Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
December 10, 2017, 03:05:05 PM |
|
devlet destekli bir kripto para çıkması durumunda çok ciddi bir talep göreceğini düşünüyorum. umarım üklemizde de bu tarz gelişmeler yaşanır.
|
|
|
|
henrybek3
|
|
December 10, 2017, 11:32:18 PM |
|
Tek bir kripto para dan ziyade kripto para piyasasına entegre bir düzen kurabilirler. Bu durumda devlet destekli bu hamleler sağlam projeler üretebilir ve iyi fiyatlar görülebilir.
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
December 10, 2017, 11:56:33 PM |
|
Mantıklı bir adım olur Venezuella adına. Zaten dünya sisteminden bir şekilde tecrit edilmiş durumdalar. Bir şekilde yeni bir ekonomi alanı oluşturabilirler. Kolay değil bunu hayata geçirmek.
|
|
|
|
kayiboyu
Member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
December 10, 2017, 11:59:24 PM |
|
Kripto para konusunda görüşlerine katılıyorum ama bu konuda öncü olmak gerçekten çok riskli olur.Ülkelerin bir ortak anlaşma sağlaması gerekiyor.
|
|
|
|
emrears05
|
|
December 12, 2017, 10:09:08 AM |
|
Sırf bitcoin odaklı değil de farklı kriptolar ile rezervi zenginleştirmek, riskleri azaltmak gerekir. Neden dünyadaki en büyük rezerv para dolar olmak zorunda ki. bitcoin, ethereum, dash gibi pek çok bazda kriptoların karşılığı var zaten. Yalnız küresel ekonomik düzen değişecekse eğer bunda batının parmağı mutlaka vardır.
|
|
|
|
TheUnknownMan
|
|
December 12, 2017, 04:17:56 PM |
|
Venezuela'nın çok akıllıca bir adım atmaya karar verdiğini düşünüyorum.Çünkü artık Bitcoin dünya çapında kabul edilmeye başlanmalı.Tahmin ediyorum ki ülke ekonomisine ciddi bir canlılık da getirecektir.
|
|
|
|
ckaran
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
December 12, 2017, 04:45:11 PM |
|
"Merkez"i olmayan bir sistemde "merkez" durumunda olanlar merkezsizleşerek nereye varır, sonuçları ne olur? Yapsalar da görsek
|
|
|
|
skylynn
Newbie
Activity: 45
|
|
December 12, 2017, 06:20:41 PM |
|
Uzun süredir bu kadar isabetli yorum yapan birini görmemiştim. Çare gerçekten kripto para...
|
|
|
|
mobilewalk
Member
Activity: 297
|
|
December 14, 2017, 11:02:11 PM |
|
kripto paralar yahudi icadi bazi ulkelerin ekonomisini somurmek icin yapilmistir turkiye gibi ulkelerde resimlesirse para hep abd ye akar yani yahudilere onun icin bu riskler var para onlara kaydi senin elinde ise bes kurus etmez kod kaldi ben gunde 100 dolar kazaniriyorum ama yinede bu kripto para isi buyuk tuzak hic bir yerde kulanilmiyorki ornek sen arabani bitcoinle satacan 2 coin karsiliginda 300 bin dolara ornek yarin coin dusecek diyelim araban kaca gitmis olur alabilir )))
|
|
|
|
hxres
Member
Activity: 429
Merit: 11
|
|
December 14, 2017, 11:05:41 PM |
|
Çare kripto para diyende var Kripto para balon diyende. Açıklamalar yapılırken neye göre yapılıyor bilemiyorum ama altyapı hazırlığı sürecek gibi ve bu doğrultuda çoğu ülke bu kripto paralar için gerekli desteği gösterecekler gibi. Ülkemiz adına da hayırlısı diyelim.
|
|
|
|
mobilewalk
Member
Activity: 297
|
|
December 14, 2017, 11:08:58 PM |
|
venezuelaya deyinmedim bazilari kucuk ulke filan diyor cografiya kitligi var sanirim guney amerikanin 4 buyuk ulkesi ve dunyaninda 30 buyuk ulkesi neredeyse her taraf ormanlarla kapli verimli arazileri sadece hayvancilik yapmak icin ideal neredeyse sebeze olmuyor bir tuaf bir yer guney amerika asiiri iliman bir iklimi ve var herseyini ital etmek zorunda kaliyor ozelikle gidayi buda petrole dayali oldugu icin petrol fiyatlarida dusunce adamalar zorlaniyor ayrica icerdeki hayinlar cia nin destekledigi uyusuturucu karteleri acayip olumsuz yonde ekonomisini cokertme noktasina getirmis orman ulkesi dedik ya tuvalet kagidi uretemiyor sebebi ne olabilir o fabrikalar kapiya kilit vurmuslar cia nin emriyle venzeula girerse bu is kripto paralar coker amerika arka bahcesinde birseylerin duzgun gitmesinde yana degil baska ulkelere ornek olmamasi icin bir kac aciklama yaptimi butun yatirimcilar ayazda kalir
|
|
|
|
btcmurat
|
|
December 14, 2017, 11:40:58 PM |
|
venezuella nerededir nasıl yönetilir bilip bilmeden herkes yazıyor arkadaş cia nın emri ile fabrikalar kapatıldı demiş adamlar komünist rejimle yönetiliyor.cia baş düşmanları. dünya petrolünün %20 venezulladan çıkıyor ama adamlar mal gibi yönettiği için ekonomi çöktü. kriptoparaya saldıranlar ne hikmetse bitik ülkeler tuzu kuru olanların hiçbiri çare kripto demiyor. venezüella btc ye geçse ne değişecek üretim olmayınca hazine kasada tuttuğu btc ile bütce açığınımı kapatacak.
|
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
December 15, 2017, 01:36:21 AM |
|
Genelde büyük ülkelerde kriptoya geçisin daha zor olacağı söyleniyor. Bir taraftan millet çareyi kripto parada bulurken bizimkilerin son dönemde destek olup önünü açmak yerine negatif yorumlar yapması + vergiyle kafayı bozması ne bileyim seviye farkı herhalde.
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
December 15, 2017, 01:47:02 AM |
|
Devlet destekli ilk kripto paranın Bitcoin gibi dikkat çekeceğini hatta epey ciddi yatırım alacağını düşünüyorum. Ayrıca politikacılar acımasızdır fakat insanların bir çoğu fakir ülkelerin kripto paralarına destek vererek Dünyada süregelen,adil olmayan düzeni değiştirebilir ve ekonomilerini destekleyebilirler. Venezuela Devlet başkanı bunu yapar ve başarır umarım..
|
|
|
|
trebesh
Newbie
Activity: 29
|
|
December 15, 2017, 02:42:41 AM |
|
Estcoin diyorlardı bir ara o yalan oldu sanırım bunda da aynısı olmasın.
|
|
|
|
kribati7
|
|
December 15, 2017, 03:02:40 AM |
|
Adamlar battı batacağı kadar, bir nebzede olsa ekonomiyi düzeltmek istiyorlar.
|
|
|
|
electronic981
|
|
December 15, 2017, 06:53:14 AM |
|
Çare kripto para evet, ama bu ülkenin bütün sorunlarını çözmeye yetmez. Sadece başlangıç olur.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
December 16, 2017, 09:12:03 PM |
|
Akıllı vatan sevdalısı devlet yöneticileri bir bir ortaya çıkıyor .Helal oslun sana başkan
|
|
|
|
Koray Pulsar
Newbie
Activity: 280
|
|
December 16, 2017, 09:54:33 PM |
|
Yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmış (kripto para artışı) ülke ekonomisine katkı sağlayacağı için mantıklı konuşmuş tebrikler başkan
|
|
|
|
|
|