EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3920
Merit: 2199
Crypto Swap Exchange
|
|
September 14, 2013, 09:26:05 PM Last edit: September 15, 2013, 04:32:47 PM by ealfskillz |
|
SMS doğrulama kullanım durumu: Kullanım dışı Aktif hale getir dediğimde SMS mesajı gönderilemedi diyor. Hesabımı onaylatmak istiyorum. Kimlik ve ikametgahı mail attıktan sonra mı açılacak sms doğrulaması? Mail attım bu arada, pazar günü çalışmıyorsunuz sanırım.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 20, 2013, 07:08:49 AM |
|
SMS doğrulama kullanım durumu: Kullanım dışı Aktif hale getir dediğimde SMS mesajı gönderilemedi diyor. Hesabımı onaylatmak istiyorum. Kimlik ve ikametgahı mail attıktan sonra mı açılacak sms doğrulaması? Mail attım bu arada, pazar günü çalışmıyorsunuz sanırım. Özür dileriz bu post'u yeni fark ettik. SMS doğrulama özelliğini kullanabilmek için sitede en az bir işlem yapmış olmanız gerekmektedir. Hesabınızın onayı ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
September 20, 2013, 09:37:42 AM Last edit: September 20, 2013, 10:37:16 AM by ealfskillz |
|
Hesap onayında bir sorun olmadı. SMS doğrulama kodunu aktif hale getir dediğimde " SMS mesajı gönderilemedi. Lütfen hatayı destek@btcturk.com adresine e-posta ile bildirin." uyarısı çıkıyor. Sitede para yatırma/çekme işlemleri yaptım. SMS doğrulamasını da hallettik. Telefon numarasını 05xx... diye yazmak gerekiyormuş. Ben hep ülke kodunu kullandığım için sistem 90'ı algılayamamış. Sitede o bölüme bununla ilgili bir uyarı koyabilirsiniz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
September 20, 2013, 06:51:30 PM |
|
Hesap onayında bir sorun olmadı. SMS doğrulama kodunu aktif hale getir dediğimde " SMS mesajı gönderilemedi. Lütfen hatayı destek@btcturk.com adresine e-posta ile bildirin." uyarısı çıkıyor. Sitede para yatırma/çekme işlemleri yaptım. SMS doğrulamasını da hallettik. Telefon numarasını 05xx... diye yazmak gerekiyormuş. Ben hep ülke kodunu kullandığım için sistem 90'ı algılayamamış. Sitede o bölüme bununla ilgili bir uyarı koyabilirsiniz. Teşekkürler. Haklısınız. Normalde size ülke kodunu girerseniz uyarı göstermesi gerekiyordu sitenin. Problemi düzelteceğiz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 21, 2013, 02:10:27 PM |
|
Bugünden itibaren EFT masrafını 10TL'den 5TL'ye düşürdüğümüzü duyurmak isteriz.
Artık her banka için TL çekme işlem masrafı 5TL olacaktır.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 25, 2013, 12:51:17 PM |
|
Yeni sitemiz yayında.
Görüşlerinizi bekliyoruz.
|
|
|
|
izmitulan
|
|
October 26, 2013, 07:19:36 AM |
|
IOS aplikasyonu konusunda çalışıyormusunuz?
|
|
|
|
|
izmitulan
|
|
October 26, 2013, 05:37:06 PM |
|
Bende bir katkıda bulunayım ozaman. Şöyle bir problem var mesela çözerseniz işimiz çok kolaylaşıcak. Ipad lerde miktarı yazarken her rakam girişinde klavye otomatik olarak kapanıyor. İkinci rakamı girmek için tekrar tıklıyoruz. Çok zaman kaybettiriyor gerçekten. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 26, 2013, 07:27:41 PM |
|
Çok teşekkürler.
Evet bu farkında olduğumuz ve gerçekten kullanımı çok zorlaştıran bir sorun.
En kısa sürede çözmüş olacağız.
|
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 27, 2013, 05:02:51 PM |
|
Yazı gerçekleşen olayları özetliyor yazarın kimliğinden çok bu yönünden dolayı örnek gösterdik. AppStore'dan kaldırılan Bitcoin wallet app'lerin kanıtları teker teker internette var ama o yazı özetlemiş. CoinBase app şu anda AppStore'daki tek Bitcoin cüzdanı. 22 Ekim'de yayınladı bu uygulama, 5 gün oldu. Siz web sitesini uzun süredir kullanıyorsunuz heralde. Apple'ın bu uygulamayı sonradan kaldırıp kaldırmayacağı belli değil. Kaldırmasa bile CoinBase bir exchange değil, hiçbir büyük exchange'in iOS uygulaması yok henüz. MtGox ve BitStamp'in yazıp kabul ettiremediği söylentiler arasında. Araştırmamız devam ediyor tabiki.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
November 08, 2013, 09:07:13 PM |
|
LTC yada diğer alternatif coinlerin sitede ileride bulunma ihtimali var mı?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 08, 2013, 09:30:57 PM |
|
btcturk de ve bitcoinde yeniyim sadece denemek v eöğrenmek için girdim ama eğlencelli geldi
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
November 09, 2013, 12:16:13 AM |
|
Altcoinlerin de BtcTürk üzerinden işlem görmesi gerçekten çok güzel olurdu. En azından ilk etapta Litecoin siteye eklenirse bu da büyük bir adım sayılır.
|
|
|
|
lordinyus01
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
November 09, 2013, 02:31:27 PM |
|
oncelıkle selamlar ben lıse ogrencısıyım ve bılgısayarımı hıc bızaman kapatmam yanı gecede acık durur ben evde durmasamda bundan bısey kazanabılmemız ıcın pc basında durmamız gerekıyomu bı sorum daha olcak sı degerlı abılerıme bu ısı nasıl yaparız teşekkurler
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
November 09, 2013, 02:39:11 PM Last edit: November 09, 2013, 02:56:34 PM by ealfskillz |
|
oncelıkle selamlar ben lıse ogrencısıyım ve bılgısayarımı hıc bızaman kapatmam yanı gecede acık durur ben evde durmasamda bundan bısey kazanabılmemız ıcın pc basında durmamız gerekıyomu bı sorum daha olcak sı degerlı abılerıme bu ısı nasıl yaparız teşekkurler
Foruma hoşgeldin. Pc'nin açık durup durmaması artık önemli değil, çünkü mining yaparak kazanç sağlama devri geçti. İlk Bitcoinlerini kazanmak için forumda açtığım konulara bakabilirsin. Para koyup yatırım yapmak istersen BtcTürk'ten alım yapacaksın, Türkiye için başka alternatifi yok şu an. Forumu biraz okuyup ondan sonra kafana takılanları sorarsan daha iyi olur, yardımcı olmaya hazır birçok arkadaş var forumda. Ama sürekli aynı konular konuşuluyor millet önceki mesajları okumadığı için. ilginiz için çok tesekkur edrım dedıgınız dogru atılan mesajları okumadım cunku nerden baslıyacagımı bılmıyodum sımdı baska kazanc yontemlerımı denıyecem bıde baktıgım sıtelerde 1 tane bıtcoın 700 lıra kusurlu benım ıcın pahalı ogrencıyım sonuctu mınıng dedıgınız sey artık ıse yaramıyor mu ?
Özel mesaj attım. Bu konu BtcTürk ile ilgili sorular için, dağınıklık olmasın daha fazla.
|
|
|
|
lordinyus01
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
November 09, 2013, 02:49:39 PM |
|
Foruma hoşgeldin. Pc'nin açık durup durmaması artık önemli değil, çünkü mining yaparak kazanç sağlama devri geçti. İlk Bitcoinlerini kazanmak için forumda açtığım konulara bakabilirsin. Para koyup yatırım yapmak istersen BtcTürk'ten alım yapacaksın, Türkiye için başka alternatifi yok şu an. Forumu biraz okuyup ondan sonra kafana takılanları sorarsan daha iyi olur, yardımcı olmaya hazır birçok arkadaş var forumda. Ama sürekli aynı konular konuşuluyor millet önceki mesajları okumadığı için. ilginiz için çok tesekkur edrım dedıgınız dogru atılan mesajları okumadım cunku nerden baslıyacagımı bılmıyodum sımdı baska kazanc yontemlerımı denıyecem bıde baktıgım sıtelerde 1 tane bıtcoın 700 lıra kusurlu benım ıcın pahalı ogrencıyım sonuctu mınıng dedıgınız sey artık ıse yaramıyor mu ?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
November 09, 2013, 04:03:42 PM |
|
Foruma hoşgeldin. Pc'nin açık durup durmaması artık önemli değil, çünkü mining yaparak kazanç sağlama devri geçti. İlk Bitcoinlerini kazanmak için forumda açtığım konulara bakabilirsin. Para koyup yatırım yapmak istersen BtcTürk'ten alım yapacaksın, Türkiye için başka alternatifi yok şu an. Forumu biraz okuyup ondan sonra kafana takılanları sorarsan daha iyi olur, yardımcı olmaya hazır birçok arkadaş var forumda. Ama sürekli aynı konular konuşuluyor millet önceki mesajları okumadığı için. ilginiz için çok tesekkur edrım dedıgınız dogru atılan mesajları okumadım cunku nerden baslıyacagımı bılmıyodum sımdı baska kazanc yontemlerımı denıyecem bıde baktıgım sıtelerde 1 tane bıtcoın 700 lıra kusurlu benım ıcın pahalı ogrencıyım sonuctu mınıng dedıgınız sey artık ıse yaramıyor mu ? Evet yarıyor ancak artık verdiği kazanç çok çok az. Bu yüzden miningle kazanç sağlama devri geçti deniliyor. Bu arada bitcoin sadece 1 olarak satılmıyor. 0.01 Bitcoin almak için bile konu açılabilir forumda.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
November 09, 2013, 04:11:36 PM |
|
Benim de bir isteğim olacak BtcTürk'ten. Duyduğuma göre sadece garanti bankasiyla calisiyormussunuz :/ Mesela mobil ödeme sistemi gelse ne güzel olur. Giderim BİM'e, yüklerim 20TL kontör. Atarım BtcTürk'e, Bitcoine çeviririm. Sonra bitcoin değerlenir (belli olmaz gerçi, ama senaryo yazıyorum işte) ve ben çekerim telefonuma. Sonra forumda başlıklar görürüz "Avea 30TL satılık, bitcoin alınacak" Böyle sistem olsa süper ötesi olur.
|
|
|
|
|