Bitcoin Forum
December 14, 2017, 10:01:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cum sa minezi Electroneum , cea mai profitabila moneda  (Read 547 times)
mineazacucap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
December 03, 2017, 02:51:49 PM
 #1

Salutare !

Electroneum a fost in ultima luna de 2-3 ori in top ca performante . Azi e din nou .


Cu rig-uri AMD si windows :


1. Creaza-ti un paperwallet adica un pdf pe care sa-l salvezi bine bine bine .  link : https://downloads.electroneum.com/   , alege Offline Wallet Generator , Browser Version sau download si ai grija sa citesti atent pasii . Rezultatul va fi un fisier PDF  jumate cu susu'n jos in care ai adresele - privata , private spend si public . Nu folosi decat cea publica peste tot.

2. Cel mai repede ajungi sa minezi cu awesome miner , care e free pana la 2 rig-uri . http://www.awesomeminer.com , il instalezi , si configurezi , urmatorii pasi:

3. creezi un pool si folosesti : stratum+tcp://eupool.electroneum.com:7777  ( poti folosi porturile 3333 pentru lent , si 5555 pentru mediu ) , la workername pui adresa publica de la pasul 1 !!!! Foarte important !!!!

4. Iti creezi minerul local , e simplu , daca ai nevoie de ajutor , intreaba-ma , si importat : pui moneda de minat : cryptonight si algoritmul clymore cryptonight pentru AMD. Iti alegi poolul creat la pasul 3 .

5. Ii dai drumu , e un buton start pe forma principala Smiley BAFTA !!!!

6. verifici la eupool.electroneum.com cum stai . Trebuie in cateva minute sa vezi activitate si sa-ti creasca hashrate-ul.


Cum sa folosesti ETN ( electroneum pe https://www.cryptopia.co.nz ) , intr-un episod urmator.


Si vizitati-ne la https://mineazacucap.ro !!!!

Minat cu spor !!!

1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
1513288860
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513288860

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513288860
Reply with quote  #2

1513288860
Report to moderator
Labrader
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
December 08, 2017, 06:33:42 PM
 #2

Am configurat programele ca in topicul acesta, folosesc Nvidia gpu miner si CPU miner, dar la conectarea la pool spune "Invalid address used for login".
mineazacucap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
December 10, 2017, 03:25:31 AM
 #3

Am configurat programele ca in topicul acesta, folosesc Nvidia gpu miner si CPU miner, dar la conectarea la pool spune "Invalid address used for login".

Da-mi te rog mai multe detalii
MinerClaudiu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
December 10, 2017, 12:46:26 PM
 #4

Salutare !

Electroneum a fost in ultima luna de 2-3 ori in top ca performante . Azi e din nou .

Minat cu spor !!!

Super!
Multumim de tutorial
vx0713
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
December 12, 2017, 11:24:47 PM
 #5

Eu minez cu claymore, cu 800-850Mh/ GPU (Rx580 8gb) si folosesc nanopool. Payout direct pe exchange cryptopia
mr.robot8
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
Today at 09:59:22 AM
 #6

se poate mina doar cu un laptop fara scheda video dedicata? merge si o adresa de pe un exchange?

Labrader
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
Today at 02:37:48 PM
 #7

Da-mi te rog mai multe detalii
Rezolvat, era scrisa adresa cu spatii.

Eu minez cu claymore, cu 800-850Mh/ GPU (Rx580 8gb) si folosesc nanopool. Payout direct pe exchange cryptopia
Mega?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!