Papado
Newbie
Activity: 73
Merit: 0
|
|
April 03, 2018, 05:45:57 PM Last edit: April 03, 2018, 07:40:50 PM by Papado |
|
щось мій переклад-маніфест ніхто не оцінив і не підтримав Я спеціально "відмотав" сторінку назад щоб зрозуміти про що ви Так зараз вже немає цих показників. До речі вдалий жарт. Багато хто переймається мерітом, тому адміни вирішили ще "озадачити" всіх Я би порадив вам щось цікавіше перекладати, завжди є що перекладати А так та інформація вже не актуальна, ці ж показники зникли і я навіть не зрозумів чи навмання вони розставлялись чи за якимось алгоритмом насправді Так. То був першотравневий жарт) Я спочатку також навіть цілу тему "роздув"... потім зрозумів - то все 1 травня)) може першоквітневий? ну або ти з майбутнього
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
April 03, 2018, 06:09:28 PM |
|
Кожен п'ятий американський студент заліз у борги, щоб інвестувати в криптовалюти У період з 16 по 20 березня The Student Loan Report спільно з Pollfish провели опитування 1000 студентів американських університетів, які використовують кредитні кошти для отримання освіти. Респондентам поставили лише одне запитання: ви коли-небудь використовували гроші студентської позики для інвестування в криптовалюти, такі як біткойн? Результати здивували навіть організаторів опитування https://news.finance.ua/ua/news/-/423251/kozhen-pyatyj-amerykanskyj-student-zaliz-u-borgy-shhob-investuvaty-v-kryptovalyuty
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
Activity: 106
Merit: 23
|
|
April 03, 2018, 06:21:03 PM |
|
Bitmain Antminer E3 з хешрейтом 180 Mh/s на Ефірі вже є у продажуПісля численних чуток про ASIC-майнер під алгоритм Ethash в особі Antminer F3, китайський виробник Bitmain все таки почав офіційні продажі таких пристроїв, але під назвою Antminer E3. Замість обіцяних 1500 Mh/s представлена модель азіка видає тільки 180 Mh/s, причому розміри азіка під Ефір перевищують розміри інших пристроїв від Bitmain рівно в два рази, що явно нам говорить про абсолютно іншу технічну начинку азіка під Ethereum. Читати далі: Bitmain Antminer E3 з хешрейтом 180 Mh/s на Ефірі вже є у продажу
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
|
|
April 03, 2018, 07:03:06 PM |
|
Так, я маю відношення до цього ресурсу в якості співвласника. Крім мене участь беруть ще 2 осіб. Намагаємося видавати корисну інформацію для українців-криптоманів Наразі є деякі проблеми з регулярністю та періодичністю публікації матеріалів, т.я. всі задіяні виключно на добровільних засадах і не завжди є можливість додати цікаву інформацію. Але ми намагаємося. Подивися, непоганий сайт! До речі в розділ "Крипто-відеозал" якщо цікаво, то можете додавати програму Cryptotexty Talk https://www.youtube.com/watch?v=iK6RDp39YaE&list=PLAxYkJS5UBzKzmXfome1VW8TvcCwbdd5L(Поки є 3 випуски англійською (третій буде онлайн за пару днів, українською теж плануються) Якщо будуть відео українською мовою, ми з ПРЕВЕЛИКОЮ радістю будемо раді додати ваші відео-ролики на наш сайт. Безкоштовно і без ніяких додаткових умов. Єдина вимога - криптовалютна тематика.
|
|
|
|
another01
Member
Activity: 196
Merit: 11
|
|
April 03, 2018, 07:46:36 PM |
|
Я перепрошую, чи комусь відомо коли вже для нашої мови виділять окрему гілку форуму? Ми найтоповіші по кількості повідомлень та переглядів у гілці " Other languages/locations", перепрошую навіть для поляків є окрема гілка.
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
April 03, 2018, 07:51:56 PM |
|
Блін! Зашлакували тему своїми перекладами. Задовбувати починає.
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
April 03, 2018, 07:54:03 PM |
|
Я перепрошую, чи комусь відомо коли вже для нашої мови виділять окрему гілку форуму? Ми найтоповіші по кількості повідомлень та переглядів у гілці " Other languages/locations", перепрошую навіть для поляків є окрема гілка.
Не буде нам ніц. Тут адміни - поци. Промотуйте останні сторінки в зворотньому порядку і читайте. Знайдете багато цікавого по своєму запитанню.
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
gslgroup
Member
Activity: 434
Merit: 19
|
|
April 03, 2018, 07:58:59 PM |
|
Я вважаю, що публікація анонсів українською мовою, лише розвиває нашу гілку! Цікаво, а що ви пропонуєте?
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
April 03, 2018, 08:18:35 PM |
|
Я вважаю, що публікація анонсів українською мовою, лише розвиває нашу гілку! Цікаво, а що ви пропонуєте? Я б пропонував більше тексту і менше картинок. Текст вантажиться відразу, а картинки поступово. Заходжу в тему, а мені тут все вниз і вниз зсовує. І от так пів хвилини грузиться сторінка форуму, якщо на ній декілька анонсів з масою картинок ...
|
|
|
|
gslgroup
Member
Activity: 434
Merit: 19
|
|
April 03, 2018, 08:36:16 PM |
|
Я вважаю, що публікація анонсів українською мовою, лише розвиває нашу гілку! Цікаво, а що ви пропонуєте? Я б пропонував більше тексту і менше картинок. Текст вантажиться відразу, а картинки поступово. Заходжу в тему, а мені тут все вниз і вниз зсовує. І от так пів хвилини грузиться сторінка форуму, якщо на ній декілька анонсів з масою картинок ... Якщо чесно мені б було теж так легше... Одна справа перекласти, а інша справа редагувати графічні файли. Але так вирішала команда проекту - мусимо поважати їх вибір.
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
April 03, 2018, 10:14:15 PM |
|
Вже відповідали на цю тему кілька разів, тут відповідь, шкода що не можна закріпити повідомлення, щоб всі його бачили в даній темі : Багато тем вже створювали люди, щоб нам відкирили окрему гілку на форумі, але як вони написали в нас дуже замало людей в нашій гілці і тому сенсу відкривати її немає і потрібно більше розкручувати дану сторінку, щоб вони побачили, що є активність і могли дати нам окрему сторінку на даному форумі
|
|
|
|
Bohdan123
Jr. Member
Activity: 79
Merit: 1
|
|
April 03, 2018, 10:26:21 PM |
|
Активність збільшується. Потрібно більше писати. Тільки українською (щоб нам не пропонували користуватись російскою гілкою). Ігнорувати російску гілку. Оперативно постити тут адмін новини з перекладом (навіть, якщо це першоквітневі жарти). Створити спамсписок наших. І раз в місяць створювати тему "дайте нам окрему гілку" і щоб наші були повідомлені і швидко ту темку заспамлювали. Можна і іншомовних підключити до цієї справи.
|
Інформація про лоторейки, баунті, аердропи і іншу халяву криптосвіту українською https://t.me/crypto_bonus_ua
|
|
|
soixantedix
Member
Activity: 518
Merit: 11
|
|
April 04, 2018, 08:27:31 AM |
|
Активність збільшується. Потрібно більше писати. Тільки українською (щоб нам не пропонували користуватись російскою гілкою). Ігнорувати російску гілку. Оперативно постити тут адмін новини з перекладом (навіть, якщо це першоквітневі жарти). Створити спамсписок наших. І раз в місяць створювати тему "дайте нам окрему гілку" і щоб наші були повідомлені і швидко ту темку заспамлювали. Можна і іншомовних підключити до цієї справи.
і анонси з монетами/токенами теж добре. хоч і важко навігувати з ними в гілці. де ви маєте на увазі створювати тему "дайте нам окрему гілку" ? я пам'ятаю писав в якісь з таких тем про заклик дати нам повноцінний розділ.
|
|
|
|
Mark_tw
Newbie
Activity: 209
|
|
April 04, 2018, 12:08:23 PM |
|
Всім привіт! Хто порадить кілька норм баунті чи дропів буду вдячний для новачка!
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
|
April 04, 2018, 02:14:05 PM |
|
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
|
|
April 04, 2018, 02:43:13 PM |
|
ASIC-майнери для Ethereum: що це значить зараз і що буде даліЧи зможе Ethereum протистояти ASIC-майнерам? Це запитання стало актуальним у вівторок, 3 квітня, в зв'язку з новинами про те, що китайський виробник криптовалютних майнерів Bitmain розробив і готує до продажу спеціалізований ASIC-майнер для обробки Ethereum-транзакцій і отримання відповідної винагороди. Компанія Bitmain підтвердила в Твіттері випуск майнерів Antminer E3, які будуть продаватися за ціною $ 800. Таким чином, чутки перестали бути чутками і стали реальністю. Читати далі: ASIC-майнери для Ethereum: що це значить зараз і що буде далі
|
|
|
|
Bohdan Rabeha
Copper Member
Newbie
Activity: 377
I'm from #GenerationB
|
|
April 04, 2018, 02:52:08 PM |
|
Ну у нас же українська гілка, а ми на російску постимо і англійску. А свій переклад не робим. А ще хочем власну гілку. Соррі, Май інгліш іс бед фор транслейт фром ігліш орігіналі пост ЗА ТО СІ СТАРАЇШ
|
|
|
|
xCoinFactory
Member
|
|
April 04, 2018, 03:04:06 PM |
|
Відбувся реліз оновленого GUI-гаманця Monero GUI-WalletСтало відомо, що розробники Monero випустили недавно оновлену версію гаманця Monero Graphic User Interface Wallet (GUI-Wallet). Нова версія буде повністю сумісна з майбутнім оновленням мережі, яке заплановане на 6 квітня поточного року. В ході хардфорку 6 квітня буде запущено оновлений клієнт версії 0.12.0 з назвою Lithium Luna. Таке рішення компанії забезпечить захист основної мережі Monero від DoS-атак, проведених за допомогою ASIC-майнерів, а також дозволить інтегрувати новітні функціональні зміни в протокол, такі як: Читати далі: Відбувся реліз оновленого GUI-гаманця Monero GUI-Wallet
|
|
|
|
EEM
|
|
April 04, 2018, 04:12:22 PM |
|
ASIC-майнери для Ethereum: що це значить зараз і що буде даліЧи зможе Ethereum протистояти ASIC-майнерам? Це запитання стало актуальним у вівторок, 3 квітня, в зв'язку з новинами про те, що китайський виробник криптовалютних майнерів Bitmain розробив і готує до продажу спеціалізований ASIC-майнер для обробки Ethereum-транзакцій і отримання відповідної винагороди. Компанія Bitmain підтвердила в Твіттері випуск майнерів Antminer E3, які будуть продаватися за ціною $ 800. Таким чином, чутки перестали бути чутками і стали реальністю. Читати далі: ASIC-майнери для Ethereum: що це значить зараз і що буде далі Нещодавно розробники Ethereum повідомили, що готові перейти на гібридний майнінг POW/POS, назвали його Friendly Finality Gadget Casper (FFG Casper). Нагорода за находження блоку POW-майнінгом буде знижена з 3х ETH до 0,6. Через декілька днів буде meet-up босів ефіріуму, можливо вони поквапляться щодо імплементації нової процедури майнінгу. Так що не відомо чи вигідно купувати такі асіки
|
|
|
|
Proruv
Newbie
Activity: 81
|
|
April 04, 2018, 07:47:59 PM |
|
Всім привіт! Закінчилось баунті, в таблиці нарахували токени...Залишилось тільки кус пройти...Скажіть обовязково свої документи відправляти?
|
|
|
|
|