Hem mining için, hem oyunlarda hem de VR'da üst üste en iyi performansları sergileyen Gigabyte'tan referans kabul edilen 1 numaralı ekran kartı. Sadece 30 saniye süresince çalışırlığını ve Zcash'te 720sols'un üstünde mine edebildiğini gözlemlemek için takıp çıkarılmıştır.
Amerika'dan aldığım ekran kartını mining rig'lerimizde yer kalmadığı için çok uygun fiyata satışa çıkardım, doların yükselmesiyle artık ABD'den de bu fiyata gelmiyor. Amerika ve Gigabyte worldwide garantisi var ama en az 10 yıl kusursuz performans alacaksınız bu karttan metin olun ben kendim de bu marka ve benzeri kartları çok kullandım 1080 TI tank gibi çalışır.
Lütfen takas ve indirim gibi konularda ısrar etmeyiniz, 3600 TL'yi getirene İstanbul'da kartı saniyesinde teslim ediyorum. Havale yapana cüzzi bir kargo ücretiyle yurt içi teslim düşünürüz, BTC üzerinden de ödeme alabiliriz.
Son olarak bazı arkadaşlar referans kart olunca bunu bir dezavantaj zannediyor, lütfen fan sayısına aldanmayın, biz bu kartları 1080 TI'ın en iddalı kartı kabul edilen 3 fanlı AORUS'larla yan yana çalıştırıyoruz garanti ediyorum Turbo referans Gigabyte daha serin kalıyor. Açık kasa sistemlerinde referans kart, overclocking'de daha esnek olduğu için "gaming / vr ready" kartlara göre her zaman daha iyi performans verir bunu da belirtmek isterim. İyi Çalışmalar.
Üzgünüm yorum yapmayacaktım fakat, Turbo ve Aorus modellerine bende sahibim. Turbo'nun daha serin kaldığını iddia etmişsiniz. Kesinlikle yanlış bir bilgi. Turbo modellerinin soğutması ile Aorus kesinlikle karşılaştırılamaz, bu modeli almak isteyen arkadaşlar ısınma sorununu gözönünde tutmaları lazım.
İddialı bir şekilde turbo daha serin demeseydiniz yorum yapmayacaktım satışınıza engel olmamak için fakat doğru bilgi vermek gerekiyor. Ki zaten 30 saniye çalıştırdığınızı iddia ediyorsunuz, tam anlamıyla bir test edilmediği (!) belli gibi. Çok değil, 10 dk çalıştırın sonra sonucu anlayacaksınız.