Bitcoin Forum
December 09, 2016, 09:24:48 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2 x Sapphire Vapor-X 5870  (Read 1119 times)
joker060
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
July 01, 2011, 03:20:05 PM
 #1

Cant seem to hit that 800mh/s mark.  Right now hitting 775 mh/s consistent.
 
I have the card at 900/600 which is the most MSI Afterburner seems to let me do.  I have tried setting the values and restarting the machine but it wont let me go any furhter.

Flags on GUI Miner -v -w128

Anyone have any ideas or tips?

1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
"There should not be any signed int. If you've found a signed int somewhere, please tell me (within the next 25 years please) and I'll change it to unsigned int." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
1481318688
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481318688

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481318688
Reply with quote  #2

1481318688
Report to moderator
server
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 813


~\/~


View Profile
July 01, 2011, 03:33:30 PM
 #2

set ram to 315 and core 975+ (I'm at 992 and get 410 Mhash/s)

Windows? use this tool.
joker060
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
July 03, 2011, 02:23:43 AM
 #3

The AMD GPU tool doesn't find my cards.  Says there is no valid devices.

airdata
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
July 03, 2011, 04:24:35 AM
 #4

-v -w128 -f5

Get the most recent guininer.  Google it and go to page 42 of the thread for the dl link.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!