Dammitt
|
|
March 26, 2018, 08:06:40 PM |
|
Zar zor 3 partın sonunda tokenleri anca alabildik şimdide piyasaların cacıklığına denk geldik. Bakalım ne zamana bir yükselişe geçecek.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
March 26, 2018, 08:08:58 PM |
|
İns ger.ekten farklı bir coin.Bir anda neredne nereye düştü.Beklenti büyük ama bunu karşılayabilecek mi.Uzun vadede güzel kazandıracak gibi duruyor kısa vadede ne olacağı belirsiz.Piyasa belirsiz.BTC bile şamaroğlanına döndü.İns'in durumu normal gözüküyor.
|
|
|
|
The Management
|
|
March 26, 2018, 08:49:05 PM |
|
Kötü bir zamanda piyasaya girdi diyoruz ama aslında alttan toplamak için bir fırsat sunuyor bize. Ben 170lerden toplamıştım şimdi 140-150 lerde geziyor. Piyasadaki diğer coinler aşırı düşüşler yaşarken INS hafif silkelendi o kadar. Bana kalırsa boğa piyasasında rahat 3x-5x yapacağız
|
|
|
|
Neo--
|
|
March 26, 2018, 10:18:52 PM |
|
Platform hayata gecmeden bise olmaz INS'den ne tokenler calisan urunleri yok diye dusuk fiyatlarda islem goruyor INSte daha uzun bir sure dusus bekliyorum ben. Dip demeyin dibin dibi var. Bountyleri elden cikarttigima cok memnunum suan.
|
|
|
|
kutsal_money
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 10:50:19 PM |
|
zaten hızlı bir başlangıç yapmıştı ve şuanki fiyatı yaklaşık onda bire düşmüş hali gerçekten gelecek vaadediyor yatırım yapıyorum fırsat buldukça
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
March 26, 2018, 11:16:04 PM |
|
Bu tür coinlerde İns'de şu an beklenti var.O zaman al-sat için güzel fırsat verir İns.Sağlam bir ürün ortaya çıkana kadar sert iniş ve çıkışları olacaktır.Al-sat ile değerlendirilebilir bu durum.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
|
|
March 26, 2018, 11:16:44 PM |
|
Gene düşüş piyasaya hakim 1,20 dolar fiyatı çok kötü ne zaman gelicekse şu boğa artık gelmeli saç kalmadı başımızda kaldıysada bem beyaz yaptılar sağolsunlar
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
March 26, 2018, 11:43:01 PM |
|
Bountyden gelen coinler var Ins için.Keşke ıns'ın bounty ödülleri token 8-9 dolarken dağıtılsaydı gerçekten bizim forumdaki çoğu arkadaş ihya olurdu.Biraz şansızlık oldu ödüller dağıtılmadan hemen önce ayı piyasası başladı.
|
|
|
|
lekegami
Member
Activity: 154
|
|
March 27, 2018, 02:41:36 AM |
|
ayı piyasası ico yatırımlarını kötü etkiledi
|
|
|
|
hidrocop
|
|
March 27, 2018, 06:44:52 AM |
|
Bir çok ico aynı durumda ve çoğu eth ile doğru orantılı olarak gidiyor. Yani eth için 300 dolar söylentileri güçlendi ve eth 300 e gelirse INS tarihi dibini görecektir.
|
|
|
|
sejem
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
|
March 27, 2018, 11:37:15 AM |
|
Bir çok ico aynı durumda ve çoğu eth ile doğru orantılı olarak gidiyor. Yani eth için 300 dolar söylentileri güçlendi ve eth 300 e gelirse INS tarihi dibini görecektir.
kardeş ne diyorsun?nerde bu söylentiler?ne sebeple 300 görmesi gerekiyormuş?
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 27, 2018, 01:09:27 PM |
|
Tek yanlış veya yanlış demeyelimde şanssız tarafı zamansız bir şekilde ortaya çıkması,kötü bir zaman geldi ve şuanda 7-8 kata kadar değer kaybetti,yakın zamanda tekrar 5-6 dolarları görürse iyi olacak.
Çok iyi bir zamanda ortaya çıkıp sonra ani bir olumsuz gelişmeyle yine çakılabilirdi. Zamanla tekrar değer kazanma ihtimali olan bir token son 1 ayı düşüşte
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
March 27, 2018, 10:37:00 PM |
|
Çok iyi bir giriş yapmıştı ancak sonra btc nin hareketleri ile resmen erimeye başladı. Ben boğa sezonunda toparlanacağını düşünüyorum biraz daha sabır artık tepeden alanlar zor da olsa dayanacak.
|
|
|
|
Matthewww
|
|
March 27, 2018, 10:59:54 PM |
|
Bitcoinin yükselmeye başlamasıyla birlikte çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Alım fırsatı olduğunu düşünüyorum iyi yükseliş yapacağına inanıyorum. NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
NoqTaHan
Jr. Member
Activity: 203
Merit: 1
|
|
March 27, 2018, 11:01:01 PM |
|
Tepkimeleri güzel veriyorda %3-5 büyüme yapıyor tekrar düşüyor biraz daha sağlam yükselmesi lazım bu tokenin %20-30 görürse buna balina atlar pump gelir ama gelmiyor işte
|
|
|
|
deliedenpsikolog
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
March 27, 2018, 11:06:00 PM |
|
INS nin fiyatı şu an yerlerde bu neden oluyor bilen var mı? bir haber mi geldi kötü yönde bir haber?
|
|
|
|
jhontwis
|
|
March 27, 2018, 11:12:29 PM |
|
INS fiyatında ki düşüşü çok garip karşılamıyorum. Çünkü normal zaten bu kadar pumptan sonra btc böyle düşmüşken normal. Biraz sabretmek lazım btc ile beraber tekrar toparlayabilir.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Merit: 17
|
|
March 28, 2018, 12:22:45 AM |
|
INS fiyatında ki düşüşü çok garip karşılamıyorum. Çünkü normal zaten bu kadar pumptan sonra btc böyle düşmüşken normal. Biraz sabretmek lazım btc ile beraber tekrar toparlayabilir.
Bu token pump yemedi normal fiyatlarını gördü dump yedi ama bu fiyatlar bu tokene hiç yakışmıyor salak saçma tokenler para ederken bunun burda olması içler acısı
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
March 28, 2018, 12:32:16 AM |
|
INS nin fiyatı şu an yerlerde bu neden oluyor bilen var mı? bir haber mi geldi kötü yönde bir haber?
INS'den kaynaklı bi durum yok piyasada olan durumdan kaynaklı bugünde twitter kripto paralar reklamını yasakladı ondan bu düşüş artık bu ayı bitmeli bizde rahat etmeliyiz
|
|
|
|
seje
|
|
March 28, 2018, 11:00:18 AM |
|
INS'den kaynaklı bi durum yok piyasada olan durumdan kaynaklı bugünde twitter kripto paralar reklamını yasakladı ondan bu düşüş artık bu ayı bitmeli bizde rahat etmeliyiz G-20 zirvesi v.s bir sürü olumlu haberden etkilenmeyip de twitter den etkilenmesi de ayrıca asap bozuyor..
|
|
|
|
|