєї мови, тому краще якщо хочеться писати іншою мовою то там де вони створені
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 07, 2017, 08:25:18 PM |
|
АПОФІГЕЙМільйонер з'їсть свій член, якщо ціна біткоіна не підніметься до мільйона доларівМільйонер Джон Макафі заявив, що з'їсть власний пеніс, якщо до кінця 2020 року ціна біткоіну не подолає позначку в 1 мільйон доларів. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі. "Коли я прогнозував, що до 2020 року ціна біткойна складе $ 500,000, я використовував модель, за якою вартість досягне 5000 доларів в кінці 2017 року. BTC прискорився набагато швидше, ніж припущення моєї моделі. Я прогнозую, що біткойн буде коштувати 1 мільйон доларів до кінця 2020 року. Якщо я не правий, то з'їм свій член, "- написав Макафі. https://ukr.segodnya.ua/economics/finance/millioner-sest-svoy-organ-esli-cena-bitkoina-ne-podnimetsya-do-milliona-dollarov-1095334.html Так, це його відома фраза, він до речі підтримує деякі ІСО, в тому числі й український проект Hacken, про який багато з вас знає (нещодавно ІСО закінчилось). Насправді ціна біткойна може зрости до мільйона набагато швидше ніж 2020
|
|
|
|
Flodner
|
|
December 07, 2017, 08:47:52 PM |
|
|
|
|
|
JackFast
Newbie
|
|
December 07, 2017, 08:51:03 PM |
|
А почему именно Gridcoin? Вы выбираете монету исходя из прибыльности или просто из-за того, что она вам нравится? Просто прибыльность эфира +- понятна, а такие странные монетки даже на whattomine отсутствуют
У Gridcoin цікава концепція, майнинг (обчислення) йдуть для наукових проектів (можна вибрати які саме) Ось інформація про нього на Coinmarketcap https://coinmarketcap.com/currencies/gridcoin/Я не займаюсь майнингом професійно, просто пробував заради цікавості, наприклад Gridcoin трохи майнив на iMac, виходило досить непогано, тому що майнив не лише процесор, а й відеокарта. Ось я колись писав пост про свій майнинг грідкойна https://steemit.com/gridcoin/@flodner/gridcoin-mining-is-the-best-for-cpu-my-success-story якщо цікаво Думаю, якщо вкладати в майнинг в 1 ферму то можна собі дозволити вибрату ту криптовалюту, яка подобається. Судя по ее алгоритму Scrypt ее есть смысл копать на асике. А так можно и на картах собрать при желании, но сборкой я не помогу, а если есть вопросы - то отвечу без проблем. Вам надо несколько карт, райзера, материнка, память, винт и блоки питания. Можно собрать из бу запчастей, можно новое. Бу на 4 карты вам обойдется баксов в 150-170 + карты. Новое баксов в 300. Бюджетные карты - 1060 баксов по 250-300. Т.е. например ферма на 4 * 1060 обойдется в 1200-1500 баксов. Но сказать сколько она будет приносить на этой монете - не смогу, я такими монетами не интересовался. И как ведет себя скрипт алгоритм на видеокартах сейчас - не знаю.
|
|
|
|
vizerkharkiv
Member
|
|
December 07, 2017, 09:05:49 PM |
|
АПОФІГЕЙМільйонер з'їсть свій член, якщо ціна біткоіна не підніметься до мільйона доларівМільйонер Джон Макафі заявив, що з'їсть власний пеніс, якщо до кінця 2020 року ціна біткоіну не подолає позначку в 1 мільйон доларів. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі. "Коли я прогнозував, що до 2020 року ціна біткойна складе $ 500,000, я використовував модель, за якою вартість досягне 5000 доларів в кінці 2017 року. BTC прискорився набагато швидше, ніж припущення моєї моделі. Я прогнозую, що біткойн буде коштувати 1 мільйон доларів до кінця 2020 року. Якщо я не правий, то з'їм свій член, "- написав Макафі. https://ukr.segodnya.ua/economics/finance/millioner-sest-svoy-organ-esli-cena-bitkoina-ne-podnimetsya-do-milliona-dollarov-1095334.html Так, це його відома фраза, він до речі підтримує деякі ІСО, в тому числі й український проект Hacken, про який багато з вас знає (нещодавно ІСО закінчилось). Насправді ціна біткойна може зрости до мільйона набагато швидше ніж 2020 Он же прогноз свой уже переписал на миллион, раньше он говорил про 500 тысяч, а теперь уже миллион. То ли ему не нравится свой орган, то ли неясно зачем менять свои прогнозы в худшую сторону
|
|
|
|
|