Bitcoin Forum
December 07, 2016, 10:41:27 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: hi, I am new here and I have started mining and need some help  (Read 729 times)
cetpa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 29, 2011, 08:01:08 AM
 #1

Hi

I am new in bitcoin mining and I have been trying some different configurations. I own a 6950 unlocked and got 400mhash/s with certain clocks. All is ok in this computer with direct internet connection but I have one internet access with a proxy between and I want to ask if I can use that internet proxy connection for mining.

It is because in that place I can build a dedicate mining server with fans etc.

Thanks in advance
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481107287
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107287

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107287
Reply with quote  #2

1481107287
Report to moderator
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 29, 2011, 08:07:03 AM
 #2

Hi

I am new in bitcoin mining and I have been trying some different configurations. I own a 6950 unlocked and got 400mhash/s with certain clocks. All is ok in this computer with direct internet connection but I have one internet access with a proxy between and I want to ask if I can use that internet proxy connection for mining.

It is because in that place I can build a dedicate mining server with fans etc.

Thanks in advance


Should be fine, just use Proxify or something similar to proxy the program.
cetpa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 29, 2011, 08:22:59 AM
 #3

thanks but I mean the proxy is in my internet access. I tried guiminer and when it tries to connect puts and error of problems connecting. In my windows internet configuration I have a proxy to go out to the internet with and ip and port 8080

I want guiminer to use that proxy and port to go out to the internet
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 29, 2011, 08:30:46 AM
 #4

thanks but I mean the proxy is in my internet access. I tried guiminer and when it tries to connect puts and error of problems connecting. In my windows internet configuration I have a proxy to go out to the internet with and ip and port 8080

I want guiminer to use that proxy and port to go out to the internet

Yes I know what you said, download Proxifier to make GUIMiner do that.
cetpa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 29, 2011, 08:39:43 AM
 #5

thanks, that's what I was looking for

one more question, why people use proxys like anonymous proxys in the internet for mining? to prevent password stealing or something like that?
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 29, 2011, 08:42:55 AM
 #6

thanks, that's what I was looking for

one more question, why people use proxys like anonymous proxys in the internet for mining? to prevent password stealing or something like that?

You don't need to. The only things people can do with your miners passwords are mine for you.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!