Bitcoin Forum
June 23, 2018, 06:47:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
Author Topic: AMD Catalyst 11.7 Preview + OpenCL 2.5.684.211  (Read 16744 times)
huayra.agera
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100



View Profile
July 01, 2011, 01:28:54 AM
 #1

Hi guys! I just installed this and wanted to check out if there are any performance improvements. Maybe we can all test this one out.
With my 5850 @ 960/300/1.174v | poclbm 6.27.2011 + aoclbf 1.74

Catalyst 11.7 = 389-393 Mhash/sec.
Catalyst 11.6 = 390 Mhash/sec.

Some guys reported improvements on OCL performance here http://bit.ly/iPSObE (Post 41).

It's a new AMD APP runtime as well as driver.  Here is the download link also from the thread (thanks for users out there)  Smiley
http://bit.ly/kDIiWo

Enjoy!

BTC: 1JMPScxohom4MXy9X1Vgj8AGwcHjT8XTuy
1529779635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529779635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529779635
Reply with quote  #2

1529779635
Report to moderator
1529779635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529779635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529779635
Reply with quote  #2

1529779635
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529779635
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529779635

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529779635
Reply with quote  #2

1529779635
Report to moderator
phorensic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 500



View Profile
July 01, 2011, 03:40:40 PM
 #2

What about phatk performance?
shivansps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 501


Crypto into the masses


View Profile
July 02, 2011, 01:34:59 AM
 #3

I just found out this.

http://developer.amd.com/tools/gDEBugger/Pages/default.aspx

The 11.7 Early has the SDK 2.5 in that package.

HD6870 from 284 to 292, HD6850 245 to 253.

CPU usage bug is still unfixed.

Clavulanic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
July 02, 2011, 02:21:09 AM
 #4

I'm very interested. Patiently waiting to see some results on the 5xxx series  Grin

theunforgiven
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 02, 2011, 03:15:12 AM
 #5

5850 - 392MHash/s to 398MHash/s
dalamchops
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345
Merit: 250


View Profile
July 02, 2011, 03:24:43 AM
 #6

5850 - 392MHash/s to 398MHash/s

What sdk/driver did u upgrade from.
theunforgiven
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 02, 2011, 03:28:35 AM
 #7

5850 - 392MHash/s to 398MHash/s

What sdk/driver did u upgrade from.

Catalyst 11.5b
qed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
July 02, 2011, 05:02:27 AM
 #8

It seems like you don't need dummy plug anymore on Windows 7  Shocked

Mobile App (Android)

Monitor miners, exchange rates and Bitcoin network stats.
shivansps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 501


Crypto into the masses


View Profile
July 02, 2011, 05:12:41 AM
 #9

oh, good find.

scifimike12
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250



View Profile
July 02, 2011, 05:41:52 AM
 #10

Still getting the same hash rate but not having to use a dummy plug is actually a big plus.  Smiley

EDIT:  Seems you still need a dummy plug if you're overclocking.  Figures.  Sad
shivansps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 501


Crypto into the masses


View Profile
July 02, 2011, 06:38:48 AM
 #11

not with CCC oc at least.

pennytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 250


View Profile
July 02, 2011, 05:24:58 PM
 #12

re the no dummy plus thing, does it work with remote desktop (RDP)?

please donate to 1P3m2resGCP2o2sFX324DP1mfqHgGPA8BL
ricksta
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
July 02, 2011, 06:46:27 PM
 #13

didn't make a difference for my asus 5850
ricksta
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
July 02, 2011, 07:06:44 PM
 #14

actually, it broke my machine when i restarted. now gui miner can't see my cards.
huayra.agera
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100



View Profile
July 02, 2011, 07:55:04 PM
 #15

Hi! Maybe we can merge with this thread : http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=24891.0. No dummy plugs? I'll test it on my dual-gpu rig. So far, no increase or loss in performance on the 5850. Maybe the 6800/6900 series have a boost?

BTC: 1JMPScxohom4MXy9X1Vgj8AGwcHjT8XTuy
dalamchops
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345
Merit: 250


View Profile
July 02, 2011, 08:35:46 PM
 #16

my friend saw an increase ~2% with 2.1 sdk and 11.7 on his 5850/70. YMMV
icaci
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
July 02, 2011, 10:24:32 PM
 #17

What about phatk performance?
poclbm 27.06.2011 comes with phatk instead of the old poclbm kernel.

1KaohAcY7Zjq7eVa8WvVGrVnry3CqgkcmH
hennessy
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
July 03, 2011, 12:28:59 AM
 #18

Any news on the unneccesary CPU usage while mining?
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1000


DiabloMiner author


View Profile WWW
July 03, 2011, 02:17:25 AM
 #19

So basically SDK 2.5 is looking to be as fast as 2.1.

qed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
July 03, 2011, 02:31:10 AM
 #20

Any news on the unneccesary CPU usage while mining?

No fix yet, at least for me.

Mobile App (Android)

Monitor miners, exchange rates and Bitcoin network stats.
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!