sopromat
|
|
April 22, 2018, 09:48:39 PM |
|
Başlangıçta paramın %80i ile giriş yaptım kendime biraz harçlık bıraktım acil durumlar için sonrasında kar edince anaparamı geri aldım, halen biraz para geriçekiyorum önlem olarak.
|
|
|
|
Piratte
|
|
April 22, 2018, 09:57:19 PM |
|
Paramin cok buyuk bir yuzdesi kripto paralarda ama uzun zamandir trade yaptigim icin zararimi dengelemeyi biliyorum ve kaybettigimde uzulmuyorum.
|
|
|
|
arhanklc
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
May 25, 2018, 11:50:51 AM |
|
denemek amaçlı kucuk bi yatırım yaptım suan çok bir farki yok ama bu aralar daha fazla girmeyi düşünmüyorum ekonomik sikintilardan dolayı ne olucagini anlayamıyorum saga solu belli olmuyor .
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
Merit: 11
|
|
May 25, 2018, 06:42:18 PM |
|
Birikimimin %60i burada ve aylık cebimde kalan paranın da %75ini buraya yatiriyorum. Her geçen gün biraz daha ekliyorum arttırmaya çalışıyorum olabildiğince.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
May 25, 2018, 09:46:47 PM |
|
Her şartta artı para ile girmek lazım bu piyasaya bence çünkü oynaklık o kadar fazla kimpsikolojiyi korumak gerçekten çok zor.. küçük yatırımlarla başlamak lazım
|
|
|
|
brciso135246
Jr. Member
Activity: 372
Merit: 1
|
|
May 25, 2018, 10:36:37 PM |
|
Kaybedersem cok uzulmem diyecegim 10bintl ile giriş yaptım. Sonra kaybettim ve bir 10bin daha yatırdım .. bunu da kaybedersem üzülürüm. Bu esnada sabretmeyi ogrendim.
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
|
|
May 26, 2018, 09:32:38 PM |
|
Kaybettigimde bana dokunmayacak miktarda parayla girmek en akillica olani. Ayrica onunda yarisiyla girip diger kismini piyasa sartlarina gore nakitte tutmak en akillicasi.
|
|
|
|
600rr
Newbie
Activity: 168
|
|
May 26, 2018, 09:59:17 PM |
|
Mevcut donemde acikcasi bekliyorum. Biraz daha hareketlenir hareketlenmez oldukca saglam paralarla girmeyi dusunuyorum.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
May 27, 2018, 08:48:14 PM |
|
paramın hepsiyle girdim hocam ama çok bir miktar değildi zaten neden? çünkü öğrenci adamım zaten ne kadar param olabilir ki yavaşa yavaş ekmeğimizi çıkarmaya çalışıyoruz.
|
|
|
|
Tadic
|
|
May 27, 2018, 09:49:01 PM |
|
ben paramın büyük bir kısmını koydum zamanında, bu işe çok umutla bakıyordum çünkü, ama şu an bu umutlarım büyük ölçüde azalmak üzere piyasanın bu halleri hevesimi baya kırdı.
|
|
|
|
Sikkoin
Newbie
Activity: 70
|
|
May 27, 2018, 09:54:27 PM |
|
0 maliyet ile. Bountyler sağolsun bir süredir devam. Şu aralar doğru düzgün birşey yakalayamıyoruz ama olsun.
|
|
|
|
afgan355
Member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
May 27, 2018, 10:16:07 PM |
|
paramla girmedim bu işe forumda takılırken bounty olayını farkettim ve oradan kazandığım parayla başladım bu işe. daha pek bir şey de kazanamadım o ayrı mesele.
|
|
|
|
Karides
Newbie
Activity: 140
|
|
May 27, 2018, 11:52:41 PM |
|
Yaklaş yarısıyla girdim ama keşke hepsiyle girseydim yükseldi
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
May 27, 2018, 11:54:50 PM |
|
paramla girmedim bu işe forumda takılırken bounty olayını farkettim ve oradan kazandığım parayla başladım bu işe. daha pek bir şey de kazanamadım o ayrı mesele. Cepten parayla girmeyince daha rahat hareket ediliyor. Daha çok kazanabilirsiniz daha büyük riskler alıp ama daha çok da kaybedebilirsiniz. Havadan gelen para diye düşününce savurganlık yapılabiliyor. Dandik ICO'lara para kaptırmamaya bakın.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
alex219
|
|
May 28, 2018, 02:06:26 AM |
|
İlk yatırım yaptığımda sadece bir aylık gelirimle girmiştim. Sonrasında farklı zamanlarda ilave yaparak yatırımımı arttırdım. Şimdiki yatırımım hemen hemen birikimimin yarısı kadar.
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
May 28, 2018, 03:13:55 AM |
|
%70 diyebilirim artık sürünüyoruz haliyle niyedersen sağolsun btc amca ve altcoinler süründürüyor geç girmeme rağmen %35 zararda gözüküyorum ama olsun problem değil.
unutmayın satmadığınız sürece zararda değilsiniz.
|
|
|
|
Rahip
|
|
May 29, 2018, 08:13:23 AM |
|
Her zaman paranın %25lik kısmını riske etmeyi göze alabilirim daha fazlası beni aşar, o yüzden bu piyasaya ilk girdigimde de biraz kredi çekip maaşımın 4 te biriyle ödemeyi planlamıstım ki öyle de yaptım su anda kardayım elimdekiler hala bende çünkü
|
|
|
|
esgec
Jr. Member
Activity: 156
|
|
May 29, 2018, 08:14:43 AM |
|
0 ortalama 1 btc param var şuan airdropları iyi değerlendirmiştim oradan da al sat derken 1 btc olmuş ama yoruldum köşeye attım duruyor.
|
|
|
|
multimix
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
June 06, 2018, 10:34:29 PM |
|
crypto money marketine ilk girdiğimde paramın çeyrek miktarı ile girmiştim daha sonra kazandığım paranın yarısı ile her ay yatırım yapmaya ve coin satın alamya devam ettim.
|
|
|
|
Razor5
|
|
June 19, 2018, 07:11:06 PM |
|
Eğer çok paranız varsa bence hepsiyle girmek çok mantıklı çünkü artacağı bariz belli o yüzden parası olanlar bence yatırıma hemen başlamaları lazım ve hemen kara geçmeleri lazım:)
|
|
|
|
|