Ufkabakan
|
|
February 24, 2014, 05:02:35 PM |
|
BTCTurkun KKTC de ikamet etmesinin sebebi olarak vergi hukuku olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
ozzy1926
|
|
February 25, 2014, 03:10:38 PM |
|
arkadaşlar, btctürkten bitcoinimi Tl.ye çevirerek banka hesabıma aktarmak istiyorum, diğer sitelere göre oranları nasıl?
|
|
|
|
dadas15
|
|
February 25, 2014, 03:34:30 PM |
|
arkadaşlar, btctürkten bitcoinimi Tl.ye çevirerek banka hesabıma aktarmak istiyorum, diğer sitelere göre oranları nasıl?
TR de 2 seçenek var ya btcturk yada koinim. ikisininde havale eft ücretleri düşük. yanlış hatırlamıyorsam btctur 5 tl alır, koinim 3 tl (havale, eft ye göre biraz değişebilr, tam bilmiyorum, forumda araştırırsan bulursun, veya sitelerindede yazar) satacağın zaman her 2 sitenin alış emirlerine bak ve uygun olan hangisi ise oraya aktar ve sat, güven konusunda sorun yaşamazsın emin ol
|
|
|
|
ozzy1926
|
|
February 25, 2014, 03:58:57 PM |
|
TR de 2 seçenek var ya btcturk yada koinim. ikisininde havale eft ücretleri düşük. yanlış hatırlamıyorsam btctur 5 tl alır, koinim 3 tl (havale, eft ye göre biraz değişebilr, tam bilmiyorum, forumda araştırırsan bulursun, veya sitelerindede yazar) satacağın zaman her 2 sitenin alış emirlerine bak ve uygun olan hangisi ise oraya aktar ve sat, güven konusunda sorun yaşamazsın emin ol bilgi için teşekkür ederim
|
|
|
|
calligrapher
|
|
February 25, 2014, 05:52:59 PM |
|
Bu sitede bence en kisa surede litecoin alim satimini baslatmali Kerem Tibuk'a sormuştum önce bitcoin hacmini artırmamız lazım şimdi pazarı bölmek istemiyoruz demişti. Muhtemelen daha uzun vadesi var.
|
selamlar olsun.
|
|
|
klemenjelo
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
February 25, 2014, 10:39:56 PM |
|
Bu sitede bence en kisa surede litecoin alim satimini baslatmali Kerem Tibuk'a sormuştum önce bitcoin hacmini artırmamız lazım şimdi pazarı bölmek istemiyoruz demişti. Muhtemelen daha uzun vadesi var. Baya uzun vadesi var o zaman
|
|
|
|
CoinBaby
Newbie
Activity: 31
|
|
February 27, 2014, 02:31:14 PM |
|
Arkadaşlar, BtcTurk 'te btc çekimi yaparken e-mail mesajı gelmiyor dün geceden beri, hala da düzelmedi. Dünden beri mesaj atıyorum, şimdilik bir sonuç yok. Sizde de bu sorun var mı ?
Sayın BtcTurk yetkilisi, e-mail de sorun varsa lütfen şu işi elle yapın acil btc çekmem lazım !
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
February 27, 2014, 05:13:49 PM |
|
Arkadaşlar, BtcTurk 'te btc çekimi yaparken e-mail mesajı gelmiyor dün geceden beri, hala da düzelmedi. Dünden beri mesaj atıyorum, şimdilik bir sonuç yok. Sizde de bu sorun var mı ?
Sayın BtcTurk yetkilisi, e-mail de sorun varsa lütfen şu işi elle yapın acil btc çekmem lazım !
Merhaba, Ne yazık ki güvenlik emaillerine müdahale edemiyoruz. E-posta göndericimize durumu bildirdik. Geri dönüş bekliyoruz. Beklettiğimiz için özür dileriz.
|
|
|
|
dadas15
|
|
February 27, 2014, 05:48:49 PM |
|
Merhaba, Ne yazık ki güvenlik emaillerine müdahale edemiyoruz. E-posta göndericimize durumu bildirdik. Geri dönüş bekliyoruz. Beklettiğimiz için özür dileriz. buda nazarlık olsun be
|
|
|
|
CoinBaby
Newbie
Activity: 31
|
|
February 27, 2014, 06:09:53 PM |
|
Merhaba, Ne yazık ki güvenlik emaillerine müdahale edemiyoruz. E-posta göndericimize durumu bildirdik. Geri dönüş bekliyoruz. Beklettiğimiz için özür dileriz. Sorun halloldu, teşekkürler.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 28, 2014, 03:11:43 PM |
|
Merhabalar, piyasanın "açılış ve kapanış saatlerini" öğrenebilir miyim?
7/24 açık bu borsa
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
February 28, 2014, 06:11:30 PM |
|
Su uyur, Bitcoin uyumaz.
|
|
|
|
bngbngg
Newbie
Activity: 2
|
|
March 04, 2014, 05:04:57 PM |
|
arkadaşlar şu an bitcoin alış 1,487.20 satış 1,507.11 sizce almak için uygun zaman mı yoksa ne kadar düşmesini beklemeliyim?
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
March 04, 2014, 05:08:48 PM |
|
arkadaşlar şu an bitcoin alış 1,487.20 satış 1,507.11 sizce almak için uygun zaman mı yoksa ne kadar düşmesini beklemeliyim?
Yapacağınız en büyük yatırım hatası başkasının fikriyle hareket etmektir.
|
|
|
|
bngbngg
Newbie
Activity: 2
|
|
March 04, 2014, 05:21:04 PM |
|
bitcoin hakkında hiçbir fikrim olmadığı için fikrinizi sormak istedim. Yani euro 3 TL iken alınmayacağını biliyorum mesela ama bu bitcoin'in ortalaması nedir, mesela şu an yüksek mi hiç bilmiyorum. Araştırma yaptım ama hep dolar cinsinden çıkıyor, türk lirası olarak bulamadım. Siz yine de bitcoin'in şu anki durumu hakkında kendi fikrinizi söyler misiniz?
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
March 04, 2014, 05:32:11 PM |
|
Benim en büyük tavsiyem al/sat demektense bir yatırım yapmadan önce iyice araştırmanız, geçmişteki fiyat hareketlerini analiz etmeniz olacaktır. Ben ilk ciddi alımımı yapmadan önce 3-4 ay her şeyini araştırmıştım. (Hâlâ araştırıyorum) Fiyat olarak 1400-1500 TL civarından alacağınız Bitcoin uzun vadeli düşünüyorsanız kazanç getirecektir. 2500 TL'den alanlar bile bu sene içerisinde kâra geçecek diye düşünüyorum.
|
|
|
|
calligrapher
|
|
March 04, 2014, 06:01:16 PM |
|
bitcoin hakkında hiçbir fikrim olmadığı için fikrinizi sormak istedim. Yani euro 3 TL iken alınmayacağını biliyorum mesela ama bu bitcoin'in ortalaması nedir, mesela şu an yüksek mi hiç bilmiyorum. Araştırma yaptım ama hep dolar cinsinden çıkıyor, türk lirası olarak bulamadım. Siz yine de bitcoin'in şu anki durumu hakkında kendi fikrinizi söyler misiniz? öncelikle kimsenin fikrine bakma:) iyice araştır ve panik alımı yapmamaya dikkat et. oha ya yakalayamıcam deyip 2850 lirayken aldım. halbuki kendime engel olsam, bekleyebilsem 2 hafta içinde 1000 liradan da alabilirdim. o yüzden sakin kal. bitcoin fiyatı düşükken neden almadıysan şu an da aynı şeyleri düşün ve uygun zaman bekle.
|
selamlar olsun.
|
|
|
onr
Newbie
Activity: 5
|
|
March 06, 2014, 04:32:09 PM |
|
Herkese merhaba, BTCTürk borsasındaki değişimleri anlık olarak takip edebilmek için kendime basit bir android uygulaması yapmıştım, daha sonrasında belki benim gibi sade bir uygulama ihtiyacı olanlar olabilir düşüncesiyle android markete yükledim. BTC değişimlerini ana ekranınızda görüntüleyebilmeniz için widget da var. Uygulamada herhangi bir hata bulursanız ya da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, sonraki versiyonlarda düzeltmeye çalışırım. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koncaoglu.btcturkborsasiBTC herkese bol kazanç BTC
|
|
|
|
tuyas
Member
Activity: 107
Merit: 10
|
|
March 06, 2014, 05:49:05 PM Last edit: March 06, 2014, 06:58:27 PM by tuyas |
|
Herkese merhaba, BTCTürk borsasındaki değişimleri anlık olarak takip edebilmek için kendime basit bir android uygulaması yapmıştım, daha sonrasında belki benim gibi sade bir uygulama ihtiyacı olanlar olabilir düşüncesiyle android markete yükledim. BTC değişimlerini ana ekranınızda görüntüleyebilmeniz için widget da var. Uygulamada herhangi bir hata bulursanız ya da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, sonraki versiyonlarda düzeltmeye çalışırım. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koncaoglu.btcturkborsasiBTC herkese bol kazanç BTC Eline saglik cok guzel olmus. Widgeti 2x1 yapabilirmisin. Zemin rengide cok parliyor. Zemin siyah yaparmisin. Guncellemesini otomatik ayar yaparsak harika olur.
|
|
|
|
onr
Newbie
Activity: 5
|
|
March 06, 2014, 09:29:51 PM |
|
Eline saglik cok guzel olmus. Widgeti 2x1 yapabilirmisin. Zemin rengide cok parliyor. Zemin siyah yaparmisin. Guncellemesini otomatik ayar yaparsak harika olur.
Yorumların için teşekkürler tuyas, anasayfaya widget eklendiğinde yarım saatte bir otomatik güncellemesi gerekiyor kendini, diğer türlü günde bir kere otomatik güncelliyor. Onun dışında elle güncelleyebiliyorsun. Diğer konuları da özelleştirilebilir bir yapıyla bir sonraki versiyona eklemeye çalışacağım. İyi günler
|
|
|
|
|