AvAreS
Member
Activity: 212
Merit: 13
|
|
November 17, 2017, 02:35:44 AM |
|
günde 2 kez şarj ediyorum..O derece yani..
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
November 17, 2017, 07:15:04 AM |
|
günde 2 kez şarj ediyorum..O derece yani.. Lenovo telefonların şarjı çok gidiyor diyorlar, onlara bir bakın madem
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Sarefare
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
November 17, 2017, 08:30:29 AM |
|
Telefonsuz yaşayamaz hale geldik.Cep telefonları yokken ne yapıyorduk,ne şekilde iletişim kuruyorduk unuttuk gerçekten.Fakat abartmış durumdayız.Özellikle araba kullanırken ve sokakta yürürken telefon ile ilgilenmek çeşitli sıkıntılar yaşanmasına sebep oluyor..
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
November 17, 2017, 08:48:59 AM |
|
Ben baya bağımlı olduğumu düşünüyorum. Cep telefonum yoksa ölmüşüm gibi bi his oluyor.
|
|
|
|
thetis
|
|
November 17, 2017, 10:22:24 AM |
|
birebir bağlıyımdır ama araba kullanırken asla o telefonla dikkatimi dağıtmam. amcalar gibi kenara çekerim arabayı görüşmemi yapar yola devam ederim.
araba kullanırken telefon kullanan arkadaşlar
sakın sakın sakın. hand free olsun blütüt olsun ne olursa olsun telefon yüzünden dikkatinizi dağıtmayın.
dikkati en az %37 seviyesinde dağıtığı ortaya çıktı. bi mesaj yüzünden ne canınızdan olun ne karşıdakinin canını alın. gerek yok. önemli birşey varsa yine arar çok önemliyse aramıştır zaten çekin arabayı kenara işinizi halledin yola devam edin.
gerek yok bir telefon için can almaya.
|
|
|
|
emptyforever
Newbie
Activity: 80
|
|
November 27, 2017, 09:15:16 AM |
|
Bizi ezberci yapan bir icat.. daha doğrusu tembelleştiren, beyni uyuşturan bir icat.. eskiden insanlar bir çok numarayı ezberden biliyordu şimdilerde ise rehbere git isme tıkla ve arama gerçekleşsin..
|
|
|
|
colemankaan
Member
Activity: 116
Merit: 10
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
|
|
November 27, 2017, 06:14:10 PM |
|
Cep telefonlarina elimizden dusurmeyecek derecede bagimliyiz.
|
|
|
|
miraekiz
Member
Activity: 84
|
|
November 27, 2017, 06:47:43 PM |
|
baya bağımlısı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü her işimize yarıyor yeri gelir hava atarsın film, müzik, fotoğraf , not defteri vs herşey elimizin altında ve mesajlaşma anı yakalama modası olduğu için asla bırakamayacağız.
|
|
|
|
Bitcoin Acemisi
|
|
November 27, 2017, 09:19:27 PM |
|
Gereginden fazla baglıyız geçen sene ekranım kırılmıştı yaptıramamıştım 3 gün telefonsuz gezmiştim cok garipti gerçekten
|
|
|
|
mnyers1
Newbie
Activity: 210
|
|
November 28, 2017, 08:47:13 AM |
|
problem telefonlarda değil..
|
|
|
|
spoiled3
Newbie
Activity: 66
|
|
November 28, 2017, 09:14:37 AM |
|
Tuvallette bile bırakamıyoruz o derece saplantılı hale geldik . Online oyunlarında katkısı var tabi ki . Boşta kalınca direk telefonu arıyoruz . Bağımlılık derecem %100 .
|
|
|
|
ostergunter
Newbie
Activity: 13
|
|
November 28, 2017, 11:53:43 AM |
|
Tuvalette telefon kullanma bağımlılığına sahibim elimde olmazsa sıçamıyorum affedersiniz
|
|
|
|
heroise
Member
Activity: 224
|
|
November 28, 2017, 04:19:52 PM |
|
sabah uyanınca, uyumadan önce hatta uyku arasında bile kısacası her bilinçlilik halinde aklımızın bir köşesinde farkında olup engelleyememek de ayrı bir kısmı konunun
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
November 28, 2017, 04:26:49 PM |
|
Rutin olarak sabah uyanır uyanmaz oyunlar sosyal medya saatlerimi götürüyor, onun haricinde gün içinde elimde veya cebimde. Arada bi bozulduğunda 1 hafta falan kullanmadığımda özgür ve rahatlamış olduğumu hissediyorum
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Trphy.io
|
|
November 28, 2017, 04:29:22 PM |
|
Arada bir telefonun varlığını unutuyorum ve o anlar genelde verimli anlarım oluyor, aslında gün içerisinde telefon ne kadar az aklımıza geliyorsa o kadar vatana millete faydalıyızdır bence
|
|
|
|
mmmtr
|
|
December 13, 2017, 07:13:35 PM |
|
Şimdiki nesli telefonun başından kaldıramaz olduk aynı şeyler bizler içince geçerli telefonsuz hayat olmazmış gibi geliyor insan. Cafede evde okulda iş yerinde insanlardan uzaklaşarak telefona kaptırıyor insan kendini.
|
|
|
|
gemisudayuzer
Newbie
Activity: 70
|
|
December 13, 2017, 09:40:48 PM |
|
Bu soru şöyle olmalıydı bence cep telefonsuz ne kadar yaşayabilirsiniz ? yada cep telefonunu elimde görmediğimde ne yapmalıyım gibi olabilirdi AŞIRI BAĞIMLIYIZ !!!
|
|
|
|
erifubirugen
Member
Activity: 350
|
|
December 13, 2017, 10:13:02 PM |
|
Bağlı mıyız? Cep telefonları olmadan nefes bile alamıyoruz. Nerelerden nerelere geldi bu iş.. Cep telefonsuz devirleri çok iyi hatırlayan birisi olarak geriye baktığımda bugün geldiğimiz duruma inanılmaz şaşırıyorum. Sabah uyandığımızdan itibaren elimizin, gözümüzün ucundan ayıramıyoruz telefonlarımızı. İşimize tabiki de yarıyor ama teknolojiye köle olma durumumuz beni çok rahatsız ediyor..
|
|
|
|
AkFon
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
December 14, 2017, 12:17:16 AM |
|
Cep telefonum olmadan kendimi çıplak gibi hissediyorum bağımlılık derecemiz maalesef çok fazla.Hayatımızda cep telefonu diye bir şey yokken nasıl yaşıyormuşuz diye düşününorum.
|
|
|
|
sentinel73
Member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
|
|
December 14, 2017, 04:03:24 PM |
|
Bağımlılık olmuş durumda ne yazık ki kullanan herkes de bunun farkında ancak kimse umursamıyor.. Etkilerini hemen görmediğimiz için gözardı ediyoruz ancak durum sandığımızdan da vahim bence..
|
|
|
|
|