skip60
|
|
January 26, 2018, 08:54:28 PM |
|
Hayır bunlar bounty katılımcıları için degil, icoya yatırım yapanlar için bu maddeler. İşte bakın bounty yöneticisi ne yazmış.
I have downloaded hdac wallete address but how to add it on spreadsheet? my bitcointalk username is superhelper my hdac address is : H8it53bVoE6scYWXBrWuABNnFoerHVD2AA please update my sheet! edited [1:50:38 PM] Mei (M) Amazix:admin Idk why you did that. No one ask you to do that
Don’t meddle with token sale and token sale participant announcement. You are not token sale participant, you are a bounty hunter that participate in bounty program
|
|
|
|
formator
|
|
January 26, 2018, 09:13:49 PM |
|
Hayır bunlar bounty katılımcıları için degil, icoya yatırım yapanlar için bu maddeler. İşte bakın bounty yöneticisi ne yazmış.
I have downloaded hdac wallete address but how to add it on spreadsheet? my bitcointalk username is superhelper my hdac address is : H8it53bVoE6scYWXBrWuABNnFoerHVD2AA please update my sheet! edited [1:50:38 PM] Mei (M) Amazix:admin Idk why you did that. No one ask you to do that
Don’t meddle with token sale and token sale participant announcement. You are not token sale participant, you are a bounty hunter that participate in bounty program
en azından buradan anladığımıza göre blockchain'i yazmayı başarmıslar , bu da aslında hepimiz için güzel bir haber. yakın zamanlarda exchange , bounty haberleri gelicek gibi gözüküyor. Tabi inş...
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
January 26, 2018, 09:31:31 PM |
|
Arkadaşlar bu yukarıdaki durumlar bizim için degil hunterların böyle şeyler yapmasına gerek yok, beni takip edin amazix ile sürekli iletişim halindeyim hunterlar için imzalama zamanı geleceginde yayınlayacagım
|
|
|
|
alex219
|
|
January 26, 2018, 10:05:44 PM |
|
Matthias'ın da söylediği gibi 28 Şubat'a kadar katilimcilar ile ilgileneceklerine göre hunterlerle ilgilenme işi 28 Şubat'tan sonrasına kaldı.
|
|
|
|
Kienbui
|
|
January 26, 2018, 11:51:59 PM |
|
Ben nedense ödüllerin erkenden dağıtılmasını istemiyorum çünkü birçok kişinin sell emri vereceğini düşünüyorum. Hyundai dac iyi bir proje ve uzun vade de en az IoTA kadar parlayabilir olduğunu unutmayın, Dexko adlı borsa ile birlikte yayına girecek borsa Binance ayarında bir borsa olursa uçuşa geçeriz.
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 27, 2018, 09:06:23 AM |
|
Gene emekçileri sona bırakıyorlar Bu kadar uzamasının sebebi ne ola ki ? Zaten stakeler belli . İmzalatma işlemleri yapılır bu boşlukta da . Bir arada da tekrardan dağıtımlar yapılır . Şubatın sonuna kadar bekletilecek. Şubatta da yine bir bekletme olacak sarkacak Nisan - Mayıs ayına ..
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 27, 2018, 09:11:42 AM |
|
Gene emekçileri sona bırakıyorlar Bu kadar uzamasının sebebi ne ola ki ? Zaten stakeler belli . İmzalatma işlemleri yapılır bu boşlukta da . Bir arada da tekrardan dağıtımlar yapılır . Şubatın sonuna kadar bekletilecek. Şubatta da yine bir bekletme olacak sarkacak Nisan - Mayıs ayına .. Aynı soruyu telegramda sordular dun ve bounty yöneticisi zinciri olmadığı için nasıl dağıtım yapılmasını bekliyorsunuz dedi. Zincir daha tamamlanmadı zincir olacak testler olacak, cüzdanlar erişilebilir olacak hatta download edilebilir olacak ta sonra bounty'e sıra gelecek.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
January 30, 2018, 04:21:13 AM |
|
DEXKO set to open on March 15th KST Dexko borsası Kore saat dilimine göre 15 Mart'ta açılmaya hazır websitesinde ' http://dexko.co.kr/' geri sayım başlatıldı.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
February 20, 2018, 12:31:03 PM |
|
konuyu bir uplayım dedim malum şubat ayıda bitmek üzere. sitelerinde gelişmeler ile ilgili bir detay yok , hdac ne alemde . duyan bilen varsa bizi yeşillendirsin
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
February 20, 2018, 12:39:43 PM |
|
konuyu bir uplayım dedim malum şubat ayıda bitmek üzere. sitelerinde gelişmeler ile ilgili bir detay yok , hdac ne alemde . duyan bilen varsa bizi yeşillendirsin
Aynı şekilde ben de beklemedeyim. Daha da uzayacak sanırım . Oldukça geçerli bir proje inşallah bounty mevzusundan insanların tepkisini çekmezler . Bounty ciler olarak bayağı bir bekleyeceğiz anlaşılan .
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
February 20, 2018, 02:19:22 PM |
|
Bildiğim kadarıyla blok zincirleri şu anda test aşamasında, Martta devreye girecek. Yalnız Hdac zaman içerisinde epey ses getirecek gibime geliyor, Neblionun başarısı yakalayıp, daha da ileri gitme potansiyelini ciddi ciddi görüyorum Hdacta.
|
|
|
|
bravia
|
|
February 20, 2018, 07:48:30 PM |
|
Bunlar ne yapıyor yahu bi bountysne katılmıştık twitter hala dağıtım bekliyor ne kadar uzun süremye başladı bu bounty dağıtım işleri ben mi yalnış hatırlıyorum eskiden bu kadar uzun sürmezdi bounty dağıtımı. İşin iyicene suyunu çıkardı bu bounty yöneticileri....
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
February 20, 2018, 08:31:46 PM |
|
Bunlar ne yapıyor yahu bi bountysne katılmıştık twitter hala dağıtım bekliyor ne kadar uzun süremye başladı bu bounty dağıtım işleri ben mi yalnış hatırlıyorum eskiden bu kadar uzun sürmezdi bounty dağıtımı. İşin iyicene suyunu çıkardı bu bounty yöneticileri....
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun?
|
|
|
|
dogaatac
|
|
February 20, 2018, 09:57:15 PM |
|
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun? bir yerden sonra alışıyorsun über anlamsız postlara o yüzden canını sıkma hocam gecenlerde btctürk'ün ethereum cekimini kapatması ile ilgili bir konu vardı.olay yaklasık 1 ay önce olmus ama millet okumadan bakmadan bir sürü saçma yorumlar yazıyordu malum post atmak önemli
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
February 20, 2018, 10:00:41 PM |
|
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun? bir yerden sonra alışıyorsun über anlamsız postlara o yüzden canını sıkma hocam gecenlerde btctürk'ün ethereum cekimini kapatması ile ilgili bir konu vardı.olay yaklasık 1 ay önce olmus ama millet okumadan bakmadan bir sürü saçma yorumlar yazıyordu malum post atmak önemli Valla ya tamam bizde mesaj kasıyoruzda en azından konuyu ve yorumları okuyoruz adamlar yorumları okumayı bırak, yazıyı dahi okumadan direkt olarak başlığa göre cevap veriyor.
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
February 21, 2018, 08:50:04 AM |
|
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun? bir yerden sonra alışıyorsun über anlamsız postlara o yüzden canını sıkma hocam gecenlerde btctürk'ün ethereum cekimini kapatması ile ilgili bir konu vardı.olay yaklasık 1 ay önce olmus ama millet okumadan bakmadan bir sürü saçma yorumlar yazıyordu malum post atmak önemli Yahu biri bunlara artık sadece postla bir yere varamayacaklarını söylesin, çok kurgu hatası var, hepimizin bir tarafına kaçtı ama şu merit sistemi gerçekten gerekiyor. Sen btctürkün konusunu yazmışsın, o ne ki? Donanımhabere döndü burası iyice, vatandaş üye olup, 2 yıl önceki konuyu hortlatmış.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
February 21, 2018, 08:58:23 AM |
|
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun? İnsanımızın kafası çok güzel hocam. "2 ay imzada durdum, twitleri rt ettim, nerde lan benim param" modunda bi çok kişi. Proje? dediğin zaman "Hö, o ne ola ki" cevabı geliyor çoğu kişiden. Herkes kısa yoldan para kazanma derdinde. Tamam para kazanmak güzel şey de insan kazanacağı şeyi biraz araştırır yahu...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
HCRT
|
|
February 21, 2018, 03:44:09 PM |
|
Acaba bir borsaya girdi mi arkadaşlar?Ben imzasına girecektim.Giremedim diye bayağı üzüldüm güzel bounty i dağıttılar ama borsaya girmediği için değeri yok şu an
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 21, 2018, 05:59:08 PM |
|
bountyler dagılmadı bildigim daha zinciri yok o yüzden o iş biraz uzar hele bu piyasalarda çok daha uzar adam çıkartmaz zincirini fiyatını çakmasınlar diye
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
February 21, 2018, 06:56:41 PM |
|
Arkadaşım önce dahil olduğun projeye 2 satır göz at, ondan sonra yorum yap. Hdac blok zinciri oluşturulma aşamasında, herhangi bir gecikme yok, daha token oluşturulmadı, sana ne göndermelerini bekliyorsun? İnsanımızın kafası çok güzel hocam. "2 ay imzada durdum, twitleri rt ettim, nerde lan benim param" modunda bi çok kişi. Proje? dediğin zaman "Hö, o ne ola ki" cevabı geliyor çoğu kişiden. Herkes kısa yoldan para kazanma derdinde. Tamam para kazanmak güzel şey de insan kazanacağı şeyi biraz araştırır yahu... Senden sonraki posta bak....
|
|
|
|
|