beyler sorduğunuz ve merak ettiğiniz sorular bu forumda en cok gecen kelimelerden ibaret. lütfen "armut piş ağzıma düş" olayından cıkın ve google'dan arastırın
her gelen direk soruyor hiç araştıran yok
oysa sorulan her soru istisnasız daha önceden sorulmuştur ama araştırmak bizim genlerimizde yok
1283318 evet kayıt numaram bu... yeni geldim...
bir sorun mu vardı?
konuyu görürsün cevap vermezsin olur biter?
1 aydır bu işlerle haşır neşirim.. bir çok konuyu öğrendim.. Daha net bilgileri tecrübe etmiş insanlardan öğrenmek ve pekiştirmek için sorduğum normal bir soru??
Olaya tepkisel yaklaşmayıp daha normal bir dille yaklaşsak nasıl olur acaba?
orada EOS için haziran ayında kendi blockchain başlıcak diyor... ben bu coini alıp MEW aldığımda bu coinleri EOS orjinal blockchain hesabına nasıl tanımlayabilirim bunu daha net öğrenmek istiyorum...
çünkü sonuçta yüksek meblalarda paradan bahsediyoruz... En küçük bir yanlış bile yapmak büyük kayıplara neden olacağından bir çok kişinin de sorusu olabilecek bir konuyu buraya taşıdım..
Sonuç olarak. Bu soruma bir cevabınız varsa dinlerim.. Yoksa ne yazarsanız yazın cevap vermiyorum...
olaya tepkisel yaklastıgım falan yok , aslında söylediğim şey gayet mantıklı birşey.
1 aydır coin kavramı ile haşır neşir isen ilk gün öğreneceğin şeylerden biri zaten ico'dur. Gereksiz alınganlık yapmanıza gerek yok , google'a ico nedir yazsanız bile hiçbir yere tıklamadan google size ne olduğunu söylüyor. Sizin gibi günde en az 200 kişi kayıt oluyor foruma , her 200 kişiden 10 u ico nedir diye sorsa forum oldukça saçma bir yere döner.
orada EOS için haziran ayında kendi blockchain başlıcak diyor... ben bu coini alıp MEW aldığımda bu coinleri EOS orjinal blockchain hesabına nasıl tanımlayabilirim bunu daha net öğrenmek istiyorum...
bu tarz sorular sorduğun sürece zaten elinden gelen herkes size yardım etmek isteyecektir.