Dr.Cocktail
|
|
December 08, 2017, 09:48:17 PM |
|
Bu projenin imza kampanyasına katılmayı düşünmüştüm ama Hyundai ismini biraz ödünç almalarından dolayı projeye olan güvenim en başından beri çok oluşmadı.Yinede ıota'nın çıkışı bu projeye yarayabilir.
|
|
|
|
HCRT
|
|
December 08, 2017, 11:25:14 PM |
|
Bu projenin hedefi ne bilen var mı?Ne işe yararlar?Ben isminden dolayı önce dedim Hyundai bu işlere girmiş dedim sonra yok bunlar dayıoğularımıymış neymiş dedi biri o yüzden giresim gelmedi imzasına
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
December 09, 2017, 07:09:51 AM |
|
Bu projenin hedefi ne bilen var mı?Ne işe yararlar?Ben isminden dolayı önce dedim Hyundai bu işlere girmiş dedim sonra yok bunlar dayıoğularımıymış neymiş dedi biri o yüzden giresim gelmedi imzasına
ANa sayfada TR whitepaper var bır goz atarasınız az cok fıkır edinirsiniz. Yapılmak ıstenen ethereum ve bıtcoının guzel ozellıklerını alıp bır zıncır halıne getırmek ve bunun iot cıhazlarına (internete baglanan aletler) entegre etmek. TR telegram kanalına katılıp sorularınızı sorabılırsınız https://t.me/hdac_tr
|
|
|
|
Solarminer
|
|
December 09, 2017, 10:24:33 AM |
|
ANa sayfada TR whitepaper var bır goz atarasınız az cok fıkır edinirsiniz. Yapılmak ıstenen ethereum ve bıtcoının guzel ozellıklerını alıp bır zıncır halıne getırmek ve bunun iot cıhazlarına (internete baglanan aletler) entegre etmek. TR telegram kanalına katılıp sorularınızı sorabılırsınız https://t.me/hdac_trEğer ki bunu faaliyete geçirmeyi başarırlarsa kimse önünde duramaz düşüncesindeyim. Fikir oldukça güzel .. Ekip de çalışıyor twitter dan gönderdikleri fotoğraflara baktım gayet geçerli bir şekilde ilerliyorlar .
|
|
|
|
zenfo
|
|
December 09, 2017, 10:32:50 AM |
|
btc nin bu inanilmaz artisi sayesinde bounty hunterlar guzel kazanc elde edecek gibi gorunuyor. keske her kampanya btc bazinda dagitim yapsa. projenin reklamini da guzel yapiyorlar. bakalim bu proje nereye varacak
|
|
|
|
marpaci
|
|
December 09, 2017, 11:19:08 AM |
|
Şu anki en gözde kampanya sanırım. Ama imza listesi çok kalabalık olduğu için girmedim ben...
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
December 09, 2017, 07:53:46 PM |
|
Eddy Travia ve Stuart Corby, çevre dostu IoT faydaları da dahil olmak üzere Hdac hakkında konuşuyorlar
|
|
|
|
hidrocop
|
|
December 09, 2017, 08:25:33 PM |
|
Bu arkadaşlar bırden fazla iot cıhazı tek bır blockchaınde degılde bırden fazla blockchaınde haberleştırmeyı nasıl yapacaklarmıs, hadı guvenlık ıcın bunu yapıyorsun dıyelımde senın zıncırler arası geçısın mumkunse o kodu kıracak adamında geçişi mumkun olacaktır, haa sırf akıllı sozleşme ile geçiş kapılarını açıyorsan işte o zaman gerçekten guvenlıkten bahsedıyor olabılırız
|
|
|
|
twiifm
|
|
December 09, 2017, 08:46:43 PM |
|
Bitcoin'in artışı tokenin fiyatını arttırdı ama Bitcoin bu kadar değerlenirken kim yükseliş trendinden çıkıp yatırım yapmak isterki? Bana göre Bitcoin'in artışı Hdac'ın aldığı yatırımı azalttı.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
December 09, 2017, 09:11:29 PM |
|
Proje hakkında şüphelerim vardi fakat Telegram grubunda paylaşılan ekran görüntülerinden sonra projenin gerçekten iyi olduğunu farkettim.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
December 10, 2017, 01:36:10 AM |
|
Bu proje olan ümidim gitgide azalıyor yani bir şey yapacaklarını zannetmiyorum bu yüzden imzasına çok girmediğimden mutluyum
|
|
|
|
hiburak
|
|
December 10, 2017, 06:36:17 AM |
|
Bu arkadaşlar bırden fazla iot cıhazı tek bır blockchaınde degılde bırden fazla blockchaınde haberleştırmeyı nasıl yapacaklarmıs, hadı guvenlık ıcın bunu yapıyorsun dıyelımde senın zıncırler arası geçısın mumkunse o kodu kıracak adamında geçişi mumkun olacaktır, haa sırf akıllı sozleşme ile geçiş kapılarını açıyorsan işte o zaman gerçekten guvenlıkten bahsedıyor olabılırız
blokzincirleri arasında iletişim kurma meselesi yeni değil. örneğin aion tamamen bu iş üzerine odaklanmış bir proje. yapmaya çalıştıkları şey blokzincirleri arasında veri transferlerinin gerçekleşebilmesi, bunun içinse oracle benzeri teknolojilerden yararlanılacak. yani akıllı sözleşme gerekiyor olmalı böyle bir şey için. hdac ise whitepaper'da bunu nasıl yapacağını tam olarak detaylandırmamış, yapılabilir demiş sadece. bir de şöyle bir şey var whitepaper'da: "In summary, the private blockchain can be accessed only when the administrator of the private blockchain grants access through pre-authentication and registration."
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
December 10, 2017, 09:25:00 AM |
|
blokzincirleri arasında iletişim kurma meselesi yeni değil. örneğin aion tamamen bu iş üzerine odaklanmış bir proje. yapmaya çalıştıkları şey blokzincirleri arasında veri transferlerinin gerçekleşebilmesi, bunun içinse oracle benzeri teknolojilerden yararlanılacak. yani akıllı sözleşme gerekiyor olmalı böyle bir şey için. hdac ise whitepaper'da bunu nasıl yapacağını tam olarak detaylandırmamış, yapılabilir demiş sadece. bir de şöyle bir şey var whitepaper'da: "In summary, the private blockchain can be accessed only when the administrator of the private blockchain grants access through pre-authentication and registration." Burak hocam açıklamalar için teşekkürler, arkadaşın sorusuna gelince child sistemi olacagından alt gruptaki blockchainden üst kısma geçebilmek için yada cihazlar arası zincir degişimleri için daha oncesinde izin verilmiş olması gerekıyor ben wp tercume ederken bunu anlladım
|
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
December 10, 2017, 10:53:13 AM |
|
Bu proje olan ümidim gitgide azalıyor yani bir şey yapacaklarını zannetmiyorum bu yüzden imzasına çok girmediğimden mutluyum
Nedenmiş o? Bir kaynaktan önemli bir bilgi mi gördünüz? Ne haber geldi size de bu boş postu atıp burada paylaşmıyorsunuz? Şu yapılan post kasmaktan başka bişey değil, azıcık whitepaperı, telegram grubunda, orijinal ann başlığında yazılanları okuyun.
|
|
|
|
social1178
Member
Activity: 112
Merit: 11
|
|
December 10, 2017, 10:58:57 AM |
|
Korenın ico yasaklaması kararı hdac'ı etkılıyormu arkadaşlar bunlar ingiltere merkezli bir firmamıydı o yuzden etkılemez dedıler ama para akışını falan durdurabılırlermı hukumet olarak
|
|
|
|
Boinkit
|
|
December 11, 2017, 05:02:06 AM |
|
Korenın ico yasaklaması kararı hdac'ı etkılıyormu arkadaşlar bunlar ingiltere merkezli bir firmamıydı o yuzden etkılemez dedıler ama para akışını falan durdurabılırlermı hukumet olarak
İsviçre merkezli bir firmayı Kore nasıl etkilesinki? Belki yatirim yapmayi yasaklayabilirler fakat Kore yatırımcıları yatırımını Mart ayında yaptı.
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
December 11, 2017, 07:14:02 AM |
|
yanı hdac alacagını almış zaten formalıteden sırf mıllet tanısın dıye yapıyorlar bu reklamnları ve ıcoyu
|
|
|
|
cacoin
|
|
December 11, 2017, 07:45:34 AM |
|
Projenin imzasında olunca topladığı yatırımıda haliyle çok merak ediyorum hala bi bilgiye ulaşamadım.Bide bu hafta stake sayımları ne zaman yapılacak acaba.kaç gündür giremedim foruma dönemi kaçırmadan postları tamamlayayım
|
|
|
|
hidrocop
|
|
December 11, 2017, 07:50:42 AM |
|
Projede gelişme varmı dostlar bır alt sınıra geldıklerınden telegram kanalında toplanan yatırımı açıklayacagız demıslerdı sanırım bu alt lımıt 1000 btc falandır ama hıc sanmam btc bu kadar pahallıyken o kadar para toplamaları ımkansız denebılır
|
|
|
|
|