1kodumtek7
|
|
March 25, 2018, 04:54:02 PM |
|
Ins Token bugün 0.0001755 btc seviyesini görmeyi başardı ama daha sonra fiyatı 0.00001630 btc seviyelerine kadar düştü.Ben bir boğa piyasası yaşandığı takdirde Ins Token'ın değerinin diğer tokenlara göre çok daha fazla artacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
March 25, 2018, 04:56:30 PM |
|
guzel artti bugun. erken sattim ama olsun. dipten alan biri olarak kar kardir diyorum ve dusunce almak icin pusuya yatiyorum. yukselmesi icin daha erken .
|
|
|
|
sinyalci
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
March 25, 2018, 05:50:51 PM |
|
bende aranıza girmiş bulunmaktayım an itibariyle gereçkten bu forumda wawes gibi coinlerin yerine böyle coinler konusulması gerçekten güzel hızlı giriş yaptı hem icoya hem borsaya beeklenti yüksek.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
March 25, 2018, 06:09:39 PM |
|
bu düşüşün o kadar kötü etkilenen coini olduki ilk yüzdeki yerini inanılmaz derecede değişik coinlere bırakmış durumda.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
March 25, 2018, 06:09:54 PM |
|
guzel artti bugun. erken sattim ama olsun. dipten alan biri olarak kar kardir diyorum ve dusunce almak icin pusuya yatiyorum. yukselmesi icin daha erken .
Güzel arttı Ins token sizin de söylediğiniz gibi lakin arttıktan sonra yukarılarda pek fazla tutunamadı.Yine de yukarıya doğru bir sinyal çakması açısından bu artışı Ins Token için önemli olarak görüyorum.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
March 25, 2018, 06:22:29 PM |
|
güzel geçen bir ico sezonundan sonra gerçektende güzel değerler ulaştı satanlar şimdi mutlu çünkü düşmüş durumda.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
belhanda
|
|
March 25, 2018, 06:36:32 PM |
|
Ico'ya katılanlar Ins binance'ye girdikten sonra ellerindeki tokenları sattılarsa gerçekten şuan çok mutlulardır.Bounty kampanyasına katılanlar için maalesef tahlisizlik oldu.Ödül dağıtılmadan önce Ins token fiyatı maalesef düşüşe geçmişti bile.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
March 25, 2018, 06:58:20 PM |
|
İns'in bu kadar düşmesi şaşırtıcı mı değil aslında.Binance ye girenler ilk hafta büyük oranda pumplanıyor.Bu da fiyat acısından sizi yanıltmasın.Şu an ıco fiyatının altında olması alım için güzel.Tahminim 3-4 dolar arasına oturması ilerleyen günlerde.
|
|
|
|
dewilboys
|
|
March 25, 2018, 07:08:31 PM |
|
ins projesi 2018 yılının sonlarına doğru ürün ortaya çıktıktan sonra değerini kesinlikle bulacak endişelenmeye gerek yok. proje ekibi çok iyi projede iyi şimdiki fiyata bakmak yersiz bence.
|
|
|
|
kirmizicizgimiz
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 25, 2018, 07:41:27 PM |
|
Kimse merak etmesin eğer uzun süre kampanyada bulunduysanız birkaç seneye lambonuz garanti .Hele birde ICO'ya katıldıysanız Vayy bana yazmis karrdrsim hafi bakim dedigin olsunda lambo almicam ama guzel bir ev alacam senide caya davet ederim. Bütün gün boyunca hesap makinesindeydim 8 hafta imzada kaldım + twitter, facebook, blog, telegram derken en az 2000 tane gelecektir diye düşünüyorum.Dahada fazla olabilir, ICO'ya da katılmıştım Telegram kanallarını takip ettim bugün ekipten Ivan dediki "I will personally buy all $800 orders I promise" 800 dolardaki tüm emirleri alacakmış Direkt hesap makinesi 2500*800=2 000 000$ Arda reis sen ne yaptın ya 2 milyon dolardan bahsediyorsun bu arada bu ileri görüşlülüğü ayrıca kutlarım hatta kutlamam ben de yolunu yol benimserim kral
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
March 25, 2018, 08:53:14 PM |
|
Kimse merak etmesin eğer uzun süre kampanyada bulunduysanız birkaç seneye lambonuz garanti .Hele birde ICO'ya katıldıysanız Vayy bana yazmis karrdrsim hafi bakim dedigin olsunda lambo almicam ama guzel bir ev alacam senide caya davet ederim. Bütün gün boyunca hesap makinesindeydim 8 hafta imzada kaldım + twitter, facebook, blog, telegram derken en az 2000 tane gelecektir diye düşünüyorum.Dahada fazla olabilir, ICO'ya da katılmıştım Telegram kanallarını takip ettim bugün ekipten Ivan dediki "I will personally buy all $800 orders I promise" 800 dolardaki tüm emirleri alacakmış Direkt hesap makinesi 2500*800=2 000 000$ Arda reis sen ne yaptın ya 2 milyon dolardan bahsediyorsun bu arada bu ileri görüşlülüğü ayrıca kutlarım hatta kutlamam ben de yolunu yol benimserim kral Açıkcası bu açıklama beni Ins token yatırımcısı olarak sevindirmedi.Bana bol keseden atılmış bir söylem olarak geldi.Umarım Ins Ecosystem ekibi yakın zamanda daha yere basan açıklamalarla karşımıza gelirler.
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
March 25, 2018, 08:55:03 PM |
|
ins token bakalım nerelere kadar gelecek 3.5 dolardan elimize verdiler hala beklemedeyiz piyasadaki onlarca fırsatı göz göre göre kaçırıyoruz örneğin storm örneğin ncash göz göre göre uçtular. bizimkiler de kendi zincirlerine geçecek mi geçmeyecek mi daha ona karar veremediler yoksa bu rusların bir oyunu daha mı anasını satayım bir bizim millete bir de ruslara güvenemiyorum
|
|
|
|
cenkistan
Member
Activity: 152
ImmVRse | Disrupting the VR industry
|
|
March 25, 2018, 08:59:23 PM |
|
piyasadaki tüm coinler gibi ins de sağlam darbe yedi bi ara 10 dolar üstüne bile attı fiyatı ama şimdiki hali ortada bildiğiniz içler acısı durumda.tekrar o seviyeleri göreceğini düşünmüyorum bi daha uzun bi süre ama bu piyasada hiçbişey belli olmuyor bakarsınız üstüne bile atar yeteri kadar uzun bekleyecek sabrınız varsa tabi.ocaktaki gibi bir patlama gerekiyor eski seviyeler için
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
March 25, 2018, 09:06:27 PM |
|
İns token güzel bir şekilde yol haritasına uygun ilerlerse güzel artış gösterir.Kendi zincirini oluşturması da fiyata artı bir değer kazandıracaktır.Uzun vade de güzel yerlere gelecektir.
|
|
|
|
Tadic
|
|
March 25, 2018, 09:48:12 PM |
|
INSten çok ümitliyim bir miktar aldım ve beklemedeym piyasaya çıktığı zamanlarda şu an ki fiyatının neredeyse 10 katına çıkmış güzel işler yapacak tekrardan.
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
March 25, 2018, 09:52:43 PM |
|
Boğa piyasasında en azından Ins Token'ın 5 dolar seviyesine geleceğini düşünüyorum.Ama bu fiyatlara ulaşması için aynı zamanda Ins Token ekibinin güçlü firmalarla bir kaç anlaşma yapması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
March 25, 2018, 10:15:55 PM |
|
Boğa piyasasında en azından Ins Token'ın 5 dolar seviyesine geleceğini düşünüyorum.Ama bu fiyatlara ulaşması için aynı zamanda Ins Token ekibinin güçlü firmalarla bir kaç anlaşma yapması gerektiğini düşünüyorum.
Anlaşmalara gerek yok sadece boğa piyasasının başlaması gerekli adamlar zaten devamlı çalışıyor vede anlaşmalar yapıyolar böyle devam etmeleri lazım
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
March 25, 2018, 10:19:48 PM |
|
Çok sağlam bi token ama istenileni veremeyen ve çok ters zamanda piyasaya çıkan token yatırım için çok güzel fiyatlarda almak çok mantıklı bu aralarda alabilen alsın ytd.
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
|
|
March 25, 2018, 10:26:35 PM |
|
ICO dan almıştım direk 8-9 dolarken sattım bu tokeni ama iş yapar hala bu almayı tekrar düşünüyorumda boğa gelicek mi gelmeyecek mi orasınıda çok düşündüğümden alım kararı veremiyorum
|
|
|
|
CoinKolik
|
|
March 25, 2018, 10:28:11 PM |
|
Tüm Türk arkadaşlar bir ağızdan INS'nın çok değerleneceğini söylüyor çünkü çoğu kişi bunun ödülüne katılmıştı yani katılmayan yoktu.. Düşük fiyattan yatırım yapılabilecek bir proje ama 6-7 dolardan almanızı tavsiye eden insanlar gerçekten art niyetliydi. Düşükten alınca kâr yaptırır.
|
|
|
|
|